Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Και γιατι να τους πιεζουν; Κερδιζουν κατι;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Μαλλον εχει πεσει σημα απο ψηλα... Για να γλιτονουν χρηματα μαλλον και να κρατανε τους καλυτερους...
Αχ ρε ενι. Ανωτερος ειναι οτι θελει κανει. Το θεμα ειναι να βγει προκηρυξη. Αν και δεν το βλεπω

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Νικη μου σωστο και αυτο. Μην μου στεναχωριεσαι κοπελα μου και εγω το περιμενω πως και πως θα βγει αλλα πρωτα θα μας βγει ι ψυχη 

Θα βγει μωρε. Αλλα το ποτε ειναι το θεμα. Πολλα ακουγοντε αλλα τι να πιστεψεισ
Παιδια και εγω περιμενω την προκηρυξη τωρα για εποπ. Ακουσα οτι μπορει να βγει σε κανενα 6μηνο γτ η νεα σειρα τωρα μπηκε... Πως μπορουμε να μαθουμε ομως ποτε βγαινει; Μεσω της ιστοσελιδας του υπουργειου η μεσω τν εφημεριδων. Παρακαλω απαντηστε μ εδω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Από την ιστιοσελίδα του ελληνικού στρατού www.army.gr και από εφημερίδες (τα νέα, και το έθνος)
Κενες θεσεις δεν μενουν γτ παιρνουν τους επιλαχοντες... Ετσι δεν ειναι;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Δεν μένουνε κενές θέσεις αλλά αρκετοί φεύγουνε κατα την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης και γι'αυτό υπάρχουνε οι επιλαχόντες για να τους αντικαταστήσουνε
Δεν ξερω τη λενε αλλα εγω υπηρετησα στη 2η ΜΑΛ το 2002, τους ΕΠΟΠ τους ειχαν στα οπα οπα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Φιλε μανο τι ενωεις στα οπα οπα;

Θελω να πω οπως τρεχαμε εμεις που ειμασταν απλοι στρατιωτιες Δεν τρεχανε οι ΕΠΟΠ. Οι σκοπια θα εκαναν η κανα περιπολο. Τωρα να μου πεις οτι εκει ειναι σαν δουλεια οχι σαν θητεια αμα κανω λαθως διορθοστε με δεν ξερω και πολλα για τους ΕΠΟΠ. Και με ενδιαφερει γιατι θελω να μπω Για ΕΠΟΠ.
Εγω φιλε Δημητρη σου ειπα οτι υπαρχει ελυψη... Και θα δεις οτι προκηρυξη θα ξαναβγει συντομα... Ημουν εκει και τα ειδα. Στις ειδικες δυναμεις τελειωσανε και οι επιλαχοντες και τωρα παλι αφου οι θεσεις ηταν για 110 τωρα μηναν μονο καμια 80αρα και δεν εχει αλους επιλαχοντες...
Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Εγω φιλε Δημητρη σου ειπα οτι υπαρχει ελυψη... Και θα δεις οτι προκηρυξη θα ξαναβγει συντομα... Ημουν εκει και τα ειδα. Στις ειδικες δυναμεις τελειωσανε και οι επιλαχοντες και τωρα παλι αφου οι θεσεις ηταν για 110 τωρα μηναν μονο καμια 80αρα και δεν εχει αλους επιλαχοντες...
Ακουστηκε οτι θα βγει αλλα οχι για ΕΠΟΠ αλλα κατι σαν ΟΒΑ δηλ. Θα τους παρουν μονο για 3 χρονια και μετα θα βγει προκηρυξη
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Απο την μια διαβαζω μια εφημεριδα και λεει οτι τους σκηζουν και οπως λεει και ο κυριος Γιωργος 35 μοι καταδ φευγουν πολλοι και θα ξαναβγαλουν προκυρηξη και απο την αλλη οτι θα παρουν οβα... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες