Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Ναι αλλα οπως ανεφερε η ιστοσελιδα defencenet.gr προκειται να εχουμε μειωση στους εξοπλισμους, σε αντιθεση με την Τουρκια, οποτε θα χρειαστουν ανθρωπινο δυναμικο!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Τι εγινε ρε παιδια; Βγηκε καμια προκυρηξη; Μπα ε?
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
Οχι φιλεSpectre έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια; Βγηκε καμια προκυρηξη; Μπα ε;
Μπορει να σκασει μυτη πλαι χωρις να το παρουμε πρεφα οπως την τελευταια φορα κ μας επιασαν στον υπνο...
Αι καλα. Και εγω ρωτησα σημερα τον πρωθηπουργο και μου ειπε : Μην ανγχψνεστε θα ερθει και η σειρα σασ
αχαχαχαχαχαχαNIKH.21 έγραψε:Αι καλα. Και εγω ρωτησα σημερα τον πρωθηπουργο και μου ειπε : Μην ανγχψνεστε θα ερθει και η σειρα σασ

Παιδια σε 4 μερες ορκιζονται...
οποτε μαλλον βγαινει...
οποτε μαλλον βγαινει...
Και τι αμα ορκιζονται νομιζεις οτι θα βγει αμεσως προκηρυξη; Εγω δεν το βλεπω καθολου αυτο. Μετα το καλοκαιρι μπορει (αλλα ποτε δεν ξερεισ)
ακης έγραψε:Τι γνωμη μου ειπα...
καλα εκανες δεν ειπα το αντιθετο και εγω στην αρχη αυτο πιστευα αλλα εστι οπως πανε τα πραγματα
δυσκολο μου φαινετε
Παιδια μην εμπιστευεστε τις γνωριμίες που εχετε γιατι εγκυρες πληροφοριες δεν μπορουν να σας προσφερουν. Είχα λαβει μέρος στον προηγούμενο διαγωνισμό και όπως ξερετε ειχαμε ταλαιποριθει όλοι παρα πολύ περιμενοντας τα αποτελεσματα προσπαθησα λοιπον και εγω να μαθω τι σκοπεύουν να κάνουν με το θέμα μας και καταφερα να πάρω πληροφορία μέσα απο το πενταγωνο η οποια έλεγε πως εχει ακυρωθει ο διαγωνισμος και ειδατε πως ήταν ψεμα.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
τα λες αυτα γιατι εισαι λουκιαλουκια έγραψε:Παιδια μην εμπιστευεστε τις γνωριμίες που εχετε γιατι εγκυρες πληροφοριες δεν μπορουν να σας προσφερουν. Είχα λαβει μέρος στον προηγούμενο διαγωνισμό και όπως ξερετε ειχαμε ταλαιποριθει όλοι παρα πολύ περιμενοντας τα αποτελεσματα προσπαθησα λοιπον και εγω να μαθω τι σκοπεύουν να κάνουν με το θέμα μας και καταφερα να πάρω πληροφορία μέσα απο το πενταγωνο η οποια έλεγε πως εχει ακυρωθει ο διαγωνισμος και ειδατε πως ήταν ψεμα.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Στα σωματα ασφαλειας βγενουν προκυρηξεις για να δουμε με τον στρατο τι θα γινει.
Οποιος ειχε περασει και εκανε την βλακια και εφυγε σαν και εμενα Ας με κανει αντ στο fb το ονομαμου ειναι Georgios Apostolou φοτο εχω εναν τυφωνα
Γιατι ρε παιδια πατε και περνατε και μετα φευγετε, μπορειτε να μου πειτε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες