Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Παιδια δεν μπορω ζαλιστηκα εκατσα διαβασα σχεδον ολο το φορυμ αλλα δεν παει αλλο οποτε θα ρωτησω... Εγω εδωσα φετος πανελληνιες κ ειχα δηλωσει σμυ αλλα δεν επιασα οσα μορια ηθελα οποτε 1 χρονο θα καθομαι ετσι. Ελπιζω οτι παρολο που ειπαν οτι δεν θα βγουν αλλες προκυρηξεις εποπ για 4 χρονια μακαρι τελικα να βγαλουν κ να μπορεσω να παω. Ξερει κανεις τπτ αν τελικα θα βγουν; Βασικα ενδιαφερομαι για εποπ στρατολογια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Δεν έχει ακουστεί τίποτα. Νεότερα θα έχουμε από σεπτέμβριο
To μονο που απογοητευει εμενα προσωπικα, ειναι οτι υπαρχει μια απεχθεια εως απαθεια προς τον ελληνικο στρατ απο την κυβερνηση, δεν θελω να κανω πολιτικο σχολιο, καμια σχεση. Απλα ισως να ειναι ενας παραγοντας που θα επιρεασει αρνητικα τις εξελιξεις που ολοι μας περιμενουμε. Σαν στρατος, ο ελληνικος εχει αναγκη απο ΕΠΟΠ, απο την αλλη θελουν να αυξησουν το οριο θητειας... Και απο την αλλη δεν εχουν λεφτα για μισθους δημοσιου. Ειδομεν, ελπιζω να εχουμε συντομα απαντηση. Οχι γιατι θελουμε να βολευτουμε στην καθεαυτου μονιμοτητα. Αλλα γιατι σαν ΕΠΟΠ θα θελουμε να στελεχοσουμε αξια τις καιριες θεσεις και πραγματικα να τημησουμε τον μισθο που θα πληρωνουν οι ελληνες πολιτες για οσους επιλεχθουν.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Πες τα φιλε! Πες τα! Ο ελληνικος στρατος χρειαζετε ατομα που τον αγαπανε και σεβονται την πατριδα και τους ελληνες! Οχι ατομα που πηγαινουν για την μονυμοτητα... Αυτοι οι κοπριτες θελουν κλοτσιες... Και ειδικα κατι κοριτσακια που μπαινουν στις στρατιωτικες σχολες παιρνοντας αθληματα με χρονους τα 1000 μετρα σε 8 λεπτα οπως εγεινε πριν λιγες μερες η που τους κατεβαζαν στο στο αλμα ης υψος το εμποδιο... Ελεος πια... Ελεος...
-
- Στρατηγός
Το θέμα είναι ο άλλος να είναι σωστός στην δουλεία του, τώρα για ποιό λόγο μπήκε δεν νομίζω να νοιάζει κανέναν
Καλημερα! Μηπως υπαρχει κατι νεοτερο για την προκηρυξη του στρατού ξηράς;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Μπα... Τιποτα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Δεν θελω να απογοητευσω κανενα αλλα εβαλα ενα ατομο πολυ δικο μου το οποιο εχει σχεση με τον Στρατο και μαλιστα με το Επιτελειο να μαθει τι προκειται να γινει με τους ΕΠΟΠ και μου ειπε οτι προς το παρων δεν θα βγει καμια προκηρυξη που να αφορα ΕΠΟΠ και στα τρια Σωματα ειδικα την Αεροπορια και το Ναυτικο. Για τον Στρατο Ξηρας σκεφτονται να υλοποιησουν την ιδεα για οπλιτες που θα μπαινουν στο Σωμα απο ενα μεχρι τρια χρονια, τους λεγωμενους ΟΒΑ. Ολα μπορει να αλλαξουν αλλα για το 2010 μου ειπε οτι δεν εχει γινει αιτημα για προσληψη ΕΠΟΠ και ουτε προκειται. Αν αρχιζουν και παιρνουν ΟΒΑ καταλαβαινετε οτι για τα επομενα 3 χρονια δεν νομιζω να βγει προκηρυξη και αυτο γιατι δεν μπορουν να εχουν και ΟΒΑ αλλα και ΕΠΟΠ. Μου ειπε επισης οτι παιρνουν πολλα ατομα και ρωτανε αν και ποτε θα βγει η προκηρυξη των ΟΒΑ και η ιδιοι δεν περιμεναν τετοιο ενδιαφερον για αυτο τον θεσμο για αυτο μαλλον θα δρομολογηθει.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Πο πο εισαι ειδικος στην Παραπληροφορηση !
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
OMEGA έγραψε:Πο πο εισαι ειδικος στην Παραπληροφορηση !
Δεν ειναι καθολου παραπληροφορηση γιατι ενδιαφερομαι και εγω για ΕΠΟΠ και μαλιστα εχω αγχωθει για το θεμα ηλικιας και οποιον γνωστο εχω και εχει σχεση με τον Στρατο τον ρωταω για αυτο το θεμα. Μακαρι ολα οσα εγραψα παραπανω να βγουν θεματα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα χαρω αλλα τα πραγματα προς τα εκει πηγαινουν
-
- Στρατηγός
Εσύ αγνή πίστεψε τον γνωστό που έβαλες και όχι τα δημοσιεύματα. Άντε καλή τύχη
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Μην ακους κανεναν τοτε... Την καρδουλα σου να ακους μονο αν πας 2-3 σελιδες πισω θα δεις ο τυπος τι εγραψε αναφορικα με τον θεσμο τον εποπ...
Greek_Army έγραψε:Εσύ αγνή πίστεψε τον γνωστό που έβαλες και όχι τα δημοσιεύματα. Άντε καλή τύχη
Γιατι εχει υπαρξει δημοσιευμα που λεει οτι θα παρει ΕΠΟΠ; Μην μπερδευομαστε που φευγουν οι Αξιωματικοι λογω συνταξιωδοτικου, αυτους δεν θα τους αναπληρωσουν με ΕΠΟΠ.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ελα και βαρεθηκα να το postaro ημερησιος τυπος
''διατηρουμε τον θεσμο της στρατιωτικης θητειας στην σημερινη του μορφη, αλλα θα εφαρμοσουμε πολιτικες για την αναθεωρηση του συστηματος αναβολων-απαλλαγων, για την αναβαθμιση και αξιοποιηση του θεσμου των οπλιτων βραχειας ανακαταταξης και για την καλυτερη αξιοποιηση του χρονου της θητειας για τους στρατευμενους.παραλληλα διατηρουμε τον θεσμο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ (ΕΠΟΠ) ΜΕ ΟΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥς 40.000''
ΠΗΓΗ WWW.ARMY.GR
''διατηρουμε τον θεσμο της στρατιωτικης θητειας στην σημερινη του μορφη, αλλα θα εφαρμοσουμε πολιτικες για την αναθεωρηση του συστηματος αναβολων-απαλλαγων, για την αναβαθμιση και αξιοποιηση του θεσμου των οπλιτων βραχειας ανακαταταξης και για την καλυτερη αξιοποιηση του χρονου της θητειας για τους στρατευμενους.παραλληλα διατηρουμε τον θεσμο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ (ΕΠΟΠ) ΜΕ ΟΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥς 40.000''
ΠΗΓΗ WWW.ARMY.GR
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως δεν θα γίνουν κατά το τρέχον έτος προκηρύξεις για Επαγγελματίες Οπλίτες στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των προηγούμενων προκηρύξεων και τοποθετήθηκαν οι επιτυχόντες. Δεν αποκλείεται πάντως να προβλεφθούν κάποιες θέσεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στον Στρατό Ξηράς, οι οποίοι θα υπηρετήσουν για ένα έως τρία χρόνια και υποψήφιοι μπορεί να είναι στρατιώτες ή όσοι τελείωσαν πρόσφατα τη στρατιωτική θητεία τους.
ΠΗΓΗ:Www.tanea.gr
ΠΗΓΗ:Www.tanea.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες