Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Υπό συζήτηση βρίσκεται και στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας το ενδεχόμενο πρόσληψης νέων Επαγγελματιών Οπλιτών. Ενα από τα σενάρια καταλήγουν στην τοποθέτηση 1.000 οπλιτών, αλλά όχι Επαγγελματιών Οπλιτών. Τη θέση τους για το επόμενο διάστημα ενδέχεται να πάρουν οι λεγόμενοι Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) Αυτο το ενθετο μαγκες ειναι απο την Εφημεριδα τα νεα που δημοσιευθηκε πριν κανενα 10ημερο. Με απλα λογια λεει πως θα παρουν 1000 ατομα αλλα {πιθανων} να ειναι οβα. Πιθανον λεει οχι συγουρα πως θα παρει οβα. Εγω επιμαινω να λεω πως στο επομενο δυμηνο να περιμενετε προκηρυξη εποπ. Οι οβα ειναι ενας αποτυχημαινος θεσμος που δεν καθετε κανενας γιατι ο φανταρος αυτο που τον ενδιαφαιρει ειναι να απολυθει.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Εγω ειμαι 17+ και εχω ανχοθει γιατι μπορει να μην προλαβω τον θεσμπο των εποπ και εσυ εχεις ακομα... δεν νομιζω να προλαβεις τον θεσμο των εποπ... κατσε διαβασε.
το βιντεακι αφιερωμενο σε ολουσ...
το βιντεακι αφιερωμενο σε ολουσ...
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
Ναι γιωργο ολες η εφημεριδες αυτο λενε, θα δειξει στο μελλον τελικα τι θα γινει!
Ρε παιδια που το ακουσατε οτι βγεικε προκηρηξη; Ειδατε καμια εφυμεριδα να το λεει; Αν ναι δωστε κανενα λινκ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Υποθετικά μιλάνε τα παιδιά.
βαλαντης έγραψε:Ρε παιδια που το ακουσατε οτι βγεικε προκηρηξη; Ειδατε καμια εφυμεριδα να το λεει; Αν ναι δωστε κανενα λινκ.
γιατι ρε βαλαντη ρωτασ; Ποιος ειπε οτι βγηκε. Θα με χαζεψετε ρε παιδια;
Μωρε απο του χρονου δημητρη εχει να πεσει διαβασμα και γυμναστικη...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
απο σεμπτεβριο...NIKH.21 έγραψε:βαλαντης έγραψε:Ρε παιδια που το ακουσατε οτι βγεικε προκηρηξη; Ειδατε καμια εφυμεριδα να το λεει; Αν ναι δωστε κανενα λινκ.
γιατι ρε βαλαντη ρωτασ; Ποιος ειπε οτι βγηκε. Θα με χαζεψετε ρε παιδια;
Νομιζω πως αυτη ηταν για τις στρατιωτικες σχολες και οχι για ΕΠΟΠ
Να περιμενετε ανακοινωση μετα τις 28 Μαιου που θα ορκιστει η σειρα που βρισκεται τωρα στις σχολες Εγω ειμαι Ανθυπολοχαγος στις ειδιικες δυναμεις και κατι πηρε το αυτι μου
Βρε παιδια μια πληροφωρια θελω εχω απολυθη απο αλεξυπτωτα εδω και 6 χρονια μπορω να παω τωρα στα ΟΥΚ η δεν εχω ελπιδα ειμαι του 1983 γενιτης παρακαλω αμα μπωριτε απαντιστε
Μπορεις αν δεν κανω λαθος οταν με το καλο μπεις εποπ για μενα μπες ειδικων δυναμεων αργοτερα θα κανεις μια αναφορα πως θες να βγαλεις σχολειο ΟΥΚ μονο ετσι
Ειναι καλο να εχουμε αρμοδιους για αυτα τα θεματα στο φορουμ οπως ειναι ο commando!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Να βγάλει σχολείο των ΟΥΚ μπορεί να καταταγεί στα ΟΥΚ δεν μπορεί
Ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησεις και τον χρονω σας για μενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες