Ν.Β. Κανελόπουλος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Ν.Β. Κανελόπουλος
ασε θα κανω κ προταση στον δημιουργο του φορουμ (για τους εποπ τουλαχιστον) να φτανει ο βαθμος μεχρι αρχιλοχια διοτι εχει γεμισει το φορουμ με στρατηγους κ την ψωνιζουν ασχημα
Ν.Β. Κανελόπουλος
Μπα προτιμω σμηνιας, θα μου καουν οι μπριζολες
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
τρεχα γιατι θα καουνεΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Μπα προτιμω σμηνιας, θα μου καουν οι μπριζολες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ν.Β. Κανελόπουλος
Ηλεκτρολογε λαιτ με σχεση τα αλλα σωματα αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο δεν πας να ξυνεσαι και να σε πληρωνουν δεν εισαι φανταρος εχουν καποιες απαιτησεις απο εσενα οπως και εσυ απο αυτους ολοι για ενα σκοπο και ο καθενας για τους δικους του λογους! Μην παρεξηγεις εξαλλου μεσα μαζι θα ειμαστε στα καλα και στα δυσκολα μαζι θα τρωμε και θα κοιμομαστε! Και κατι ακομα ελπιζω μεσα να γνωριστουμε ολοι εδω νωρις γιατι Οι πρωτες μερες χωρις την κορη και την γυναικα θα ειναι απαλευτες καλη καταταξη να εχομε ολοι το ΣΚ καυτετο καντε οτι πραγματικα γουσταρετε να το ευχαριστηθειτε τωρα θα μου πειτε ρε νικο εσενα περιμεναμε να μας το πεις οκ απλα το αναφερω ((((((((((((Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ)))))))))))
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ν.Β. Κανελόπουλος
HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:Τιποτα δεν θα γινει το ναυτικοηταν ειναι κ θα ειναι light κατασταση
ναι. Για να κάνεις την θητεία σου. Όχι να είσαι εποπ. Τελοσπάντων.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 51
Ν.Β. Κανελόπουλος
Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για ***** τσακωνεστε ρε ***** το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Νικο κοστα καλησπερα
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
εχεις απολυτο δικιο φιλε μουnickthecooker έγραψε:Ηλεκτρολογε λαιτ με σχεση τα αλλα σωματα αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο δεν πας να ξυνεσαι και να σε πληρωνουν δεν εισαι φανταρος εχουν καποιες απαιτησεις απο εσενα οπως και εσυ απο αυτους ολοι για ενα σκοπο και ο καθενας για τους δικους του λογους! Μην παρεξηγεις εξαλλου μεσα μαζι θα ειμαστε στα καλα και στα δυσκολα μαζι θα τρωμε και θα κοιμομαστε! Και κατι ακομα ελπιζω μεσα να γνωριστουμε ολοι εδω νωρις γιατι Οι πρωτες μερες χωρις την κορη και την γυναικα θα ειναι απαλευτες καλη καταταξη να εχομε ολοι το ΣΚ καυτετο καντε οτι πραγματικα γουσταρετε να το ευχαριστηθειτε τωρα θα μου πειτε ρε νικο εσενα περιμεναμε να μας το πεις οκ απλα το αναφερω ((((((((((((Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ)))))))))))
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
Καλησπερα!
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
ναι ρε φιλε σωστος εισαι του Μιλου ζητησα συγνωμη οποιος κ να ναι απλα η πηγη μου απο μεσα οτι εκπεδευτες ειναι κελευστες κ πανω οχι εποπ αλλα τι να πω...kostaslou έγραψε:Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για #@^&@! Τσακωνεστε ρε #@^&@! Το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
ελα ρε αυριο κ μπηκαμεkostaslou έγραψε:Καλησπερα!
Ν.Β. Κανελόπουλος
ΧΑ ΧΑ. Εχεις δικιο. Οντως φαινεται σαν απειλη. Εμενα ομως ουτε που πηγε το μυαλο μου εκει. Οτι θα γνωριστουμε μεσα εννοω να πιουμε καφεδακι και οχι τιποτα αλλο. Εδω δεν εχω ενοχλήσει σε τοσες προπαιδευσεις ναυτες και θα ενοχλησω μελλοντικους συναδελφους; Ελεος. Μου φαινεται επεσα στην παγιδα της ΚουλαςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:εδω υπονοειται η απειλη οκ μιλου;milou έγραψε:Συμφωνω απολυτωςkoula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
τελοςπαντων συγνωμη κ απο μενα

-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
ο τυπος μπορει να ειναι επ. Οπ κελευστης! Εχει λεει εκπαιδευση 2 σειρες επ. ΟπHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ναι ρε φιλε σωστος εισαι του Μιλου ζητησα συγνωμη οποιος κ να ναι απλα η πηγη μου απο μεσα οτι εκπεδευτες ειναι κελευστες κ πανω οχι εποπ αλλα τι να πω...kostaslou έγραψε:Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για ***** Τσακωνεστε ρε ***** Το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
Σε 2 μερουλες μεσαααααααααααααααααα
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
εχω συγγενη μεσα στον κανελλοπουλο κ μ ειπε οτι εκπεδευτες κελευστες κ πανω οχι εποπ για να σου απαντησω Γιατι δεν σε πιστεψαmilou έγραψε:ΧΑ ΧΑ. Εχεις δικιο. Οντως φαινεται σαν απειλη. Εμενα ομως ουτε που πηγε το μυαλο μου εκει. Οτι θα γνωριστουμε μεσα εννοω να πιουμε καφεδακι και οχι τιποτα αλλο. Εδω δεν εχω ενοχλήσει σε τοσες προπαιδευσεις ναυτες και θα ενοχλησω μελλοντικους συναδελφους; Ελεος. Μου φαινεται επεσα στην παγιδα της ΚουλαςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:εδω υπονοειται η απειλη οκ μιλου;milou έγραψε:Συμφωνω απολυτωςkoula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
τελοςπαντων συγνωμη κ απο μενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες