Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
γιωτης

Δημοσίευση από γιωτης »

Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

γιωτης έγραψε:Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις
και εγω αυτο ελεγα οταν δεν πετυχα τη πρωτη φορα... Και μενα μου κανει λιγο αδικοΕικόνα

οσο για τις ειδικες δυναμεις δεν ειναι απαραιτητο να εχεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδικο για ποιο λόγο; Το ενιαίο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το τεε. Και στην τελική αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη. Εμένα ένας φίλος μου από την τρίτη λυκείου είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάζεψε μόρια και μπήκε
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

Greek_Army έγραψε:Άδικο για ποιο λόγο; Το ενιαίο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το τεε. Και στην τελική αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη. Εμένα ένας φίλος μου από την τρίτη λυκείου είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάζεψε μόρια και μπήκε
πρωτα απολα δεν ειναι ειναι αναγκη να εισαι επιθετικος, το εχω παρατηρησει και αλλες φορες. Δεν ξερω αν ειναι ετσι απλα το στυλ σου αλλα τουλαχιστον αυτο βγαζεις.

οσον αφορα για το αν θέλει κάποιος να μπεί ειδικός φρουρός δεν το σκέφτεται ένα μήνα πριν την προκήρυξη θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

τωρα για το αν ειναι αδικο η δικαιο ο καθενας το κοιταει απο τη πλευρα του φιλε μου. Εγω πηγα ειδικες δυναμεις γιατι γουσταρα (οπως και οι περισσοτεροι) αλλα και για τα μορια αλλα δεν ειχα χαρτι β κυκλου σπουδων και μολις τελειωσα ξαναπηγα σχολειο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν νομίζω να είμαι επιθετικός... Αν κάποιους τους πειράζει η πραγματικότητα δεν νομίζω ότι είναι δικό μου πρόβλημαΕικόνα
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

Greek_Army έγραψε:Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
αυτο ειναι λιγο αγενες και οχι το νοημα αυτο της προτασεις σου αλλα ο τροπος... Τελος παντων ας μη κανω τον συνηγορο του αλλου...

αληθεια αν επιτρεπεται με τι ασχολεισαι φιλε μου;

NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Μπορει καποιος απο εποπ να μπει ειδικος φρουρος η συνοριοφυλακας?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΙ. ΑΣ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Επειδή συμφέρει εσένα; Το συγκεκριμένο σύστημα μοριοδότησης γίνεται εδώ και 10 χρόνια και τοτε ήτανε υπουργός ο χρυσοχοίδης είναι αξιοκρατικό και δεν πρόκειται να αλλάξει
αυτο ειναι λιγο αγενες και οχι το νοημα αυτο της προτασεις σου αλλα ο τροπος... Τελος παντων ας μη κανω τον συνηγορο του αλλου...

γιατί είναι αγενές φίλε μου; Η συγκεκριμένη προκήρυξη βγαίνει 10 χρόνια και έχει το ίδιο σύστημα μοριοδότησης για να το βγάλανε έτσι σημαίνει ότι πιστεύουνε ότι είναι δίκαιο. Για ποιό λόγο να αλλάξει; Και μόρια δίνουνε σε ειδικές δυνάμεις και σε δόκιμους γιατί υποτίθεται κάνουνε πιο καλή εκπαίδευση. Σπουδάζω φίλε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Μάιος 13, 2010 2:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

γιωτης έγραψε:Ρε παιδια γιατι απο τεε παιρνουν μονο το 20% και απο γενικα το 80% στους ειδικους φρουρους; Μια φορα να γινει το αντιθετο; Και κατι αλλο, να παρουν και μια φορα χωρις τις ειδικες δυναμεις

Tι λες ρε παλικαρακι εισαι καλα;
Τι ηπιες;
Θα πας εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου να κυνηγήσεις τον εγκληματια;
χα
ουτε στρατο δεν εχεις παει μαλλον ή ησουν γιωτας γι αυτο τα λες.
Και εχεις και απαιτηση απο ΤΕΕ να αφησεις εξω εναν που πηγαινε ενιαιο.
Και λιγο εντονα που σου μιλησα για να μη σε βρισω
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

Greek_Army έγραψε:
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:

γιατί είναι αγενές φίλε μου; Η συγκεκριμένη προκήρυξη βγαίνει 10 χρόνια και έχει το ίδιο σύστημα μοριοδότησης για να το βγάλανε έτσι σημαίνει ότι πιστεύουνε ότι είναι δίκαιο. Για ποιό λόγο να αλλάξει; Και μόρια δίνουνε σε ειδικές δυνάμεις και σε δόκιμους γιατί υποτίθεται κάνουνε πιο καλή εκπαίδευση. Σπουδάζω φίλε μου
και παλι δεν διαφωνω αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω...

τη κουβεντα την παρακολουθουν πολλα παιδια που εχουν αγωνια ποτε θα βγει και παρα πολλα ερωτηματα. Απλα δεν χρειαζεται να περνουμε απο τα μουτρα κανενα (προσωπικη μου αποψη).

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πραγματικά δεν νομίζω να είμαι επιθετικός. Εγώ δεν πήρα κανέναν από τα μούτρα. Και αν παρακολουθείς πολύ καιρό το φόρουμ. Θα έχεις διαπιστώσει ότι εγώ όσο μπορώ βοηθάω. Και δεν έχω και κανένα όφελος. Τελοσπάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμαΕικόνα
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

greek army επειδη κι εγω συμφωνω με τον ΔΙ. ΑΣ κι εχω μπερδευτει μαζι σου, χωρις παρεξηγηση εχεις υπηρετησει την θητεια σου; Επειδη λες οτι σπουδαζεις
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

Μπορει να μου φανηκε... Ας μην επισκιαζουμε το φορουμ, μη το κανουμε fame storyΕικόνα
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

NIKOS έγραψε:Μπορει καποιος απο εποπ να μπει ειδικος φρουρος η συνοριοφυλακας;
σαν μεταταξη εννοεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες