Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
4 + σημερα ! δεν το ξεχασα ! επι επι επιτελους!
Που ειναι το μεσολογγι ο ε ο !
Δεν εμεινε τιποτα ρε σαββα! φευγουνε οι μερες σαν νερακι
D.Y.K έγραψε:Χαχα, όχι αγορίνα στην φωτό διακρίνονται 2 κοπέλες που υπηρετούν / ούσαν στον Κόκκινο Στρατό !![]()
Την ανέβασα για να τονώσω το ηθικό των δεσποινίδων που λένε ότι αγχώνονται, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος !
Εισαι ωραιος ρε ΔΥΚ, περασες και εσυ; Που παρουσιαζεσαι; Σ'ευχαριστουμε για την εμψυχωση την εχουμε πραγματικα αναγκη! Οτι καλυτερο σου ευχομαι παλικαρι μου!
2.5 και σημερα! Ευχαριστω jo
Ναι Τατιανα νομιζω εχει περασει Πεζικο ο ΔΥΚ! Αντε παιδια καλη καταταξη να εχουμεεεεεεε 2 και σημερααααααααααα
Τίποτα ρε Σάββα! Που εισαι σήμερα να πεις τις μέρες; Μας πρόλαβε ο Κώστας!

Πεζικοοοοοο; Και εγω πεζικο περασα δηλαδη θα ειμαστε μαζι μεσολογγι δυκακο μου; Κομπλεεεεεεε! Να ερθεις να μας συστηθεις εννοειται... Χαχαχα
ΔΥΚ και Τατιανα και εγω για μεσολογγι Ειμαι! ΔΥΚ ελα να συστηθεις και σε εμενα ρε φιλε να κανουμε παρεουλα μεσα 

Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις τι ωρα εχει κτελ απο αθηνα για μεσολογγι τεταρτη πρωι οσο ποιο νωρις γινετε και ποση ωρα Ειναι; Αν ξερει καποιος !
jimi εδω έχει τα δρομολόγια, αλλα καλου κακού παρε και κανα τηλ. Το γραφει μεσα επειδή το site ειναι παλιο
http://www.athens24.gr/tourism/capital/bilder/liste1.pdf
http://www.athens24.gr/tourism/capital/bilder/liste1.pdf
Τατιάνα έγραψε:Πεζικοοοοοο; Και εγω πεζικο περασα δηλαδη θα ειμαστε μαζι μεσολογγι δυκακο μου; Κομπλεεεεεεε! Να ερθεις να μας συστηθεις εννοειται... Χαχαχα
Χαχα... Τα σέβη μου Τατιάνα και Κώστα... Ναι για Μεσολόγγι είμαι και εγώ... Φυσικά θα συστηθούμε όλοι μέσα!
1 και μεσημέριασεεεεε

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης