Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
και εγω αυτο ελεγα οταν δεν πετυχα τη πρωτη φορα... Και μενα μου κανει λιγο αδικογιωτης έγραψε:Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις

οσο για τις ειδικες δυναμεις δεν ειναι απαραιτητο να εχεις.
-
- Στρατηγός
Άδικο για ποιο λόγο; Το ενιαίο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το τεε. Και στην τελική αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη. Εμένα ένας φίλος μου από την τρίτη λυκείου είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάζεψε μόρια και μπήκε
πρωτα απολα δεν ειναι ειναι αναγκη να εισαι επιθετικος, το εχω παρατηρησει και αλλες φορες. Δεν ξερω αν ειναι ετσι απλα το στυλ σου αλλα τουλαχιστον αυτο βγαζεις.Greek_Army έγραψε:Άδικο για ποιο λόγο; Το ενιαίο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το τεε. Και στην τελική αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη. Εμένα ένας φίλος μου από την τρίτη λυκείου είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάζεψε μόρια και μπήκε
οσον αφορα για το αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
τωρα για το αν ειναι αδικο η δικαιο ο καθενας το κοιταει απο τη πλευρα του φιλε μου. Εγω πηγα ειδικες δυναμεις γιατι γουσταρα (οπως και οι περισσοτεροι) αλλα και για τα μορια αλλα δεν ειχα χαρτι β κυκλου σπουδων και μολις τελειωσα ξαναπηγα σχολειο.
-
- Στρατηγός
Δεν νομίζω να είμαι επιθετικός... Αν κάποιους τους πειράζει η πραγματικότητα δεν νομίζω ότι είναι δικό μου πρόβλημα

αυτο ειναι λιγο αγενες και οχι το νοημα αυτο της προτασεις σου αλλα ο τροπος... Τελος παντων ας μη κανω τον συνηγορο του αλλου...Greek_Army έγραψε:Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
αληθεια αν επιτρεπεται με τι ασχολεισαι φιλε μου;
Μπορει καποιος απο εποπ να μπει ειδικος φρουρος η συνοριοφυλακας?
-
- Στρατηγός
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:αυτο ειναι λιγο αγενες και οχι το νοημα αυτο της προτασεις σου αλλα ο τροπος... Τελος παντων ας μη κανω τον συνηγορο του αλλου...Greek_Army έγραψε:Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
γιατί είναι αγενές φίλε μου; Η συγκεκριμένη προκήρυξη βγαίνει 10 χρόνια και έχει το ίδιο σύστημα μοριοδότησης για να το βγάλανε έτσι σημαίνει ότι πιστεύουνε ότι είναι δίκαιο. Για ποιό λόγο να αλλάξει; Και μόρια δίνουνε σε ειδικές δυνάμεις και σε δόκιμους γιατί υποτίθεται κάνουνε πιο καλή εκπαίδευση. Σπουδάζω φίλε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Μάιος 13, 2010 2:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
γιωτης έγραψε:Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις
Tι λες ρε παλικαρακι εισαι καλα;
Τι ηπιες;
Θα πας εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου να κυνηγήσεις τον εγκληματια;
χα
ουτε στρατο δεν εχεις παει μαλλον ή ησουν γιωτας γι αυτο τα λες.
Και εχεις και απαιτηση απο ΤΕΕ να αφησεις εξω εναν που πηγαινε ενιαιο.
Και λιγο εντονα που σου μιλησα για να μη σε βρισω
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
και παλι δεν διαφωνω αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω...Greek_Army έγραψε:ΔΙ. ΑΣ έγραψε:αυτο ειναι λιγο αγενες και οχι το νοημα αυτο της προτασεις σου αλλα ο τροπος... Τελος παντων ας μη κανω τον συνηγορο του αλλου...Greek_Army έγραψε:Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
γιατί είναι αγενές φίλε μου; Η συγκεκριμένη προκήρυξη βγαίνει 10 χρόνια και έχει το ίδιο σύστημα μοριοδότησης για να το βγάλανε έτσι σημαίνει ότι πιστεύουνε ότι είναι δίκαιο. Για ποιό λόγο να αλλάξει; Και μόρια δίνουνε σε ειδικές δυνάμεις και σε δόκιμους γιατί υποτίθεται κάνουνε πιο καλή εκπαίδευση. Σπουδάζω φίλε μου
τη κουβεντα την παρακολουθουν πολλα παιδια που εχουν αγωνια ποτε θα βγει και παρα πολλα ερωτηματα. Απλα δεν χρειαζεται να περνουμε απο τα μουτρα κανενα (προσωπικη μου αποψη).
-
- Στρατηγός
Πραγματικά δεν νομίζω να είμαι επιθετικός. Εγώ δεν πήρα κανέναν από τα μούτρα. Και αν παρακολουθείς πολύ καιρό το φόρουμ. Θα έχεις διαπιστώσει ότι εγώ όσο μπορώ βοηθάω. Και δεν έχω και κανένα όφελος. Τελοσπάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμα

greek army επειδη κι εγω συμφωνω με τον ΔΙ. ΑΣ κι εχω μπερδευτει μαζι σου, χωρις παρεξηγηση εχεις υπηρετησει την θητεια σου; Επειδη λες οτι σπουδαζεις
Μπορει να μου φανηκε... Ας μην επισκιαζουμε το φορουμ, μη το κανουμε fame story

σαν μεταταξη εννοεις;NIKOS έγραψε:Μπορει καποιος απο εποπ να μπει ειδικος φρουρος η συνοριοφυλακας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες