Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
Δύσκολα δυστηχώς
Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω για το Λιμενικό Σώμα ως Υπαξιωματικός (Απόφοιτος ΤΕΙ) γνωρίζει κάποιος αν αναμένοντε προκυρίξεις ή αν το εχναμε;
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν αντιμετοπίζω πρόβλιμα που στο στρατό ήμουν Ι3 Ένοπλο λόγω μυωπίας.
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν αντιμετοπίζω πρόβλιμα που στο στρατό ήμουν Ι3 Ένοπλο λόγω μυωπίας.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Για το θεμα νεας προκυρηξης δεν υπαρχει τιποτε νεοτερο για το 2010osrik έγραψε:Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω για το Λιμενικό Σώμα ως Υπαξιωματικός (Απόφοιτος ΤΕΙ) γνωρίζει κάποιος αν αναμένοντε προκυρίξεις ή αν το εχναμε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Απρ 11, 2010 10:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για προκήρυξη ή έστω κάποια εικασία; Κάτι πήρε το αυτί μου (με κάθε επιφύλαξη, στην κατάσταση που είμαι-είμαστε ''τρώμε'' σχεδόν τα πάντα) για προκήρυξη υπαξ. Λιμενικού.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μονο για 60 υπαξιωματικους αλλα το ποτε δεν μπορω να το ξερω ακομη... Δυστηχως δε θα παρουν λιμενοφυλακες στην επομενη προκυρηξη οποτε ειναι αυτη... Παντος για το 2010 ο υπουργος προστασιας του πολιτη ειπε οτι δε θα γινουν προσληψεις. Ισως βγει προκυρηξη μετα απο 1 ή 2 χρονια... Κανεις δε ξερει με σιγουρια, η αληθεια ειναι οτι εκρεμει η προσληψη 60 υπαξ και ισως ο αριθμος αυτος μεταβληθει ελπιζω σε μεγαλυτερο ποσοστο, αλλα οι θεσεις ειναι τοσες λιγες που εαν αναλογιστεις οτι οι μισες τουλαχιστον θεσεις θα τις διαικδεικισουν μονο υποψηφιοι απο ΑΕΝ (συμφωνα με το τελευταιο νομοσχεδιο που ψηφιστικε το μαρτιο), Οι υπολοιπες μισες θα πρεπει να μοιραστουν σε υποψηφιους απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και απολυτηριο λυκειου (συμπεριλαμβανομενου και των ειδικων δυναμεων). Αστα να πανε... Φαντασου παλι ποιοι θα περασουν ανεξαρτητως εαν η επιλογη γινει με Γραπτες εξετασεις ή με μορια.fotofinish έγραψε:Υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για προκήρυξη ή έστω κάποια εικασία; Κάτι πήρε το αυτί μου (με κάθε επιφύλαξη, στην κατάσταση που είμαι-είμαστε ''τρώμε'' σχεδόν τα πάντα) για προκήρυξη υπαξ. Λιμενικού.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Παιδια ξερουμε αν και ποτε θα βγει προκυρηξη για το λυμενικο;
Ξερεται αν υπαρχει οριο ηλικιας;
Ξερεται αν υπαρχει οριο ηλικιας;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Άγνωστο, τα πάντα είναι στον αέρα, όσο για τα όρια ηλικίας εξαρτώνται απο την εκάστοτε προκήρυξη. Από παλαιότερες προκηρύξεις ήταν 28,29.
Μηπως ξερει κανενας ποτε θα βγει προκυρηξη για το λιμενικο; Η που μπορω να μαθω; Αν ξερει καποιος ας μου απαντηση. Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
Δυστηχώς χλωμό να βγεί μέσα στο 2010. Και ακούγεται ότι θα το βάλουνε στις πανελλήνιες το λιμενικό.

- greko_27
- Υποστράτηγος
Ναι θελουν να το βαλουν στις πανελληνιες αλλα πρεπει να λυθουν πολλα ζητηματα, οπως οι εγκαταστασεις, η εκπαιδευση, το μονιμο πρωσωπικο για τις σχολες εκπαιδευσης, διαφορα λειτουργικα ζητηματα, τι θα γινει με τους μελλοντικους αξιωματικους και τις ειδικες δυναμεις, τα χρηματα που θα απαιτουνται καθε χρονο για την εκπαιδευση και αλλα πολλα που σε συντομο χρονικο διαστημα δε μπορουν να λυθουν... Και επειδη στην ελλαδα υπαρχει ο βραχνας της γραφειοκρατιας θα παρει καιρο... Το ποτε και πως θα υλοποιηθει το ολο εγχειρημα αυτο κανεις δε ξερει... Μονο ο υπουργος... Εδω καλα καλα δεν ξερουν και οι ιδιοι ποιες ειναι οι νεες αρμοδιοτητες του λιμενικου... Κατα τη γνωμη μου πιστευω πως θα βγει ακομια μια προκυρηξη για να καλυψει καποιες αναγκες του σωματος και μετα... Αστα να πανε... Αλλα ολα ειναι μετεωρα... Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει στο τραπεζι οτι το λιμενικο θα μπει στις πανελληνιες αλλα το ποτε κανεις δε μπορει να το πει με σιγουρια.ΓΜΑΚ έγραψε:Δυστηχώς χλωμό να βγεί μέσα στο 2010. Και ακούγεται ότι θα το βάλουνε στις πανελλήνιες το λιμενικό.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον πακέτο έφαγα. Τα μάτια μου laser ή τιποτα.
Η μαμά φύση μου δωσε ωραίο χρώμα αλλά υψηλή μυωπία μαζί! Αν είναι πάντως να αργήσει κι άλλ χρόνο ίσως τα εχω διορθώσει κιόλας. 

- greko_27
- Υποστράτηγος
Εεεε τι να κανεις... Αυτοι εχουν ορισει ως ωριο τους 2.5 βαθμους και στην προυγουμενη μπηκαν ολες-ολοι που ηταν ταπεςosrik έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον πακέτο έφαγα. Τα μάτια μου laser ή τιποτα.Η μαμά φύση μου δωσε ωραίο χρώμα αλλά υψηλή μυωπία μαζί! Αν είναι πάντως να αργήσει κι άλλ χρόνο ίσως τα εχω διορθώσει κιόλας.

Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες?
- greko_27
- Υποστράτηγος
μαρια έγραψε:Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες;
Μαρια ολα ειναι μετεωρα κανεις δε ξερει

Γεια σας παιδια... ειμαι φοιτητης στο πανεπιστημιο της γυμναστικης ακαδημιας και θα ηλελα εαν ειμαι προσιτο να λαβω καποιες απαντησεις πανω σε καποια θεματα που με αποσχολουν οσον αφορα το λιμενικο σωμα. εαν και οποτε ''βγει'' προκυρηξη. μπωρω να λαβω μερος στο διαγωνισμο και ταυτοχρονα να φοιτω στην αρχικη μου σχολη; οι σπουδες μου στο πανεπιστιμιο θα μοριοδοτιθουν σαν καποιο extra bonus η θα μπω στη γενικη σειρα με αυτους που διαθετουν μονο απολυτηριο λυκειου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης