Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Εδω θα ειμαστε Νικολα μου κ θα σε περιμενουμε... Ευχομαι γρηγορη αναρρωση κ με ηθικον ακμαιοτατον! Τιποτα δεν μας πτοειΕικόνα Ολα καλα θα πανε!

Dum spiro spero
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 164

Δημοσίευση από kostaslou »

nickthecooker έγραψε: Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!

εγραψες παλι εκτορα! Καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολα τα παιδια
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

nickthecooker έγραψε:Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!

ευχαριστω παρα πολυ στις 19 του μηνα στις 10 το πρωι τα λεμε εκει!
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:
nickthecooker έγραψε:Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!

ευχαριστω παρα πολυ στις 19 του μηνα στις 10 το πρωι τα λεμε εκει!
ο νικολας θα ειναι 12 μεσα!
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

12?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

17 μεινανε κ δεν περνανε με τιποτα
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: 12;
12 η ωρα εννοω. Το επιθετο του αρχιζει απο Μ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εσυ 10 η 12?
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Εσυ 10 η 12;
12 και εγω!
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Τι 10 τι 12 το αποτελεσμα μετραει! Ρε σεις μια ερωτηση τι χαρτια πρεπει να κραταμε πχ ταυτοτητα και τι αλλο εγω που ειμαι εγγαμος με παιδι πρεπει να κρατω χαρτι οικογενειακης καταστασης ξερει κανεισ?
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ANNIA »

Αχ παιδιά πέρασα και εγώ... Από την Μεγάλη Τρίτη τραγουδάω το πάρε ναυτάκι Συριανό... Χιχιχιχι... Θα γίνει πανικός στον Κανελλόπουλο. Πάρε ναυτάκι ναυτάκι Συριανό. Λοστρόμο Πειραιώτη. Μηχανικό Μυτιληνιό... Τιμόνι Καλαματιανό... Και κα-πε-τα-νιο Χιώτη... Δικό σας...
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ANNIA »

Ναυτάκια καλό Πάσχα να έχουμε...
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

ANNIA έγραψε: Ναυτάκια καλό Πάσχα να έχουμε...
θα τα πουμε κανελλοπουλο κουκλα μου! Επισης!
nickthecooker
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Οχι αλλο κρεας υμαρτον! χριστος ανεστη καλη σταδιοδρομια σε ολους.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nickthecooker έγραψε:Οχι αλλο κρεας υμαρτον! Χριστος ανεστη καλη σταδιοδρομια σε ολους.

αληθως ανεστη
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες