Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

unibomber έγραψε:Παιδια δεν βγαινει αλλη προκηρυξη... Και υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιθανοτητα να μην γινει μονιμοποιηση και των ΕΠΟΠ που ειναι τωρα μεσα. Θα με πειτε χαζο αλλα θα το δειτε. Ημουν μεσα στην τελευταια σειρα και λεγαν και μεσα αλλα και απο γνωστο, υψηλα υφισταμενο
ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΓΓΓΓΓΓΓΚΑΜΙΑΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

unibomber έγραψε:Φιλε μου δεν σου λεω βλακειες. Ετσι και αλλιως δεν εχω τιποτα να κερδισω η να χασω εγω. Εγω μπηκα και εφυγα με δικη μου επιλογη, συνειδητα. Παντως το δημοσιουπαλληλικι τελειωσε στην Ελλαδα ευτυχως η δυστυχως... Αλλαζουνε ολα, ριζικα, αρχης γενομενης αυτον τον μηνα

καταρχάς ο στρατός δεν είναι δημόσιο. Αν πίστευες κάτι τέτοιο. Και τελικά είδες κάτι άλλο και την έκανες. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγεί προκήρυξη
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από insomniacgr »

ΓΜΑΚ έγραψε:
unibomber έγραψε:Φιλε μου δεν σου λεω βλακειες. Ετσι και αλλιως δεν εχω τιποτα να κερδισω η να χασω εγω. Εγω μπηκα και εφυγα με δικη μου επιλογη, συνειδητα. Παντως το δημοσιουπαλληλικι τελειωσε στην Ελλαδα ευτυχως η δυστυχως... Αλλαζουνε ολα, ριζικα, αρχης γενομενης αυτον τον μηνα

καταρχάς ο στρατός δεν είναι δημόσιο. Αν πίστευες κάτι τέτοιο. Και τελικά είδες κάτι άλλο και την έκανες. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγεί προκήρυξη

O στρατός είναι Δημόσιο (κρατικά στελέχη, πληρώνονται από τον προυπολογισμό, ακολουθούν οδηγίες/διαδικασίες/κλπ κρατικές), ασχέτως αν αυτό που λέει ο unibomber για τη μονιμοποίηση είναι όντως άκυρο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι θελω να προλαβω την επομενη προκυρηξη... Τα 18 τα κλεινω πριν τελειωσω το λυκειο... Αν τα εχω κλεισει και δεν εχω τελειωσει το λυκειο και βγει προκυρηξη τι χαρτια μπορω να δηλωσω; Μπορω να πω οτι πχ σε 3 μηνες παιρνω απολυτηριο και τετοια;
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Φιλε δημητρη νομιζω οτι μπορεις να καταθεσεις πτυχιο αποφοιτος β ταξης λυκειου αλλα να ξερεις οτι εχει θεσεις και με απολυτηριο γυμνασιου ! ριξε μια ματια στην προηγουμενη προκηρυξη στο αρμυ ! μην ανχωνεσαι οταν βγει θα σου λυθουν ολες η αποριεσ

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το ξερω οτι καποιες ειδικοτιτες ζητανε μονο απολυτηριο γυμνασιου αλλα μηπως θα μπορουσα να πω οτι σε 3 μηνες πχ τελειωνω το λυκειο... Ευχαριστω παντος! Στειλτε μου καποιο λινκ μεσα απο το φορμουμ που ισος με βοηθεισει... Ευχαριστω και παλι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Το ξερω οτι καποιες ειδικοτιτες ζητανε μονο απολυτηριο γυμνασιου αλλα μηπως θα μπορουσα να πω οτι σε 3 μηνες πχ τελειωνω το λυκειο... Ευχαριστω παντος! Στειλτε μου καποιο λινκ μεσα απο το φορμουμ που ισος με βοηθεισει... Ευχαριστω και παλι!

δεν μπορείς να το πεις αυτό φίλε δημήτρη. Και εγώ μπορώ να τους πω οτι σε 3 μήνες θα γίνω μάγος. Θα με πιστέψουνε;Εικόνα
ΜΑΙΡΗ

Δημοσίευση από ΜΑΙΡΗ »

Φιλε δημητρη μπες στη σελιδα www.army.gr κ δες την προκηρυξη την προηγουμενη

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Την εχω δει απηρες φορες μαιρη επισης την εχω κατεβαση... Η ειδικοτιτα που θελω θελει απολυτηριο γυμνασιου απλα εγω αν εβγαινε πριν τελειωσω το λυκειο θα ηθελα αν γινοταν να τους πω οτι σε λιγο καιρο παιρνω απολυτηριο λυκειου για να παρω πιο πολλα μορια... Ευχαριστω παντος!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε δημήτρη αν η ειδικότητα ζητάει απολυτήριο γυμνασίου. Του λυκείου δεν θα στο μοριοδοτήσουνε
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Βλακια ειπα... Μπερδευτικα... Διαβιβαστης εδ θελω να παω... Απολυτηριο επαλ και δυο ειδικοτιτες που παιρνεις απο επαλ ζηταει... Εγω ειμαι δευτερα ταξη ηλεκτρονικος και του χρονου θα διαλεξω μια απο τις δυο ειδικοτιτες που ζηταει ο διαβιβαστης εδ... Μακαρι η επομενη προκυρηξη να ζηταει τα ιδια... Αλλιος βλεπω να πηγαινω σε καμια αλλη ειδικοτιτα... Μπορει να δηλωσω και ειδικων αποστολων αλλα δεν ξερω κατα ποσο λεει αυτη η ειδικοτιτα... Αλεξιπτωτα η αμφιβιος ρε παιδια ειναι καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ΔΗΜΗΤΡΗ τι ειδικοτητα ζηταει για Ε. Δ απο Επαλ;

POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Δημητρη ε τοτε πρεπει να τελειωσεις κ το β κυκλο σπουδων επαλ για να παρεις πτυχιο με ειδικοτητα που λεει η προκηρυξη ετσι δεν ειναι;

ΟΡΕΣΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΟΡΕΣΤΗΣ »

Ρε παιδια γιατι βγαινει ο καθενας και λεει οτι Βλακεια εχει ακουσει! Δεν καταλαβενετε οτι μερικοι περιμενουν πως και πως Να βγει η μια προκυριξη και να μπουν στον στρατο και σας πιστευουν!33 σελιδες με τις ιδιες βλακειες εχω διαβασει ! Ο κα8ενας με το μακρυ του και το κοντο του!

εγω 8α ελεγα το θεμα να κλειδωσει μεχρι να βγει η προκυριξη!

POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Καλα φιλε μην τρελενεσαι το σωστο ειναι να περημενουν να βγει κ να δουν τι χαρτια μπορουν να καταθεσουν αλλα εσυ μην νευριαζεις θα γερασεις γρηγορα !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες