ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ έγραψε:Να σας κανω μια ερωτηση; Ο αδερφος μου κανονικα παρουσιαζεται στο στρατο τον αυγουστο και ακουγονται τα εξης σεναρια:1) οτι θα υπηρετησει αντι για 9 μηνες που ειναι το κανονικο 12-14 μηνες,2) οτι θα παρουσιαστει ενα μηνα πριν δηλαδη ιουλιο. Τι ισχυει τελικα και τι οχι; Οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει. Ευχαριστω!
Λουκάς έγραψε:Σοβαρά; Δλδ εγώ που μπαίνω το νοέμβριο.Αν και δε τη θεωρώ πιθανή την αύξηση.(εφ΄'οσον βέβαια μείνουν ήρεμα τα πράγματα γτ πολλά ακούγονται τελευταία)
Nα την θέωρεις πιθανή την αύξηση. Εγω προσωπικα θεωρω οτι μεσα στα επομενα 2 χρόνια μπορει να γινει και 14 μήνες η θητεία...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ξέρω οτι τη χρειάζεται ο Ε. Σ. Απλά δε τη θεωρώ πιθανή (πάντα αν δεν έχουμε καμιά καινούργια ένταση) γιατί η απόφαση είναι στα χέρια των πολιτικών και όχι των στρατιωτικών. Και δε νομίζω πως η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να πάρει άλλη μια ''μη δημοφιλή'' απόφαση. Αρκετές δε πήρε ήδη; ...
Λουκάς έγραψε:Ξέρω οτι τη χρειάζεται ο Ε. Σ. Απλά δε τη θεωρώ πιθανή (πάντα αν δεν έχουμε καμιά καινούργια ένταση) γιατί η απόφαση είναι στα χέρια των πολιτικών και όχι των στρατιωτικών. Και δε νομίζω πως η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να πάρει άλλη μια ''μη δημοφιλή'' απόφαση. Αρκετές δε πήρε ήδη; ...
Αρκετες ειναι εδω και χρονια οι αποφασεις των κυβερνησεων. Απλα θα ειναι αλλη μια απόφαση...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Τελικά τι θα γίνει. Όλοι οι φιλοι μου που είναι στρατό και όσοι έχουν απολυθεί πρόσφατα μιλανε για αύξηση θητείας. Όλοι μέσα στον στρατό τους έχουν ζαλισει ότι θα αυξηθεί η θητεία! Ο υπουργός τα διαψεύδει. Μας έχουν μπερδεψει. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα αυξηθεί... Και αν υπάρχει μία περίπτωση να αυξηθεί αυτό θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές... Δηλ. Μετά τον Οκτώμβριο...