Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε πάνο. Μιλάμε πάντα με βάση την προηγούμενη προκήρυξη και λόγω ανταγωνισμού δεν λέμε και στα παιδιά που έχουνε λιγότερα μόρια ότι θα έχουνε ελπίδες. Στην προηγούμενη είχανε μπεί και με 1650 μόρια!
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Παιδια εγω απολυομαι τωρα σε 20 μερες με 2490 μορια Για α κατηγορια ειναι καλα λετε μπαινω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μια χαρά είναι. Εύκολα θα μπεις
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Επισης ρε παιδια τα δικαιολογητικα πρεπει οποσδηποτε να σταλ8ουν απο το χωρο καταγωγης μας!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf αυτή είναι η προηγούμενη προκήρυξη. Θα σου λύση ότι απορίες έχεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Απρ 27, 2010 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους και να προσλαμβάνουν τακτικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, το ΥΕΘΑ πρόκειται να προχωρήσει αμέσως στην προκήρυξη 247 θέσεων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ΑΕ, ενώ θα ακολουθήσει νέος διαγωνισμός για 250 άτομα στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ).

Εικόνα

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναμένει το «πράσινο φως» του επιτελείου της Καραγιώργη Σερβίας, προκειμένου να προσλάβει 1.500 ειδικούς φρουρούς και 150 συνοριοφύλακες, ενώ αμέσως θα προκηρυχθούν 630 θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα (κλιμάκια εθνικών οδών) και θα μονιμοποιηθούν 1.000 συμβασιούχοι πυροσβέστες.

Εξάλλου, από μέρα σε μέρα αναμένεται η πρόσληψη 5.500 εποχικών δασοπυροσβεστών, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. www.ethnosergasia 27/4/2010

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ;ΕικόναΕικόνα
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Μια δικι μου αποψει ειναι οτι η προκηρηξη μεσα στο μαιο θα κανει μπαμ... Οχι οτι εχω ακουσει κατι... Αλλα επιδη εχω μιληση με φιλους μου-ξαδερφια μου αστυνομικους-Ε. Φ εχουνε σοβαρες ελυψεις και απ οτι καταλαβενετε τα πραγματα ειναι δυσκολα... Οποτε δικι μου γνωμη ειναι οτι μες το μαιο θα βγει
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Μεχρι 10 μαιου θα εχει βγει σας το ειχα πει
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Κατι ειναι και το σημερινο. Τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι θα βγγει. Τα 1500 ειναι σιγουρα η θα αλλαξει ο αριθμοσ΄ ... Τι λετε για την συνοριακη αστυνομια... Ειναι τα ιδια κρητηρια
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

TEO έγραψε:Κατι ειναι και το σημερινο. Τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι θα βγγει. Τα 1500 ειναι σιγουρα η θα αλλαξει ο αριθμοσ΄ ... Τι λετε για την συνοριακη αστυνομια... Ειναι τα ιδια κρητηρια

Καλα δεν ειναι τα ίδια.
Ειναι πολυ πιο δύσκολο να μπεις.
Εχει πολυ παραπανω απαιτησεις...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Γ.Π.

Δημοσίευση από Γ.Π. »

Σημερα εμαθα απο διευθηντη ασφαλειασ... οτι στο πρωτο 10ημερο του μαιου θα βγει προκηρυξη!
aggeliki

Δημοσίευση από aggeliki »

Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι να μπω στο σωμα των ειδικων φρουρων. Εχω απολλυτηριο λυκειου 17,5, εχω lower στα αγγλικα και 2 πτυχια στα γαλλικα, εχω διπλωμα αυτοκινητου β'. Ποσα μορια βγαζω; Με ολα αυτα κ με υψος 1.68. Μπορω να μπω; Ευχαριστω πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

aggeliki έγραψε:Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι να μπω στο σωμα των ειδικων φρουρων. Εχω απολλυτηριο λυκειου 17,5, εχω lower στα αγγλικα και 2 πτυχια στα γαλλικα, εχω διπλωμα αυτοκινητου β'. Ποσα μορια βγαζω; Με ολα αυτα κ με υψος 1.68. Μπορω να μπω; Ευχαριστω πολυ!

http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo22629_1.pdf Κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και λέει αναλυτικά πως μοριοδούνται ολα Εικόνα

Υ. Γ. Με 1.68 σε κόβουνε. Αλλά πιστεύω αν αρχίσεις και κάνεις μονόζυγο θα τα πάρεις τα 2 εκατοστά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Απρ 28, 2010 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aggelikiP57

Δημοσίευση από aggelikiP57 »

Λοιπον επειδη μετρηθηκα ειμαι 1.69 προς 1.70. Τι λες μπορω να μπω; Και τα μορια μου ποσα ειναι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες