Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Οχι ματια μου, ολα κενα θα τα αφησεις! ! κανε το, ειλικρινα θελω να σε βοηθησω αλλα βοηθησε με και εσυ

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
iolli έγραψε:Παντως για να πω την αληθεια εχω κουραστει ψυχολογικα κ σωματικα σημερα πηγα γηπεδο για τρεξιμο κ παραλιγο να μη το βγαλω. Δεν ξερω αν θα περασω που δεν το κοβω γιατι ολους σας ακουω ειστε απιαστοι σε ολα τα αθληματα κ εγω σε ολα ειμαι πανω απο τα προκαθορισμενα ορι αλλα τελος παντω αν λοιπον δεν περασω η εστω αν περασω θα ακουω γηπερδο κ θα φευγω χιλιομετρα μακρια θα ακουω τρεξιμο κ θα φευγω. Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α
Ηρεμησε ρε, εχουν περασει πολλοι απο το σταδιο αυτο και βγηκαν κερδισμενοι!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Το πιστευεις πως εγω υποσχεθηκα οτι θα τηρησω αυτου του ειδους τη γυμναστικη; Τωρα καταλαβα τι θα πει σωστη γυμναστικη... Καμια σχεση με τα γυμναστηρια! Στην υπαιθρο μαθαινεις και αντοχη και αναεροβια ασκηση χρονο με τον χρονο... Ασε που θα βοηθησει πολυ και για μεσα στο στρατοπεδο! Εγω νιωθω οτι με ωφελησε παρα πολυ! Διωξε την αρνητικη σου ενεργεια, πιστεψε οτι θα τα καταφερεις... το ξερω οτι ειναι δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτα! Και απο ολους που ακους που τα βγαζουν να μην σε απογοητευει αλλα να σε γεμιζει με δυναμη, θεληση και πεισμα οτι μπορεις και εσυ οπως και οι αλλοι
Αρκει να το πιστεψεις! !

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Illy δενα καταλαβα ομως το λογο που επεμενες να γινω μελοσ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΗΛΕΚΤΡΑ παρεξηγηθηκα τις γνωμες μας λεμε εδω μεσα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Συγνωμη ΗΛΕΚΤΡΑ δεν παρεξηγηθηκα ηθελα να πω
-
- Επιλοχίας
Οκ !iolli έγραψε:συγνωμη ηλεκτρα δεν παρεξηγηθηκα ηθελα να πω

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔ
;
Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητες
του χωρείς να είναι γραμμένος στο σύλλογο του εν λόγο σταδίου ή κάτι ανάλογο;

Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητες

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Εσύ δεν είσαι μόνιμος; Και λοχίας μάλιστα;SKY DIVER έγραψε:2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔ;
Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητεςτου χωρείς να είναι γραμμένος στο σύλλογο του εν λόγο σταδίου ή κάτι ανάλογο;
Ioli μην απογοητευσε μην λες οτι κουραστικες μπορεις να τα κανεις αμα πιστεψεις στον εαυτο σου ολα τα μπορεις, τι ειδικοτητα δινεις; Εγω για αλεξιπτωτα ειδικες δυναμεις και το γουσταρω πραγματικα και πιεζω πολυ τον εαυτο μου, ακουω μιλι και μου ερχεται να τρελαθω ξερεις ποσες φορες για να βγαλω αυτο το μην πω τωρα το μιλι τη τραβηξα; Εκλαιγα στο γηπεδο και ετρεχα δν σταματαγα που να εχεις και την βροχη, εχεις κανει προπονυσει με βροχη; Εγω ναι μου αρεσε πολυ και ειχα κοντρα και την βροχη και τον δρομο εχω κουραστει και εγω αλλα οταν μπαινω μεσα στον στιβο το ξεχναω πιεζω τον εαυτο που σφιγγω τα δοντια μου και λεω τρεχα οτι και να γινει μην σταματας τρεχα τρεχα τρεχα πες οτι σε κυνηγανε σκυλια τι θα κανεις θα αφησεις να σε φανε; Και βεβαια οχι για να σωθεις θα τρεξεις πιο πολυ εεε! αυτο κανε και τωρα αλλα με σωστο τεμπο και αναπνοες εγω στο μιλι αρχιζω σιγα επιτανχηνω και ξανα το ιδιο αλλα να ξερεις περιπου που εισαι, καλη σου επιτυχια σκεψου οτι καμια δν ειναι καλυτερη απο σενα.
-
- Συνταγματάρχης
Έτσι commando μου. Εγώ τα αθλήματα τα έχω δώσει 4 φορές και τα έχω περάσει για όπλα. Μην αγχώνεστε εύκολα είναι.tzovana18 έγραψε: Ioli μην απογοητευσε μην λες οτι κουραστικες μπορεις να τα κανεις αμα πιστεψεις στον εαυτο σου ολα τα μπορεις, τι ειδικοτητα δινεις; Εγω για αλεξιπτωτα ειδικες δυναμεις και το γουσταρω πραγματικα και πιεζω πολυ τον εαυτο μου, ακουω μιλι και μου ερχεται να τρελαθω ξερεις ποσες φορες για να βγαλω αυτο το μην πω τωρα το μιλι τη τραβηξα; Εκλαιγα στο γηπεδο και ετρεχα δν σταματαγα που να εχεις και την βροχη, εχεις κανει προπονυσει με βροχη; Εγω ναι μου αρεσε πολυ και ειχα κοντρα και την βροχη και τον δρομο εχω κουραστει και εγω αλλα οταν μπαινω μεσα στον στιβο το ξεχναω πιεζω τον εαυτο που σφιγγω τα δοντια μου και λεω τρεχα οτι και να γινει μην σταματας τρεχα τρεχα τρεχα πες οτι σε κυνηγανε σκυλια τι θα κανεις θα αφησεις να σε φανε; Και βεβαια οχι για να σωθεις θα τρεξεις πιο πολυ εεε! αυτο κανε και τωρα αλλα με σωστο τεμπο και αναπνοες εγω στο μιλι αρχιζω σιγα επιτανχηνω και ξανα το ιδιο αλλα να ξερεις περιπου που εισαι, καλη σου επιτυχια σκεψου οτι καμια δν ειναι καλυτερη απο σενα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
kallitexnis έγραψε:Εσύ δεν είσαι μόνιμος; Και λοχίας μάλιστα;SKY DIVER έγραψε:2η Ομάδα Αθήνας (25/11-01/12) γνωρίζετε αν είναι όλοι για ΕΔ;
Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά (απευθύνομαι σε όσους είναι από Αθήνα); Γνωρίζεται κάποιο μέρος (στάδιο - γυμναστήριο κτλ) που να έχει στρώμα και να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δυνατότητεςτου χωρείς να είναι γραμμένος στο σύλλογο του εν λόγο σταδίου ή κάτι ανάλογο;
Ναι, δεν ρωτάω για εμένα

-
- Συνταγματάρχης
Είπα και γώ κ. Λοχία. Όχι τίποτε άλλο. Μου υποσχεθήκατε μία μπλούζα ΣΧ. ΑΛ. και ένα καπέλο ρίπτη. 

-
- Συνταγματάρχης
Κ. Λοχία εγώ προπονούμουν σε ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου(αν και δεν είμαι από Αθήνα). Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες