Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Φίλε πάνο. Μιλάμε πάντα με βάση την προηγούμενη προκήρυξη και λόγω ανταγωνισμού δεν λέμε και στα παιδιά που έχουνε λιγότερα μόρια ότι θα έχουνε ελπίδες. Στην προηγούμενη είχανε μπεί και με 1650 μόρια!
Παιδια εγω απολυομαι τωρα σε 20 μερες με 2490 μορια Για α κατηγορια ειναι καλα λετε μπαινω;
-
- Στρατηγός
Μια χαρά είναι. Εύκολα θα μπεις
Επισης ρε παιδια τα δικαιολογητικα πρεπει οποσδηποτε να σταλ8ουν απο το χωρο καταγωγης μας!
-
- Στρατηγός
http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf αυτή είναι η προηγούμενη προκήρυξη. Θα σου λύση ότι απορίες έχεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Απρ 27, 2010 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους και να προσλαμβάνουν τακτικό προσωπικό.
Πιο συγκεκριμένα, το ΥΕΘΑ πρόκειται να προχωρήσει αμέσως στην προκήρυξη 247 θέσεων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ΑΕ, ενώ θα ακολουθήσει νέος διαγωνισμός για 250 άτομα στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ).
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναμένει το «πράσινο φως» του επιτελείου της Καραγιώργη Σερβίας, προκειμένου να προσλάβει 1.500 ειδικούς φρουρούς και 150 συνοριοφύλακες, ενώ αμέσως θα προκηρυχθούν 630 θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα (κλιμάκια εθνικών οδών) και θα μονιμοποιηθούν 1.000 συμβασιούχοι πυροσβέστες.
Εξάλλου, από μέρα σε μέρα αναμένεται η πρόσληψη 5.500 εποχικών δασοπυροσβεστών, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. www.ethnosergasia 27/4/2010
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ;

Μια δικι μου αποψει ειναι οτι η προκηρηξη μεσα στο μαιο θα κανει μπαμ... Οχι οτι εχω ακουσει κατι... Αλλα επιδη εχω μιληση με φιλους μου-ξαδερφια μου αστυνομικους-Ε. Φ εχουνε σοβαρες ελυψεις και απ οτι καταλαβενετε τα πραγματα ειναι δυσκολα... Οποτε δικι μου γνωμη ειναι οτι μες το μαιο θα βγει
Κατι ειναι και το σημερινο. Τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι θα βγγει. Τα 1500 ειναι σιγουρα η θα αλλαξει ο αριθμοσ΄ ... Τι λετε για την συνοριακη αστυνομια... Ειναι τα ιδια κρητηρια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
TEO έγραψε:Κατι ειναι και το σημερινο. Τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι θα βγγει. Τα 1500 ειναι σιγουρα η θα αλλαξει ο αριθμοσ΄ ... Τι λετε για την συνοριακη αστυνομια... Ειναι τα ιδια κρητηρια
Καλα δεν ειναι τα ίδια.
Ειναι πολυ πιο δύσκολο να μπεις.
Εχει πολυ παραπανω απαιτησεις...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Σημερα εμαθα απο διευθηντη ασφαλειασ... οτι στο πρωτο 10ημερο του μαιου θα βγει προκηρυξη!
Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι να μπω στο σωμα των ειδικων φρουρων. Εχω απολλυτηριο λυκειου 17,5, εχω lower στα αγγλικα και 2 πτυχια στα γαλλικα, εχω διπλωμα αυτοκινητου β'. Ποσα μορια βγαζω; Με ολα αυτα κ με υψος 1.68. Μπορω να μπω; Ευχαριστω πολυ!
-
- Στρατηγός
aggeliki έγραψε:Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι να μπω στο σωμα των ειδικων φρουρων. Εχω απολλυτηριο λυκειου 17,5, εχω lower στα αγγλικα και 2 πτυχια στα γαλλικα, εχω διπλωμα αυτοκινητου β'. Ποσα μορια βγαζω; Με ολα αυτα κ με υψος 1.68. Μπορω να μπω; Ευχαριστω πολυ!
http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo22629_1.pdf Κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και λέει αναλυτικά πως μοριοδούνται ολα

Υ. Γ. Με 1.68 σε κόβουνε. Αλλά πιστεύω αν αρχίσεις και κάνεις μονόζυγο θα τα πάρεις τα 2 εκατοστά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Απρ 28, 2010 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον επειδη μετρηθηκα ειμαι 1.69 προς 1.70. Τι λες μπορω να μπω; Και τα μορια μου ποσα ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες