Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΜΑΡΙΑ21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Μακαρι να εγκριθει και να βγει
?

Δημοσίευση από ? »

ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Μακαρι να εγκριθει και να βγει

Μακαρι αλλα οι εφημεριδες δεν πεφτουν και πολυ συχνα μεσα. Με την Στρατολογια ειχαν πει οτι συντομα θα βγει κ βγηκε μετα απο ενα μιση χρονο. Μακαρι να βγει!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Μπορει να ετυχε για την στρατολογια να μην ηταν εγκυρες αλλα στις προκηρυξεις του στρατου ειχαν πεσει μεσα ακομη κ στις ειδικοτητες που θα προκηρυσσονταν
Dum spiro spero
?

Δημοσίευση από ? »

Ειχαν πεσει μεσα ακομη και στις ειδικοτητες γιατι ειχαν ηδη περσαει απο ΓΛΚ και περιμεναν της δημοσιευση πριν απο αυτο γραφανε συνεχεια οτι απο εβδομαδα σε εβδομαδα βγαινει και δεν εβγαινε και μην ξεχναμε οτι τα προηγουμενα χρονια εβγαιναν κοντα η μια απο την αλλη τωρα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα. Διαβασα στα Νεα πριν λιγες ημερες οτι δεν εχει κατατεθει ακομη προταση για εγκριση στο ΓΛΚ και δεν ξερουν αν θα γινει μεσα στο 2010 τωρα ομως ερχεται το εθνος και γραφει οτι εχουν σειρα οι ΕΠΟΠ. Τι να προτοπιστεψεις, τελως παντων μακαρι να βγει συντομα!
MICHALIS

Δημοσίευση από MICHALIS »

Παιδια για τους πτυχιουχους ΑΕΙ καιΤΕΙ στις ενοπλες δυναμεις που διαβασα οτι θα γινει διαγωνισμος, ξερει κανεις ποτε θα γινει;
ΛΥΚΟΣ

Δημοσίευση από ΛΥΚΟΣ »

Ειμαι εφυες απο το 2006 γενηθηκα το 1980, θητεια εκανα ως αλεξιπτωτιστης 18 μηνες, τωρα που θα βγει σειρα εποπ θα μετρισει η συμβαση που εχω ωστε να αυξηθη το οριο ηλικιας, για ειδικες αποστολες του στρατου ξηρας λεωΕικόνα
panos

Δημοσίευση από panos »

ΛΥΚΟΣ έγραψε:Ειμαι εφυες απο το 2006 γενηθηκα το 1980, θητεια εκανα ως αλεξιπτωτιστης 18 μηνες, τωρα που θα βγει σειρα εποπ θα μετρισει η συμβαση που εχω ωστε να αυξηθη το οριο ηλικιας, για ειδικες αποστολες του στρατου ξηρας λεωΕικόνα

Γνωριζεις αν θα βγει προκηρυξη; Νομιζω οτι δεν μετραει.
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Παιδες μακαρι να βγει και για εσας νεα προκυριξη! παντως κακα τα ψεματα οσοι θελετε να μπειτε εποπ σκεφτειτε το καλα γτ εχει αρκετο χωσιμο και σκτο (συγγνωμη για τν λεξη) ... το λεω απο τωρα που ειμαι ακομα στο κεντρο... βεβαια εγω μιλαω για εποπ πεζικο... οποτε απευθηνομαι περισοτερο σε αυτους που θελουν πεζικο... γτ πχ σε κατι υγειονομικο, κλπ περνανε ζαχαρι... οποτε πολυ σκεψη και μακαρι πραγματικα να βγει συντομα ωστε να μπειτε οσοι θελετε και μπορειτε!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ψαχνω δουλεια στο στρατο ποιως μπορει να με βοηθισει. μηπος υπαρχει καποιο σαιτ

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Για να δουμε... Απο σεπτεμβριο θα ξερουμε θελω να πιστευω.
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ψαχνω δουλεια στο στρατο ποιως μπορει να με βοηθισει. Μηπος υπαρχει καποιο σαιτ

το site του στρατου ειναι www.army.gr
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Καλημέρα!
Μόλις διάβασα το εξής: Πέρασαν μόνο 500 θέσεις για Ειδικούς Φρουρούς,ενώ μέχρι το φθινόπωρο "κόπηκε" Η πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών στα τρία Επιτελεία καθώς και 150 Συνοριακών Φυλάκων.
Πηγή: Ένθετο αγορά εργασίας - Έθνος.
Τα συμπεράσματα δικά σας... (πάντως για ΟΒΑ δεν αναφέρει κάτι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Κυρ Ιουν 13, 2010 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Παιδιά καλά είναι επόπ πεζικό; Είμαι 22 και κάνω την θητεία μου στις ειδικες δυνάμεις τον νοεμβριο απολύομαι.
?

Δημοσίευση από ? »

Το εθνος την εβδομαδα που περασε εγραφε και αυτο:
Συγκεκριμένα, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε υποβάλει αίτημα που αφορούσε την πρόσληψη 1.500 ατόμων (συνοριοφιλακων), το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενέκρινε τελικά μόλις 500 θέσεις, λόγω της δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας. Για τον ίδιο λόγο αναμένεται να μειωθούν οι θέσεις των υποψήφιων Συνοριοφυλάκων (150 άτομα), αλλά και των ΕΠ. ΟΠ. Στον Στρατό Ξηράς (1.000 άτομα) που βρίσκονται στη σειρά για έγκριση από το ΓΛΚ.

Για αυτο λεω οτι η εφημεριδες γραφουν οτι ΄να ναι

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Δεν έχεις άδικο... Αλλά πάνω κάτω το ίδιο λέει... Λογικά θα βγει το Φθινόπωρο αλλά ίσως με λιγότερες θέσεις! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε... ΑΑΑΑΑ και Για να μην ξεχνιώμαστε ΥΠΟΜΟΝΗ! Σλόγκαν έχει γίνει αυτή η λέξη! Χιχι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης