Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
4 + σημερα ! δεν το ξεχασα ! επι επι επιτελους!
Που ειναι το μεσολογγι ο ε ο !
-
jo
Δεν εμεινε τιποτα ρε σαββα! φευγουνε οι μερες σαν νερακι
-
Τατιανα
D.Y.K έγραψε:Χαχα, όχι αγορίνα στην φωτό διακρίνονται 2 κοπέλες που υπηρετούν / ούσαν στον Κόκκινο Στρατό !![]()
Την ανέβασα για να τονώσω το ηθικό των δεσποινίδων που λένε ότι αγχώνονται, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος !
Εισαι ωραιος ρε ΔΥΚ, περασες και εσυ; Που παρουσιαζεσαι; Σ'ευχαριστουμε για την εμψυχωση την εχουμε πραγματικα αναγκη! Οτι καλυτερο σου ευχομαι παλικαρι μου!
2.5 και σημερα! Ευχαριστω jo
-
Κωστας
Ναι Τατιανα νομιζω εχει περασει Πεζικο ο ΔΥΚ! Αντε παιδια καλη καταταξη να εχουμεεεεεεε 2 και σημερααααααααααα
-
jo
Τίποτα ρε Σάββα! Που εισαι σήμερα να πεις τις μέρες; Μας πρόλαβε ο Κώστας!

-
Τατιάνα
Πεζικοοοοοο; Και εγω πεζικο περασα δηλαδη θα ειμαστε μαζι μεσολογγι δυκακο μου; Κομπλεεεεεεε! Να ερθεις να μας συστηθεις εννοειται... Χαχαχα
-
Κωστας
ΔΥΚ και Τατιανα και εγω για μεσολογγι Ειμαι! ΔΥΚ ελα να συστηθεις και σε εμενα ρε φιλε να κανουμε παρεουλα μεσα 

-
jimis
Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις τι ωρα εχει κτελ απο αθηνα για μεσολογγι τεταρτη πρωι οσο ποιο νωρις γινετε και ποση ωρα Ειναι; Αν ξερει καποιος !
-
jo
jimi εδω έχει τα δρομολόγια, αλλα καλου κακού παρε και κανα τηλ. Το γραφει μεσα επειδή το site ειναι παλιο
http://www.athens24.gr/tourism/capital/bilder/liste1.pdf
http://www.athens24.gr/tourism/capital/bilder/liste1.pdf
Τατιάνα έγραψε:Πεζικοοοοοο; Και εγω πεζικο περασα δηλαδη θα ειμαστε μαζι μεσολογγι δυκακο μου; Κομπλεεεεεεε! Να ερθεις να μας συστηθεις εννοειται... Χαχαχα
Χαχα... Τα σέβη μου Τατιάνα και Κώστα... Ναι για Μεσολόγγι είμαι και εγώ... Φυσικά θα συστηθούμε όλοι μέσα!
1 και μεσημέριασεεεεε

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες