Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Όπως συμπεριφέρωνταν οι ΚΟΜΕΝΟΙ λόγο ιατρικών' ασκήσεων κτλ συμπεριφέρεσε και εσύ που έκατσες μέσα ΜΙΑ μέρα και έφυγες. Οπότε άσε την λάσπη και τις κακίες...
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
αλλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου οτι νανααι...γιοργος έγραψε: Ποτε μπηκανε ρε μετα την ορκομοσια επιλαχωντες; Παρτε τηλ. Κατω αθηνα και ρωτηστε καλυτερα μην λετε οτι να ναι ρε συγκεντροθητε ρε η ορκομοσια δεν εινε χαβαλε ορκιζεστε για να κατσετε διαβαστε ρε τους νομους του στρατου μην πατε σαν τα προβατα στην σφαγη
Οσοι ειναι επιλαχοντες για αεροπορια μπειτε στο haf.gr παιρνουν 122 ατομα ακομα με παρουσιαση 26/5/ 2010
Τη 2η σειρα επιλαχόντων για το στρατο ξηράς την περιμένουμε 2 βδομάδες μετά απο την ορκωμοσία μας, η οποία γίνεται τη παρασκευη 28 μαιου!
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
αντε να δουμε και εμεις που περημενουμε... Ευχαριστουμε για τη πληροφοριαDiMiTrA P έγραψε: Τη 2η σειρα επιλαχόντων για το στρατο ξηράς την περιμένουμε 2 βδομάδες μετά απο την ορκωμοσία μας, η οποία γίνεται τη παρασκευη 28 μαιου!
Παιδες αντε με το καλο να μπειτε καλη σταδιοδρομια σε οσους επιτυχουν
ποτε θα βγουν οι λιστες με τους 2 επιλαχοντες αν ειναι να μπουν 2 εβδομαδες μετα την ορκομωσια, δηλαδη μετα απο τις 28 μαιου; ποτε θα ξερουμε; Αν μπορει καποιος ας απαντησει.giorgos έγραψε: παιδες αντε με το καλο να μπειτε καλη σταδιοδρομια σε οσους επιτυχουν
τι λες βρε εξυπνακια σκεψου πρωτα πριν μιλησεις. Εγω ειμαι 5η σειρα εποπ ειμαι 3 χρονια μεσα. Που τα ξερεις ολα και εχεις αποψη απεξω.γιωργος έγραψε: Περιμενετε να μπειτε χαχααχαχα οσο για σενα γεοργιτα καντα και του χρονου ακομα εχεις μελλον
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
πες τα βρε κοριτσαρα...georgita έγραψε:τι λες βρε εξυπνακια σκεψου πρωτα πριν μιλησεις. Εγω ειμαι 5η σειρα εποπ ειμαι 3 χρονια μεσα. Που τα ξερεις ολα και εχεις αποψη απεξω.γιωργος έγραψε: Περιμενετε να μπειτε χαχααχαχα οσο για σενα γεοργιτα καντα και του χρονου ακομα εχεις μελλον
Το πιο σπαστικο ειναι οτι ακομα στο army μετα απο 1 μηνα που εβγαλε την πρωτη σειρα επιλαχοντων, εχει το ΝΕΟ να αναβοσβηνει... Αυτοι κοντευουν να ορκιστουν και εχει ακομα ποιους περασαν σαν καινουργιο...
Ε τοτε εισε ακομα κολοψαρο χαχαχαχαχα εχεις λεπια ακου κοριτσι περνα καλα παντρεψου κανενα δημοδιο υπαλληλο να περασεις καλα και ενος καραβανα χαχαχαχαα
Προσεχε γιατι μπορει να εισαι και συ ενας απο τους υποψηφιους γαμπρους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Η ορκωμοσία έγεινε σήμερα σωστά; Μήπως γνωρίζει τώρα κάποιος το βασικό' αν θα πάρουν 2ο group επιλαχόντων; Ακόμα και εγω Αρχίζω να λέω υπομονή του χρόνου... Έυχωμαι κάποιιος με βάσιμες πηγές να με διαψέυσει. Πρώτος απ' όλους εγώ θα χαρώ αν έχω άδικο...
Υποψηφιος δεν ξαναγινομε με τιποτα. Αν ηθελα πραγματικα να ημουνα εποπ Θα γινομουνα το 2002 οταν πηγα φανταρος
Η ορκωμοσία έγινε χθες... Η 2η σειρα επιλαχόντων θα μπει τις επόμενες 2 βδομαδες βάσει της διαταγής.B1lly έγραψε:Η ορκωμοσία έγεινε σήμερα σωστά; Μήπως γνωρίζει τώρα κάποιος το βασικό' αν θα πάρουν 2ο group επιλαχόντων; Ακόμα και εγω Αρχίζω να λέω υπομονή του χρόνου... Έυχωμαι κάποιιος με βάσιμες πηγές να με διαψέυσει. Πρώτος απ' όλους εγώ θα χαρώ αν έχω άδικο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες