Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Οχι ματια μου, ολα κενα θα τα αφησεις! ! κανε το, ειλικρινα θελω να σε βοηθησω αλλα βοηθησε με και εσυΕικόνα
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από iolli »

Εγινα.
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

iolli έγραψε:Παντως για να πω την αληθεια εχω κουραστει ψυχολογικα κ σωματικα σημερα πηγα γηπεδο για τρεξιμο κ παραλιγο να μη το βγαλω. Δεν ξερω αν θα περασω που δεν το κοβω γιατι ολους σας ακουω ειστε απιαστοι σε ολα τα αθληματα κ εγω σε ολα ειμαι πανω απο τα προκαθορισμενα ορι αλλα τελος παντω αν λοιπον δεν περασω η εστω αν περασω θα ακουω γηπερδο κ θα φευγω χιλιομετρα μακρια θα ακουω τρεξιμο κ θα φευγω. Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α

Ηρεμησε ρε, εχουν περασει πολλοι απο το σταδιο αυτο και βγηκαν κερδισμενοι! Εικόνα (με ολο το θαρρος, συγνωμη κι ολας)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Το πιστευεις πως εγω υποσχεθηκα οτι θα τηρησω αυτου του ειδους τη γυμναστικη; Τωρα καταλαβα τι θα πει σωστη γυμναστικη... Καμια σχεση με τα γυμναστηρια! Στην υπαιθρο μαθαινεις και αντοχη και αναεροβια ασκηση χρονο με τον χρονο... Ασε που θα βοηθησει πολυ και για μεσα στο στρατοπεδο! Εγω νιωθω οτι με ωφελησε παρα πολυ! Διωξε την αρνητικη σου ενεργεια, πιστεψε οτι θα τα καταφερεις... το ξερω οτι ειναι δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτα! Και απο ολους που ακους που τα βγαζουν να μην σε απογοητευει αλλα να σε γεμιζει με δυναμη, θεληση και πεισμα οτι μπορεις και εσυ οπως και οι αλλοιΕικόνα Εικόνα Αρκει να το πιστεψεις! !
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από iolli »

Illy δενα καταλαβα ομως το λογο που επεμενες να γινω μελοσ
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από iolli »

ΗΛΕΚΤΡΑ παρεξηγηθηκα τις γνωμες μας λεμε εδω μεσα
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από iolli »

Συγνωμη ΗΛΕΚΤΡΑ δεν παρεξηγηθηκα ηθελα να πω
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

iolli έγραψε:συγνωμη ηλεκτρα δεν παρεξηγηθηκα ηθελα να πω
Οκ ! Εικόνα Εικόνα Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔΕικόνα ;
Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητες Εικόνα του χωρείς να είναι γραμμένος στο σύλλογο του εν λόγο σταδίου ή κάτι ανάλογο;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

SKY DIVER έγραψε:2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔΕικόνα ;
Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητες Εικόνα του χωρείς να είναι γραμμένος στο σύλλογο του εν λόγο σταδίου ή κάτι ανάλογο;
Εσύ δεν είσαι μόνιμος; Και λοχίας μάλιστα;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ioli μην απογοητευσε μην λες οτι κουραστικες μπορεις να τα κανεις αμα πιστεψεις στον εαυτο σου ολα τα μπορεις, τι ειδικοτητα δινεις; Εγω για αλεξιπτωτα ειδικες δυναμεις και το γουσταρω πραγματικα και πιεζω πολυ τον εαυτο μου, ακουω μιλι και μου ερχεται να τρελαθω ξερεις ποσες φορες για να βγαλω αυτο το μην πω τωρα το μιλι τη τραβηξα; Εκλαιγα στο γηπεδο και ετρεχα δν σταματαγα που να εχεις και την βροχη, εχεις κανει προπονυσει με βροχη; Εγω ναι μου αρεσε πολυ και ειχα κοντρα και την βροχη και τον δρομο εχω κουραστει και εγω αλλα οταν μπαινω μεσα στον στιβο το ξεχναω πιεζω τον εαυτο που σφιγγω τα δοντια μου και λεω τρεχα οτι και να γινει μην σταματας τρεχα τρεχα τρεχα πες οτι σε κυνηγανε σκυλια τι θα κανεις θα αφησεις να σε φανε; Και βεβαια οχι για να σωθεις θα τρεξεις πιο πολυ εεε! αυτο κανε και τωρα αλλα με σωστο τεμπο και αναπνοες εγω στο μιλι αρχιζω σιγα επιτανχηνω και ξανα το ιδιο αλλα να ξερεις περιπου που εισαι, καλη σου επιτυχια σκεψου οτι καμια δν ειναι καλυτερη απο σενα.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tzovana18 έγραψε: Ioli μην απογοητευσε μην λες οτι κουραστικες μπορεις να τα κανεις αμα πιστεψεις στον εαυτο σου ολα τα μπορεις, τι ειδικοτητα δινεις; Εγω για αλεξιπτωτα ειδικες δυναμεις και το γουσταρω πραγματικα και πιεζω πολυ τον εαυτο μου, ακουω μιλι και μου ερχεται να τρελαθω ξερεις ποσες φορες για να βγαλω αυτο το μην πω τωρα το μιλι τη τραβηξα; Εκλαιγα στο γηπεδο και ετρεχα δν σταματαγα που να εχεις και την βροχη, εχεις κανει προπονυσει με βροχη; Εγω ναι μου αρεσε πολυ και ειχα κοντρα και την βροχη και τον δρομο εχω κουραστει και εγω αλλα οταν μπαινω μεσα στον στιβο το ξεχναω πιεζω τον εαυτο που σφιγγω τα δοντια μου και λεω τρεχα οτι και να γινει μην σταματας τρεχα τρεχα τρεχα πες οτι σε κυνηγανε σκυλια τι θα κανεις θα αφησεις να σε φανε; Και βεβαια οχι για να σωθεις θα τρεξεις πιο πολυ εεε! αυτο κανε και τωρα αλλα με σωστο τεμπο και αναπνοες εγω στο μιλι αρχιζω σιγα επιτανχηνω και ξανα το ιδιο αλλα να ξερεις περιπου που εισαι, καλη σου επιτυχια σκεψου οτι καμια δν ειναι καλυτερη απο σενα.

Έτσι commando μου. Εγώ τα αθλήματα τα έχω δώσει 4 φορές και τα έχω περάσει για όπλα. Μην αγχώνεστε εύκολα είναι.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

kallitexnis έγραψε:
SKY DIVER έγραψε:2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔΕικόνα ;
Εσύ δεν είσαι μόνιμος; Και λοχίας μάλιστα;

Ναι, δεν ρωτάω για εμένα Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Είπα και γώ κ. Λοχία. Όχι τίποτε άλλο. Μου υποσχεθήκατε μία μπλούζα ΣΧ. ΑΛ. και ένα καπέλο ρίπτη. Εικόνα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κ. Λοχία εγώ προπονούμουν σε ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου(αν και δεν είμαι από Αθήνα). Ευχαριστώ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες