Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ έγραψε:Να σας κανω μια ερωτηση; Ο αδερφος μου κανονικα παρουσιαζεται στο στρατο τον αυγουστο και ακουγονται τα εξης σεναρια:1) οτι θα υπηρετησει αντι για 9 μηνες που ειναι το κανονικο 12-14 μηνες,2) οτι θα παρουσιαστει ενα μηνα πριν δηλαδη ιουλιο. Τι ισχυει τελικα και τι οχι; Οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει. Ευχαριστω!

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από OMEGA »

Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα τον αυγουστο να γινει 12μηνο?
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Δεν αλλαζει ετσι γρήγορα η θητεία...
Και επίσης δε σε πιάνει η αύξηση οταν εισαι είδη μεσα απ οσο ξέρω...
Οποτε σειρά αυγουστου με τπτ 12 μηνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Κυρ Ιουν 27, 2010 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και η αύξηση σε πιάνει και η μείωση βέβαια δεν τις πιάνει όλες τι σειρές το ίδιο. Άλλοι θα κάνουνε +/-1 μήνα άλλοι +/-2 κτλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 24, 2010 11:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αύξηση θητείας (2010)

Greek_Army έγραψε:Και η αύξηση σε πιάνει και η μείωση βέβαια δεν τις πιάνει όλες τι σειρές το ίδιο. Άλλοι θα κάνουνε +/-1 μήνα άλλοι +/-2 κτλπ

Αααα δε το ηξερα οτι ακολουθειται το ίδιο σύστημα και στην αυξηση...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Λουκάς

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Λουκάς »

Σοβαρά; Δλδ εγώ που μπαίνω το νοέμβριο. Αν και δε τη θεωρώ πιθανή την αύξηση.(εφ΄'οσον βέβαια μείνουν ήρεμα τα πράγματα γτ πολλά ακούγονται τελευταία)

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αύξηση θητείας (2010)

Λουκάς έγραψε:Σοβαρά; Δλδ εγώ που μπαίνω το νοέμβριο.Αν και δε τη θεωρώ πιθανή την αύξηση.(εφ΄'οσον βέβαια μείνουν ήρεμα τα πράγματα γτ πολλά ακούγονται τελευταία)

Nα την θέωρεις πιθανή την αύξηση.
Εγω προσωπικα θεωρω οτι μεσα στα επομενα 2 χρόνια μπορει να γινει και 14 μήνες η θητεία...
Λουκάς

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Λουκάς »

Ξέρω οτι τη χρειάζεται ο Ε. Σ. Απλά δε τη θεωρώ πιθανή (πάντα αν δεν έχουμε καμιά καινούργια ένταση) γιατί η απόφαση είναι στα χέρια των πολιτικών και όχι των στρατιωτικών. Και δε νομίζω πως η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να πάρει άλλη μια ''μη δημοφιλή'' απόφαση. Αρκετές δε πήρε ήδη; ...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αύξηση θητείας (2010)

Λουκάς έγραψε:Ξέρω οτι τη χρειάζεται ο Ε. Σ. Απλά δε τη θεωρώ πιθανή (πάντα αν δεν έχουμε καμιά καινούργια ένταση) γιατί η απόφαση είναι στα χέρια των πολιτικών και όχι των στρατιωτικών. Και δε νομίζω πως η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να πάρει άλλη μια ''μη δημοφιλή'' απόφαση. Αρκετές δε πήρε ήδη; ...

Αρκετες ειναι εδω και χρονια οι αποφασεις των κυβερνησεων.
Απλα θα ειναι αλλη μια απόφαση...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από kampf »

Η αυξηση σε πιανει αμα εισαι ηδη μεσα; Δλδ αμα εχεις μπει Μαιο π. Χ σε πιανει;
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Αν βγει ανακοίνωση ότι τον Αύγουστο 2010 η θητεία θα γίνει 12μήνες θα σε πιάσει ναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιουν 26, 2010 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jakeduth

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από jakeduth »

Δηλαδή εγώ που είμαι ήδη μέσα 2 μήνες τώρα, σε περίπτωση αύξησης της Θητείας, θα αυξηθεί και η δική μου θητεία;
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

Συνήθως κάθε αλλαγή πιάνει την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ και τις δύο προηγούμενες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Όταν ανακοινώθηκε ότι από τον Αύγουστο θα γίνει 9μηνο. Η σειρά του μαιου έκανε 10μήνες και η σειρά του φεβρουάριου 11
babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από babisLar »

Τελικά τι θα γίνει. Όλοι οι φιλοι μου που είναι στρατό και όσοι έχουν απολυθεί πρόσφατα μιλανε για αύξηση θητείας. Όλοι μέσα στον στρατό τους έχουν ζαλισει ότι θα αυξηθεί η θητεία! Ο υπουργός τα διαψεύδει. Μας έχουν μπερδεψει. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα αυξηθεί... Και αν υπάρχει μία περίπτωση να αυξηθεί αυτό θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές... Δηλ. Μετά τον Οκτώμβριο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες