Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από B1lly »

Όπως συμπεριφέρωνταν οι ΚΟΜΕΝΟΙ λόγο ιατρικών' ασκήσεων κτλ συμπεριφέρεσε και εσύ που έκατσες μέσα ΜΙΑ μέρα και έφυγες. Οπότε άσε την λάσπη και τις κακίες...
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

γιοργος έγραψε: Ποτε μπηκανε ρε μετα την ορκομοσια επιλαχωντες; Παρτε τηλ. Κατω αθηνα και ρωτηστε καλυτερα μην λετε οτι να ναι ρε συγκεντροθητε ρε η ορκομοσια δεν εινε χαβαλε ορκιζεστε για να κατσετε διαβαστε ρε τους νομους του στρατου μην πατε σαν τα προβατα στην σφαγη

αλλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου οτι νανααι...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Οσοι ειναι επιλαχοντες για αεροπορια μπειτε στο haf.gr παιρνουν 122 ατομα ακομα με παρουσιαση 26/5/ 2010

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Τη 2η σειρα επιλαχόντων για το στρατο ξηράς την περιμένουμε 2 βδομάδες μετά απο την ορκωμοσία μας, η οποία γίνεται τη παρασκευη 28 μαιου!

Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

DiMiTrA P έγραψε: Τη 2η σειρα επιλαχόντων για το στρατο ξηράς την περιμένουμε 2 βδομάδες μετά απο την ορκωμοσία μας, η οποία γίνεται τη παρασκευη 28 μαιου!

αντε να δουμε και εμεις που περημενουμε... Ευχαριστουμε για τη πληροφορια
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδες αντε με το καλο να μπειτε καλη σταδιοδρομια σε οσους επιτυχουν

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

giorgos έγραψε: παιδες αντε με το καλο να μπειτε καλη σταδιοδρομια σε οσους επιτυχουν

ποτε θα βγουν οι λιστες με τους 2 επιλαχοντες αν ειναι να μπουν 2 εβδομαδες μετα την ορκομωσια, δηλαδη μετα απο τις 28 μαιου; ποτε θα ξερουμε; Αν μπορει καποιος ας απαντησει.
georgita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από georgita »

γιωργος έγραψε: Περιμενετε να μπειτε χαχααχαχα οσο για σενα γεοργιτα καντα και του χρονου ακομα εχεις μελλον

τι λες βρε εξυπνακια σκεψου πρωτα πριν μιλησεις. Εγω ειμαι 5η σειρα εποπ ειμαι 3 χρονια μεσα. Που τα ξερεις ολα και εχεις αποψη απεξω.
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

georgita έγραψε:
γιωργος έγραψε: Περιμενετε να μπειτε χαχααχαχα οσο για σενα γεοργιτα καντα και του χρονου ακομα εχεις μελλον

τι λες βρε εξυπνακια σκεψου πρωτα πριν μιλησεις. Εγω ειμαι 5η σειρα εποπ ειμαι 3 χρονια μεσα. Που τα ξερεις ολα και εχεις αποψη απεξω.
πες τα βρε κοριτσαρα...
...

Δημοσίευση από ... »

Το πιο σπαστικο ειναι οτι ακομα στο army μετα απο 1 μηνα που εβγαλε την πρωτη σειρα επιλαχοντων, εχει το ΝΕΟ να αναβοσβηνει... Αυτοι κοντευουν να ορκιστουν και εχει ακομα ποιους περασαν σαν καινουργιο...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Ε τοτε εισε ακομα κολοψαρο χαχαχαχαχα εχεις λεπια ακου κοριτσι περνα καλα παντρεψου κανενα δημοδιο υπαλληλο να περασεις καλα και ενος καραβανα χαχαχαχαα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rafale »

Προσεχε γιατι μπορει να εισαι και συ ενας απο τους υποψηφιους γαμπρους
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από B1lly »

Η ορκωμοσία έγεινε σήμερα σωστά; Μήπως γνωρίζει τώρα κάποιος το βασικό' αν θα πάρουν 2ο group επιλαχόντων; Ακόμα και εγω Αρχίζω να λέω υπομονή του χρόνου... Έυχωμαι κάποιιος με βάσιμες πηγές να με διαψέυσει. Πρώτος απ' όλους εγώ θα χαρώ αν έχω άδικο...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Υποψηφιος δεν ξαναγινομε με τιποτα. Αν ηθελα πραγματικα να ημουνα εποπ Θα γινομουνα το 2002 οταν πηγα φανταρος
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

B1lly έγραψε:Η ορκωμοσία έγεινε σήμερα σωστά; Μήπως γνωρίζει τώρα κάποιος το βασικό' αν θα πάρουν 2ο group επιλαχόντων; Ακόμα και εγω Αρχίζω να λέω υπομονή του χρόνου... Έυχωμαι κάποιιος με βάσιμες πηγές να με διαψέυσει. Πρώτος απ' όλους εγώ θα χαρώ αν έχω άδικο...
Η ορκωμοσία έγινε χθες... Η 2η σειρα επιλαχόντων θα μπει τις επόμενες 2 βδομαδες βάσει της διαταγής.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες