Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Αγαπητή Ιόλη ειναι ακριβώς οπως σου ειπε ο sky diverΕικόνα Σκεψου πως ειναι ο πήχης θελει να βρισκεσαι σε γωνια 45 μοιρων και να κανεις κυκλικη πορεια-σκεψου λιγακι την κινηση που κανουν οι αθλητες σε αγωνεςΕικόνα - και το περνας με ψαλιδι με πολυ γρηγορη κινηση... Ναι το μηκος ειναιΕικόνα , το οριο ειναι δυσκολο, και η σφαιρα Εικόνα διοτι θελει και με τα 2 χερια 4.50/2 που δεν ειναι δυνατον να ριξεις τοσο και με τα δυο διοτι το ενα χερι ειναι το καλο σου και φυσικα τα κανιστρα ειναιΕικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Αλλα ο επιμενων και ο τολμων νικαΕικόνα Ευχαριστουμε πολυ, μας εμψυχωνετε και πραγματικα το εχουμε αναγκηΕικόνα

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Έτσι ακριβός... Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οκ το δεχομαι οτι για τις ειδικοτητες του στρατου χρειαζεται καποια δυναμη αλλα συγνωμη κιολας για τις ειδικοτητες υγειονομικου που θα χρειαστει ειτε το υψος ειτςε το μηκος ειτε η σφαιρα κ λεω ενα παραδειγμα νηπιαγωγου ειδικοτητα θα παρει τα παιδια κ θα τα πεταει η ειδικοτητα ραφτη δηλαδη ε λ ε ο ς. Κ ναι το δεχομαι οτι μπορει να ειναι για καποιους ευκολο αλλα αν καποιος φοβαται τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Καλη επιτυχια σε ολους
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εχεις δικιο Ιολη... σε ακουω απογοηετευμενη; Γιατι; Δεν πιανεις τα ορια ε; Εσυ υγειονομικο επελεξες; Θελει δυναμη κ πολλη υπομονη... πχ το 1000αρι ειναι πολυ μανικιΕικόνα Εικόνα
Anonymous

Nai ειμαι απογοητευμενη Illy γιατι ειμαι σε ειδικοτητα υγειονομικου κ μαλιστα με πτυχιο ΑΕΙ για νηπιαγωγων ολα τα βγαζω εκτος απο το υψος εις αλμα γιατι δεν μπορω να το κανω καθολου
Anonymous

Παιδια να ρωτησω κατι καμψεις κ τασεις αγκωνων ειναι το ιδιο;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μου αρεσει που παραπονιοσαστε για το χιλιαρι τη να πουμε εμεις στον στιβο που πρεπει να κανουμε το μιλι δλδ 4 φορες τον κυκλο του στιβου παρτε ψυχολογια τωρα να τρεχετε εσεις με το χιλιαρη να κανετε 2 κυκλους να τελειωνετε μετα και να καθεστε και εμεις ομως να συνεχεισουμε να κανουμε αλλες δυο φορες τον στιβο δεν σου πεφτει η ψυχολογια βρε παιδια;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οι συμβουλες που σου ειπα δεν σε βοηθησαν καθολου; Κανεις κυκλικη πορεια, πατας με το εξω το ποδι-δλδ το αριστερο-και περνας με το δεξι κ αμεσως περνας κ το αλλο... μην απελπιζεσαι καλη μου, λιγο ακομη προπονηση χρειαζεταιΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Illyνα σου πω τα κανιστρα τα κανουμε με κανονικα κανιστρα με το νερο μεσα 20 και 20 τον χρονο τον βγαζω ανετα δεν με φοβιζει αυτο, εγω φοβαμαι στο μονοζυγο καο στο μηκος φαντασου φοβαμαι να κανω αλμα γιατη φοβαμαι μην σπασω κανενα ποδι και σφιγγω πολυ τον εαυτο μου, το μιλι ειναι αστα να πανε σημερα που εβρεχε κι ολας αλλα να σου πω κατι οταν βλεπεις να τρεχεις με αλλον το παιρνεις αλλιως θελεις να τον περασεις να σκισεις και εμενα αυτο με κραταει παιρνω δυναμη απο τον αλλον που βλεπω μπροστα μου να θελω να τον περασω καταλαβες κανω προπονυσεις καθε μερα μονο 2 μερες ξεκουραζομαι το μονο καλο ειναι οτι φτιαχνω και και πολυ καλο σωμα.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

χριστινα έγραψε: Γεια σου. Μια παρατηρηση... Το 1κμ` ειναι σε 4'20''Εικόνα

1.000 μ. (όπλα) 4' 20" 1.000 μ. (σώματα) 4' 30"

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

iolli έγραψε: Γεια σας παιδια εχω να κανω την εξις ερωτηση: ολα καλα με τα αθληματα αλλα μπορειτε να μου πειτε εκινο το αλμα εις υψος πως το καταφερνει καποιος
Λοιπόν είναι το πιό εύκολο. Αρκεί να μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

iolli έγραψε: Οκ το δεχομαι οτι για τις ειδικοτητες του στρατου χρειαζεται καποια δυναμη αλλα συγνωμη κιολας για τις ειδικοτητες υγειονομικου που θα χρειαστει ειτε το υψος ειτςε το μηκος ειτε η σφαιρα κ λεω ενα παραδειγμα νηπιαγωγου ειδικοτητα θα παρει τα παιδια κ θα τα πεταει η ειδικοτητα ραφτη δηλαδη ε λ ε ο ς. Κ ναι το δεχομαι οτι μπορει να ειναι για καποιους ευκολο αλλα αν καποιος φοβαται τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Καλη επιτυχια σε ολους
Όλα θέλουν αγωνίσματα. Μέχρι και το Μουσικό. Στείλε μου τα στοιχεία σου σε μήνυμα και θα σου εξηγήσω εγώ αναλυτικά πώς μπορείς να το περάσεις χωρίς καθόλου κόπο. Αν θές φυσικά.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tasia έγραψε: Παιδια να ρωτησω κατι καμψεις κ τασεις αγκωνων ειναι το ιδιο;
Τασία οι κάμψεις-τάσεις των αγκώνων είναι οι κλασικές κάμψεις. Απλά στην προκύρηξη χρησιμοποιεί την ορολογία.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από yandr »

iolli έγραψε: Οκ το δεχομαι οτι για τις ειδικοτητες του στρατου χρειαζεται καποια δυναμη αλλα συγνωμη κιολας για τις ειδικοτητες υγειονομικου που θα χρειαστει ειτε το υψος ειτςε το μηκος ειτε η σφαιρα κ λεω ενα παραδειγμα νηπιαγωγου ειδικοτητα θα παρει τα παιδια κ θα τα πεταει η ειδικοτητα ραφτη δηλαδη ε λ ε ο ς.

Δηλαδή σε περίπτωση επιστράτευσης νομίζεις ότι θα σε αφήσουν πίσω να φυλάς τα παιδιά; Αυτό είναι ένα κλασσικό λάθος ως προς τις ειδικότητες στο στρατό.

Ανεξάρτητα από την ειδικότητα που έχει καθένας, σε περίπτωση που γίνει η στραβή θα του δώσουν ένα όπλο στο χέρι και θα τον στείλουν στην πρώτη γραμμή.

Σε διαφορετική περίπτωση, μερικές δεκάδες ειδικότητες (όπως μάγειρας) και όλα τα Σώματα (όπως Οικονομικό, Υγειονομικό, Ταχυδρομικό, υλικού πολέμου κλπ) θα τα κάναμε outsource σε εταιρείες και πολίτες. Στο στρατό θα είχαμε μόνο τα Όπλα (πεζικό, πυροβολικό, τεθωρακισμένα κ. Λπ. )

Τόσο οι απλοί στρατεύσιμοι, όσο και οι επαγγελματίες οπλίτες μπαίνουν ως αναλώσιμη ύλη, συγγνώμη ως οπλίτες εννοώ, και η ειδικότητά τους έχει καθαρά δευτερεύουσα σημασία, εώς καμία απολύτως σημασία σε καιρό πολέμου.

Anonymous

Καλημερα παιδια! να σας ρωτησω κατι! υπαρχουν μερες που τα βγαζω ολα τα αθληματα και αλλες που δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε υψος, ουτε σφαιρα, ουτε μηκος; ειναι φυσιολογικο; βεβαια προπονουμε καθε μερα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες