Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ »

Γεια σασ... ειμαι δευτερα λυκειου και εχω αλλη μια σεζον πρωτα ο θεος με το καλο... και μετα θα ηθελα να παω για εποπ... και θα ηθελα να σασ ρωτησω...1). οι προκυρηξεις βγαινουν ανα τακτα χρονικα δδιαστηματα?2). τι αριθμος περιπου προσλαμβανετε σε καθε προκυρηξη; Ποιος ειναι περιπου ο αριθμος των υποψηφιων; Με λιγα λογια, τι ποσοστο περιπου προσλαμβανεται?3). με ενα απολυτηριο λυκειου εχω πιθανοτητες να προσληφθω?
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ έγραψε:Γεια σασ... Ειμαι δευτερα λυκειου και εχω αλλη μια σεζον πρωτα ο θεος με το καλο... Και μετα θα ηθελα να παω για εποπ... Και θα ηθελα να σας ρωτησω...1). Οι προκυρηξεις βγαινουν ανα τακτα χρονικα δδιαστηματα?2). Τι αριθμος περιπου προσλαμβανετε σε καθε προκυρηξη; Ποιος ειναι περιπου ο αριθμος των υποψηφιων; Με λιγα λογια, τι ποσοστο περιπου προσλαμβανεται?3). Με ενα απολυτηριο λυκειου εχω πιθανοτητες να προσληφθω;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ... ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΙΚΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ;
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ έγραψε:
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ έγραψε:Γεια σασ... Ειμαι δευτερα λυκειου και εχω αλλη μια σεζον πρωτα ο θεος με το καλο... Και μετα θα ηθελα να παω για εποπ... Και θα ηθελα να σας ρωτησω...1). Οι προκυρηξεις βγαινουν ανα τακτα χρονικα δδιαστηματα?2). Τι αριθμος περιπου προσλαμβανετε σε καθε προκυρηξη; Ποιος ειναι περιπου ο αριθμος των υποψηφιων; Με λιγα λογια, τι ποσοστο περιπου προσλαμβανεται?3). Με ενα απολυτηριο λυκειου εχω πιθανοτητες να προσληφθω;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ... ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΙΚΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ;
ριξε μια ματια στην προηγουμενη προκηρυξη να δεις... Στο www.army.gr για φετος ακομα δεν ξερουμε αν θα βγει προκηρυξη σιγουρα, και οσο αφορα το ποσοστο που λες ειναι και αναλογα τι ειδικοτητα θα δηλωσεις και τη προσοντα εχεις...
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

Τουλαχιστον να μην ελπιζουμε πιο μπροστα πριν το φθηνοπορο! μας εκαναν παλη την καρδια περιβολη!Εικόνα
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εαν παρω τ ιεκ χαρτι βοηθου βιοχημικου-μικροβιολογου θα μπορουσα μετα να προσληφθω στο υγιεονομικο;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Rafale »

Ναι θα μετρησει. Αλλα δεν φτανει απο μονο του. Θελει "σπρωξιμο" και απο σενα. Αναλογα βεβαια αν υπαρχει ειδικοτητα η συγκεκριμενη και Ποσα ατομα θα ζητησει η προκηρυξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Δευ Ιουν 14, 2010 3:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καρολος

Δημοσίευση από καρολος »

Για ειδηκες δυναμεις ποτε θα βγει προκιρηξη
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

Με απολυτηριο εσπερινου λυκειου μπορω ν παω για εποπ;
καρολος

Δημοσίευση από καρολος »

Δεν γνοριζο αλλα βαση λογικης ναι
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

Ευχαριστω για τις απαντησεις... Θα τα ξαναπουμε πρωτα ο θεος
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας! Εγω φετος τελειωσα το λικειο (βαςικα σε 15 μερες τελειωνω) εχω 2 χρονια προεπιρεσια σαν βοειθος φανοποιου και απολυτιριο απο ΕΠΑΛ μιχανικου αυτοκινιτον. Θα ηθελα να μαθω τη μπορω να κανω για να μπω ως ΕΠΟΜ στον τεχνικο κλαδο. Ποτε υπαρχει προκιρικσει και τη παραπανο χρειαζετε!
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

γιωργος έγραψε:Γεια σας! Εγω φετος τελειωσα το λικειο (βαςικα σε 15 μερες τελειωνω) εχω 2 χρονια προεπιρεσια σαν βοειθος φανοποιου και απολυτιριο απο ΕΠΑΛ μιχανικου αυτοκινιτον. Θα ηθελα να μαθω τη μπορω να κανω για να μπω ως ΕΠΟΜ στον τεχνικο κλαδο. Ποτε υπαρχει προκιρικσει και τη παραπανο χρειαζετε!
ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγει προκηρυξη κ αν βγει για φετος, αλλα οτι απορια εχεις για τα δικαιολογητικα που χρειαζεται να στειλεις για την ειδικοτητα που σε ενδιαφερει θα τα βρεις ολα μεσα στην προκηρυξη... Οταν με το καλο βγει!

Spectre
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Spectre »

Γιωργο απο πιο επαλ εισαι φιλε; Και γω συναδελφος φανοποιος... Και αιντε να βγει προκυρηξη! Παιδες να ρωτησω το εγγραφα που γραφει η προκυρηξει και γενικα το εξης εγγραφο της προκυρηξης! Μονο μεσω ιντερνετ το βρισκεις;(pdf) Η και στα ΚΕΠ?
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από B1lly »

Αν και απογοητέυτικα 2 φορές επιλαχών θα δοκιμάσω πάλι. Τώρα φέτος θα βγει του χρόνου θα δείξει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 15, 2010 1:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

B1lly έγραψε: Αν και απογοητέυτικα 2 φορές επιλαχών θα δοκιμάσω πάλι. Τώρα φέτος θα βγει του χρόνου θα δείξει!

φιλε μου θες να μου πεις ποσα μορια ειχες και Ποια ηταν η ειδικοτητα σου ;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες