1.000 μ. (όπλα) 4' 20" 1.000 μ. (σώματα) 4' 30"χριστινα έγραψε: Γεια σου. Μια παρατηρηση... Το 1κμ` ειναι σε 4'20''
Λοιπόν είναι το πιό εύκολο. Αρκεί να μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα.iolli έγραψε: Γεια σας παιδια εχω να κανω την εξις ερωτηση: ολα καλα με τα αθληματα αλλα μπορειτε να μου πειτε εκινο το αλμα εις υψος πως το καταφερνει καποιος
Όλα θέλουν αγωνίσματα. Μέχρι και το Μουσικό. Στείλε μου τα στοιχεία σου σε μήνυμα και θα σου εξηγήσω εγώ αναλυτικά πώς μπορείς να το περάσεις χωρίς καθόλου κόπο. Αν θές φυσικά.iolli έγραψε: Οκ το δεχομαι οτι για τις ειδικοτητες του στρατου χρειαζεται καποια δυναμη αλλα συγνωμη κιολας για τις ειδικοτητες υγειονομικου που θα χρειαστει ειτε το υψος ειτςε το μηκος ειτε η σφαιρα κ λεω ενα παραδειγμα νηπιαγωγου ειδικοτητα θα παρει τα παιδια κ θα τα πεταει η ειδικοτητα ραφτη δηλαδη ε λ ε ο ς. Κ ναι το δεχομαι οτι μπορει να ειναι για καποιους ευκολο αλλα αν καποιος φοβαται τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Καλη επιτυχια σε ολους
Τασία οι κάμψεις-τάσεις των αγκώνων είναι οι κλασικές κάμψεις. Απλά στην προκύρηξη χρησιμοποιεί την ορολογία.tasia έγραψε: Παιδια να ρωτησω κατι καμψεις κ τασεις αγκωνων ειναι το ιδιο;
iolli έγραψε: Οκ το δεχομαι οτι για τις ειδικοτητες του στρατου χρειαζεται καποια δυναμη αλλα συγνωμη κιολας για τις ειδικοτητες υγειονομικου που θα χρειαστει ειτε το υψος ειτςε το μηκος ειτε η σφαιρα κ λεω ενα παραδειγμα νηπιαγωγου ειδικοτητα θα παρει τα παιδια κ θα τα πεταει η ειδικοτητα ραφτη δηλαδη ε λ ε ο ς.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες