Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
Εδω θα ειμαστε Νικολα μου κ θα σε περιμενουμε... Ευχομαι γρηγορη αναρρωση κ με ηθικον ακμαιοτατον! Τιποτα δεν μας πτοει
Ολα καλα θα πανε!

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 164
εγραψες παλι εκτορα! Καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολα τα παιδιαnickthecooker έγραψε: Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
nickthecooker έγραψε:Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!
ευχαριστω παρα πολυ στις 19 του μηνα στις 10 το πρωι τα λεμε εκει!
-
- Λοχαγός
ο νικολας θα ειναι 12 μεσα!HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ στις 19 του μηνα στις 10 το πρωι τα λεμε εκει!nickthecooker έγραψε:Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... Περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! Ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! Περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. Να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! Καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! Και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!
-
- Συνταγματάρχης
-
- Συνταγματάρχης
17 μεινανε κ δεν περνανε με τιποτα
-
- Λοχαγός
12 η ωρα εννοω. Το επιθετο του αρχιζει απο ΜHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: 12;
-
- Συνταγματάρχης
Εσυ 10 η 12?
-
- Λοχαγός
12 και εγω!HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Εσυ 10 η 12;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Τι 10 τι 12 το αποτελεσμα μετραει! Ρε σεις μια ερωτηση τι χαρτια πρεπει να κραταμε πχ ταυτοτητα και τι αλλο εγω που ειμαι εγγαμος με παιδι πρεπει να κρατω χαρτι οικογενειακης καταστασης ξερει κανεισ?
Αχ παιδιά πέρασα και εγώ... Από την Μεγάλη Τρίτη τραγουδάω το πάρε ναυτάκι Συριανό... Χιχιχιχι... Θα γίνει πανικός στον Κανελλόπουλο. Πάρε ναυτάκι ναυτάκι Συριανό. Λοστρόμο Πειραιώτη. Μηχανικό Μυτιληνιό... Τιμόνι Καλαματιανό... Και κα-πε-τα-νιο Χιώτη... Δικό σας...
Ναυτάκια καλό Πάσχα να έχουμε...
-
- Λοχαγός
θα τα πουμε κανελλοπουλο κουκλα μου! Επισης!ANNIA έγραψε: Ναυτάκια καλό Πάσχα να έχουμε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Οχι αλλο κρεας υμαρτον! χριστος ανεστη καλη σταδιοδρομια σε ολους.
-
- Συνταγματάρχης
nickthecooker έγραψε:Οχι αλλο κρεας υμαρτον! Χριστος ανεστη καλη σταδιοδρομια σε ολους.
αληθως ανεστη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες