Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
Nikos
Καλησπερα σε ολους, ξερει κανενας αν το EDEXCEL 2) το Κ. Π. Γ (κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας) 3) το Communicator city&guilds αναγνωριζονται οπως το lower cambrige + michigan; Ειναι επιπεδο Β2 και αυτα και θεωρουνται επισης lower. Ειδα πιο πανω οτι αλλαξε η μοριοδοτηση σε ΔΕΑ/μοτοσυκλετα και Ε. Δ τι συνεβη ακριβως ποια ειναι τα νεα δεδομενα?
-
link
Φίλε nikos για το ποιά πτυχία γλωσσομάθειας αναγνωρίζονται, αναγράφεται αναλυτικότατα στις προκυρήξεις. Μπορείς να μπείς στη σελίδα της αστυνομιας, και να κατεβάσεις την τελευταια προκύρυξη. Οι τελευταίες σελίδες αναγράφουν αναλυτικά τα πάντα.
Οι ΔΕΑ απο 400 πανε 500
Οι Ε. Δ Απο 400 πανε 500
Η μεγάλη μηχανή απο 200 πάει 300
Οι ΔΕΑ απο 400 πανε 500
Οι Ε. Δ Απο 400 πανε 500
Η μεγάλη μηχανή απο 200 πάει 300
-
OLI
Και γω εχω ενα τεραστιο ερωτηματικο. Πως καταθετω τα αγγλικα πτυχια εφοσον δεν επικυρωνονται τα αγγλικα εγγραφα; Αρκρι φωτοτυπια; Η πρεπει να κανω κατι αλλο?
-
SPYROS
Ειναι γεγονος οτι τα ξενογλωσσα εγγραφα δεν επικυρωνονται ως ακριβες αντιγραφα εκ του προτοτυπου. αντ΄αυτου μεταφραζονται στην υπηρεσια μεταφρασης η οποια βρισκεται στο κεντρο της αθηνας χωρις να γνωριζω ομως που υπαγεται. μολις μεταφραστει γινεται επικυρωση.
Σε δικηγόρο μπορούν να επικυρωθούν επίσης, καθώς και να μεταφραστούν
-
geo
Καλημερα παιδια ειχαμε κανενα νεο απο το ΕΘΝΟΣ σημερα για καμμια αλλαγη η ποτε θα βγει?
Οχι. Δεν υπαρχει κατι νεοτερο.
-
Alaniaris
Αλλαγη καμια φιλε geo, οτι αλλαγη ηταν να γινει εγινε. Για το ποτε θα βγει, μακαρι να ειναι κοντα. Λογικα αυτη η την αλλη εβδομαδα... Το θεμα που καιει ειναι οι αιτησεις που θα γινουν και που θα εκτοξευθουν οι βασεις με τα καινουργια δεδομενα... Δυσκολα προβλεπονται τα πραγματα, πολυ δυσκολα...
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ' θαλα να ρωτησω εχω πιστοποιηση απο ιεκ (πληροφορικη) μετραει στην προκυρηξη;
Ρεναη απολυτηριο ενιαιου λικειου η παλιου τεχνικου δεν εχεις για να μπορεις να συμετασχεις στην προκηρηξη;
-
i mak
Ρε μαγκες μπορειτε ν μ πείτε σας παρακαλω Αν η διαδικασία προσληψης γινετε μεσω ασεπ?
Ποσα μορια ειπαμε εχεις; Ε και πες οτι θα γινουν πανω απο 10.000, ποσο να παει η βαση; Εγω στην Α ειμαι. Τελος παντον δεν ξερω, οτι γινει...
alof έγραψε:Ποσα μορια ειπαμε εχεις; Ε και πες οτι θα γινουν πανω απο 10.000, ποσο να παει η βαση; Εγω στην Α ειμαι. Τελος παντον δεν ξερω, οτι γινει...
Γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
-
dionisis
Για σας παιδια, με της αλλαγες που εγειναν μπερδευτικα, αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.Απολυτηριο ενοιεου λυκειου 17,6
Και διπλοματα Β, Γ, Δ και Α μεχρι 125cc που απο το 2011 γυνεται απεριοριστο.
Μπορει να μου πει καποιος τι μορια εχω; Ευχαριστω...
Και διπλοματα Β, Γ, Δ και Α μεχρι 125cc που απο το 2011 γυνεται απεριοριστο.
Μπορει να μου πει καποιος τι μορια εχω; Ευχαριστω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 21 επισκέπτες