Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Δημητρη θα φτασουμε σε εποχες που κ τα 400ευρω που θα εχουμε στην τσεπη μας θα λεμε οτι ειμαστε πλουσιοι...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Λες ε; Τι να σου πω... Εγω απο 3 χρονων θελω να γινω στρατιωτικο... Απο τοτε φενοταν... 

illy δεν ειμαι εποπ και εγω προκύρηξη περιμ΄΄ενω όπως και εσείς αλλα εχω πολλους γνωστους εποπ και τα μαθαινω απο πρωτο χερι
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Τι να πω δεν ξερω... Εγω παντος δεν θελω να μπω στον στρατο για επαγκελματικη αποκατασταση...
Δημήτρη εισαι μικρουλης ακομη και (ξερεις πως δεν το λεω υποτιμητικά) δεν σου εχει δωθει η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις πολλες δύσκολες καταστσεις στον επγγελματικό τομεα γι'αθτο τα λες αυτά. Όταν με το καλο γινεις εποπακι θα καταλαβεις πως όλα οσα πιστευες ήταν μια φουσκα που εσκασε. Είναι πολύ δύσκολα εκει μέσα θα μας πληροφορίσουν καλύτερα και τα παιδια που μπήκαν τώρα όταν βγουν με άδεια ορκωμοσίας
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για αλλη μια φορα θα πω οτι εχω ξαδερφια εποπ και στα 3 σωματα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οποτε μαλλον ξερω αρκετα πραγματα για τους εποπ... Αν ειναι για το καλο της πατριδας ας κανουμε ολοι θυσιες και ας μην τα περναμε και καλα...
Λουκια ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο αν θα συνεχισουν να υπαρχουν οι εποπ ή αν θα γινουν εθοπ... Παντως θαρρω πως κανεις δεν θα θελησει να χαραμισει 7χρονια απο τη ζωη του για να του πουν μετα γεια σας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Ούτε και ο ποιο απελπισμένος.
Ρε παιδια θα μου κανενας τι θα γινει με αυτο το θεμα θα με στειλετε αδιαβαστη
illy εσυ πιστευεις οτι σαν εποπ δεν μπορουν να σου πουνε γεια; Αχ παιδια μην ακουτε τους παπατζήδες και πρεπει οσοι απο εμας καταφερουν και μπουνε να ειναι συνηδειτοποιημένοι οτι δηλαδη εχουν προσληφθει ως εργατες στο στρατο και οχι ως δημόσιοι υπάλληλοι γιατι οι περισσοτεροι έτσι την πατανε. Όπως εχω ξαναπεί περιμένω να βγει με άδεια ορκομωσίας η 8η σειρα να δουμε τι θα μας πει.
Εννοειται κ μπορουν! Αλλωστε 7 χρονια ειναι συμβασιουχοι...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ο στρατος δεν ειναι δημοσιο... Οσοι το βλεπουν ετσι το εχουν χασει το παιχνιδι...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Μην λεμε συνεχεια βλακιες ομως μεσα σε αυτο το θεμα... Η επομενη προκυρηξη μαλλον θα αργησει να βγει...
Προκηρυξη για Εποπ θα αργηση να βγει, τωρα εχουν σειρα αλλοι κλαδοι για αυτο δεν υπαρχουν κονδυλια. Οσον αφορα την σειρα που εχει μπει τωρα εχουν φυγει αρκετοι αλλα αυτοι που εφυγαν ανοικουν στο πεζικο. Στην γιορτη του Αγιου Γεωργιου ειχανε εξοδο πριν καλα ορκιστουν αυτο πρωτη φορα συμβαινει κ αυτο το εκαναν για οικονομικους λογους κ οχι γιατι ο Αγιος Γεωργιος ειναι προστατης Πεζικου. Αυτο μας δειχνει οτι δεν υπαρχουν χρηματα για διαγωνισμους προσπαθουν να κερδισουν χρηματα εστω κ με τις εξοδους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Απρ 30, 2010 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 10 επισκέπτες