ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Δημητρη αν αγαπας τοσο πολυ τον στρατο διαβασε οσο μπορεις για να περασεις απο τις πανελληνιες και οχι να περιμενεις τις προκηρυξεις οπως περιμενουμε εμεις τωρα ποτε και αν θα βγουν... Αποψη μου...
Θα κατσω να διαβασω αλλα αν δεν τα καταφερω... Θελω να εχω ετοιμαστει για την δευτερη επιλογη... Το εχω ψαξει πολυ το θεμα εποπ. Εχω ξαδερφια εποπ σε ναυτικο, στρατο ξηρας και αεροπορια και μου εχουν πει πολλα. Αυτο που θελω ειναι αν δεν περασω σμυ να μην περιμενω ποτε θα βγει προκυρηξη... Και εχω σκεφτει και κατι που αν ειναι να μου πειτε αν ειναι καλη ιδεα! Αν δεν περασω σμυ να παω δοκιμος αξιωματικος ειδικες δυναμεις ετσι ωστε να μπω στο κλειμα του στρατιωτικου για οταν βγει προκυρηξη και να ειμαι ετοιμος. Εσεις τι λετε?
Παιδια δεν βγαινει αλλη προκηρυξη... Και υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιθανοτητα να μην γινει μονιμοποιηση και των ΕΠΟΠ που ειναι τωρα μεσα. Θα με πειτε χαζο αλλα θα το δειτε. Ημουν μεσα στην τελευταια σειρα και λεγαν και μεσα αλλα και απο γνωστο, υψηλα υφισταμενο
Φιλε μου δεν σου λεω βλακειες. Ετσι και αλλιως δεν εχω τιποτα να κερδισω η να χασω εγω. Εγω μπηκα και εφυγα με δικη μου επιλογη, συνειδητα. Παντως το δημοσιουπαλληλικι τελειωσε στην Ελλαδα ευτυχως η δυστυχως... Αλλαζουνε ολα, ριζικα, αρχης γενομενης αυτον τον μηνα