Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δύσκολα δυστηχώς
osrik

Δημοσίευση από osrik »

Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω για το Λιμενικό Σώμα ως Υπαξιωματικός (Απόφοιτος ΤΕΙ) γνωρίζει κάποιος αν αναμένοντε προκυρίξεις ή αν το εχναμε;
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν αντιμετοπίζω πρόβλιμα που στο στρατό ήμουν Ι3 Ένοπλο λόγω μυωπίας.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

osrik έγραψε:Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω για το Λιμενικό Σώμα ως Υπαξιωματικός (Απόφοιτος ΤΕΙ) γνωρίζει κάποιος αν αναμένοντε προκυρίξεις ή αν το εχναμε;
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν αντιμετοπίζω πρόβλιμα που στο στρατό ήμουν Ι3 Ένοπλο λόγω μυωπίας.
Για το θεμα νεας προκυρηξης δεν υπαρχει τιποτε νεοτερο για το 2010Εικόνα... οσο για το Ι3 δεν υπαρχει προβλημα... το οριο της μυωπιας για υπαξ και λιμενοφυλακες ειναι 2,5 βαθμοι οσο για το ποσοστο των θεσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ για τους επομενους διαγωνισμους εχει μειωθει στο 10% με 15%.Οι υπολοιπες θεσεις θα καλυπτονται σε ποσοστο 45% με 50% απο ΑΕΝ (πλοιαρχοι και μηχανικοι) και 40% απο λυκειο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Απρ 11, 2010 10:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fotofinish »

Υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για προκήρυξη ή έστω κάποια εικασία; Κάτι πήρε το αυτί μου (με κάθε επιφύλαξη, στην κατάσταση που είμαι-είμαστε ''τρώμε'' σχεδόν τα πάντα) για προκήρυξη υπαξ. Λιμενικού.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

fotofinish έγραψε:Υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για προκήρυξη ή έστω κάποια εικασία; Κάτι πήρε το αυτί μου (με κάθε επιφύλαξη, στην κατάσταση που είμαι-είμαστε ''τρώμε'' σχεδόν τα πάντα) για προκήρυξη υπαξ. Λιμενικού.
Μονο για 60 υπαξιωματικους αλλα το ποτε δεν μπορω να το ξερω ακομη... Δυστηχως δε θα παρουν λιμενοφυλακες στην επομενη προκυρηξη οποτε ειναι αυτη... Παντος για το 2010 ο υπουργος προστασιας του πολιτη ειπε οτι δε θα γινουν προσληψεις. Ισως βγει προκυρηξη μετα απο 1 ή 2 χρονια... Κανεις δε ξερει με σιγουρια, η αληθεια ειναι οτι εκρεμει η προσληψη 60 υπαξ και ισως ο αριθμος αυτος μεταβληθει ελπιζω σε μεγαλυτερο ποσοστο, αλλα οι θεσεις ειναι τοσες λιγες που εαν αναλογιστεις οτι οι μισες τουλαχιστον θεσεις θα τις διαικδεικισουν μονο υποψηφιοι απο ΑΕΝ (συμφωνα με το τελευταιο νομοσχεδιο που ψηφιστικε το μαρτιο), Οι υπολοιπες μισες θα πρεπει να μοιραστουν σε υποψηφιους απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και απολυτηριο λυκειου (συμπεριλαμβανομενου και των ειδικων δυναμεων). Αστα να πανε... Φαντασου παλι ποιοι θα περασουν ανεξαρτητως εαν η επιλογη γινει με Γραπτες εξετασεις ή με μορια.

serpico_gr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από serpico_gr »

Παιδια ξερουμε αν και ποτε θα βγει προκυρηξη για το λυμενικο;
Ξερεται αν υπαρχει οριο ηλικιας;
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fotofinish »

Άγνωστο, τα πάντα είναι στον αέρα, όσο για τα όρια ηλικίας εξαρτώνται απο την εκάστοτε προκήρυξη. Από παλαιότερες προκηρύξεις ήταν 28,29.
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Μηπως ξερει κανενας ποτε θα βγει προκυρηξη για το λιμενικο; Η που μπορω να μαθω; Αν ξερει καποιος ας μου απαντηση. Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δυστηχώς χλωμό να βγεί μέσα στο 2010. Και ακούγεται ότι θα το βάλουνε στις πανελλήνιες το λιμενικό.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΓΜΑΚ έγραψε:Δυστηχώς χλωμό να βγεί μέσα στο 2010. Και ακούγεται ότι θα το βάλουνε στις πανελλήνιες το λιμενικό.Εικόνα
Ναι θελουν να το βαλουν στις πανελληνιες αλλα πρεπει να λυθουν πολλα ζητηματα, οπως οι εγκαταστασεις, η εκπαιδευση, το μονιμο πρωσωπικο για τις σχολες εκπαιδευσης, διαφορα λειτουργικα ζητηματα, τι θα γινει με τους μελλοντικους αξιωματικους και τις ειδικες δυναμεις, τα χρηματα που θα απαιτουνται καθε χρονο για την εκπαιδευση και αλλα πολλα που σε συντομο χρονικο διαστημα δε μπορουν να λυθουν... Και επειδη στην ελλαδα υπαρχει ο βραχνας της γραφειοκρατιας θα παρει καιρο... Το ποτε και πως θα υλοποιηθει το ολο εγχειρημα αυτο κανεις δε ξερει... Μονο ο υπουργος... Εδω καλα καλα δεν ξερουν και οι ιδιοι ποιες ειναι οι νεες αρμοδιοτητες του λιμενικου... Κατα τη γνωμη μου πιστευω πως θα βγει ακομια μια προκυρηξη για να καλυψει καποιες αναγκες του σωματος και μετα... Αστα να πανε... Αλλα ολα ειναι μετεωρα... Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει στο τραπεζι οτι το λιμενικο θα μπει στις πανελληνιες αλλα το ποτε κανεις δε μπορει να το πει με σιγουρια.

osrik

Δημοσίευση από osrik »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον πακέτο έφαγα. Τα μάτια μου laser ή τιποτα. Εικόνα Η μαμά φύση μου δωσε ωραίο χρώμα αλλά υψηλή μυωπία μαζί! Αν είναι πάντως να αργήσει κι άλλ χρόνο ίσως τα εχω διορθώσει κιόλας. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

osrik έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον πακέτο έφαγα. Τα μάτια μου laser ή τιποτα.Εικόνα Η μαμά φύση μου δωσε ωραίο χρώμα αλλά υψηλή μυωπία μαζί! Αν είναι πάντως να αργήσει κι άλλ χρόνο ίσως τα εχω διορθώσει κιόλας.Εικόνα
Εεεε τι να κανεις... Αυτοι εχουν ορισει ως ωριο τους 2.5 βαθμους και στην προυγουμενη μπηκαν ολες-ολοι που ηταν ταπεςΕικόνα... Στο εξωτερικο ουτε μυωποια ουτε υψος κοιτανε... Τελος παντον... Εδω εχουμε νομους που ισχυουν απο το 1975 αυτα θα λεμε τωρα... Μπουρδελισταν... Νοοτροπια κομματικη και οποιος βαλει βισμα και περασει το θεωρουμε μαγκα...

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

μαρια έγραψε:Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες;

Μαρια ολα ειναι μετεωρα κανεις δε ξερειΕικόνα
δημήτρης

Δημοσίευση από δημήτρης »

Γεια σας παιδια... ειμαι φοιτητης στο πανεπιστημιο της γυμναστικης ακαδημιας και θα ηλελα εαν ειμαι προσιτο να λαβω καποιες απαντησεις πανω σε καποια θεματα που με αποσχολουν οσον αφορα το λιμενικο σωμα. εαν και οποτε ''βγει'' προκυρηξη. μπωρω να λαβω μερος στο διαγωνισμο και ταυτοχρονα να φοιτω στην αρχικη μου σχολη; οι σπουδες μου στο πανεπιστιμιο θα μοριοδοτιθουν σαν καποιο extra bonus η θα μπω στη γενικη σειρα με αυτους που διαθετουν μονο απολυτηριο λυκειου;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες