Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλησπερα σε ολους, ξερει κανενας αν το EDEXCEL 2) το Κ. Π. Γ (κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας) 3) το Communicator city&guilds αναγνωριζονται οπως το lower cambrige + michigan; Ειναι επιπεδο Β2 και αυτα και θεωρουνται επισης lower. Ειδα πιο πανω οτι αλλαξε η μοριοδοτηση σε ΔΕΑ/μοτοσυκλετα και Ε. Δ τι συνεβη ακριβως ποια ειναι τα νεα δεδομενα?
link

Δημοσίευση από link »

Φίλε nikos για το ποιά πτυχία γλωσσομάθειας αναγνωρίζονται, αναγράφεται αναλυτικότατα στις προκυρήξεις. Μπορείς να μπείς στη σελίδα της αστυνομιας, και να κατεβάσεις την τελευταια προκύρυξη. Οι τελευταίες σελίδες αναγράφουν αναλυτικά τα πάντα.

Οι ΔΕΑ απο 400 πανε 500
Οι Ε. Δ Απο 400 πανε 500
Η μεγάλη μηχανή απο 200 πάει 300
OLI

Δημοσίευση από OLI »

Και γω εχω ενα τεραστιο ερωτηματικο. Πως καταθετω τα αγγλικα πτυχια εφοσον δεν επικυρωνονται τα αγγλικα εγγραφα; Αρκρι φωτοτυπια; Η πρεπει να κανω κατι αλλο?
SPYROS

Δημοσίευση από SPYROS »

Ειναι γεγονος οτι τα ξενογλωσσα εγγραφα δεν επικυρωνονται ως ακριβες αντιγραφα εκ του προτοτυπου. αντ΄αυτου μεταφραζονται στην υπηρεσια μεταφρασης η οποια βρισκεται στο κεντρο της αθηνας χωρις να γνωριζω ομως που υπαγεται. μολις μεταφραστει γινεται επικυρωση.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Σε δικηγόρο μπορούν να επικυρωθούν επίσης, καθώς και να μεταφραστούν
geo

Δημοσίευση από geo »

Καλημερα παιδια ειχαμε κανενα νεο απο το ΕΘΝΟΣ σημερα για καμμια αλλαγη η ποτε θα βγει?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Οχι. Δεν υπαρχει κατι νεοτερο.
Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Αλλαγη καμια φιλε geo, οτι αλλαγη ηταν να γινει εγινε. Για το ποτε θα βγει, μακαρι να ειναι κοντα. Λογικα αυτη η την αλλη εβδομαδα... Το θεμα που καιει ειναι οι αιτησεις που θα γινουν και που θα εκτοξευθουν οι βασεις με τα καινουργια δεδομενα... Δυσκολα προβλεπονται τα πραγματα, πολυ δυσκολα...
renai
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από renai »

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ' θαλα να ρωτησω εχω πιστοποιηση απο ιεκ (πληροφορικη) μετραει στην προκυρηξη;

SRV

Δημοσίευση από SRV »

Οχι renai, το συγκεκριμενο δεν μετραει...
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Ρεναη απολυτηριο ενιαιου λικειου η παλιου τεχνικου δεν εχεις για να μπορεις να συμετασχεις στην προκηρηξη;
i mak

Δημοσίευση από i mak »

Ρε μαγκες μπορειτε ν μ πείτε σας παρακαλω Αν η διαδικασία προσληψης γινετε μεσω ασεπ?
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Ποσα μορια ειπαμε εχεις; Ε και πες οτι θα γινουν πανω απο 10.000, ποσο να παει η βαση; Εγω στην Α ειμαι. Τελος παντον δεν ξερω, οτι γινει...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

alof έγραψε:Ποσα μορια ειπαμε εχεις; Ε και πες οτι θα γινουν πανω απο 10.000, ποσο να παει η βαση; Εγω στην Α ειμαι. Τελος παντον δεν ξερω, οτι γινει...

Γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
dionisis

Δημοσίευση από dionisis »

Για σας παιδια, με της αλλαγες που εγειναν μπερδευτικα, αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.Απολυτηριο ενοιεου λυκειου 17,6

Και διπλοματα Β, Γ, Δ και Α μεχρι 125cc που απο το 2011 γυνεται απεριοριστο.

Μπορει να μου πει καποιος τι μορια εχω; Ευχαριστω...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 21 επισκέπτες