Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Οβα δεν μπορει να παει μια γυναικα μονο αντρες που πιγενουν φανταροι!
Γεια σας παιδια. Άκουσα σήμερα οτι κατι ειπανε στη νετ για τους εποπ. Ακουσατε τιποτα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 76
Σαν τι ειπε δηλαδη στη νετ;
Δεν ακουσα καποιος αλλος μου το ειπε αλλα μαλλον θα έλεγε για τους επιλαχοντες
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
σε λαθος θεμα εισαι...; έγραψε:Δεν ακουσα καποιος αλλος μου το ειπε αλλα μαλλον θα έλεγε για τους επιλαχοντες
Διαβασε και το προηγουμενο και μετα βγαλε συμπερασμα αν ειμαι εκτος θεματος ή οχι
Παιδια ποτε βγικε για αεροπορια; Μοθ στελνετε το αναλογο link; Ειμαι 19 και 8ελς να μπς μονιμι αλλα δεν 3ερς που στρατο αεροπορια η ναυτικο... Ειμαι σε3 σχολι βοηθος μικροβιολογου κ εχς εναμιση χρονο ακομη για να τελειωσω.τι λετε να κανω; Παρακαλω δωστε καμια ιδεα δεν την παλευω
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εισαι βοηθος μικροβιολογου και εκανες 50 ορθογραφικα λαθη σε 4 σειρες ολοι μας περιμενουμε προκηρυξη για ετος 2010 Σ. ΞΗΡΑΣ. Βρισκεσαι σε λαθος θεμα...εφη έγραψε:Παιδια ποτε βγικε για αεροπορια; Μοθ στελνετε το αναλογο link; Ειμαι 19 και 8ελς να μπς μονιμι αλλα δεν 3ερς που στρατο αεροπορια η ναυτικο... Ειμαι σε3 σχολι βοηθος μικροβιολογου κ εχς εναμιση χρονο ακομη για να τελειωσω.τι λετε να κανω; Παρακαλω δωστε καμια ιδεα δεν την παλευω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
εφη έγραψε:Παιδια ποτε βγικε για αεροπορια; Μοθ στελνετε το αναλογο link; Ειμαι 19 και 8ελς να μπς μονιμι αλλα δεν 3ερς που στρατο αεροπορια η ναυτικο... Ειμαι σε3 σχολι βοηθος μικροβιολογου κ εχς εναμιση χρονο ακομη για να τελειωσω.τι λετε να κανω; Παρακαλω δωστε καμια ιδεα δεν την παλευω
δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς τι θα κάνεις. Υπάρχουνε πολλά θέματα και απόψεις στο φόρουμ και για τα 3 σώματα. Κάτσε και διάβασε
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Πριν 9 μερες εκλεισα τα 17 πιστευετε οτι θα προλαβω την επομενη προκυρηξη εποπ στρατου ξηρας; Φοβαμαι οτι αν χασω την επομενη που θα ερθει μετα θα περασει πολυ καιρος για ξαναγινει αλλη... Σας παρακαλω βοηθειστε... Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πας ΕΠ. ΟΠ; Εγώ θα σου πρότεινα να πας πρώτα στρατό και να πάρεις μια ιδέα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Απο παρα πολυ μικρος αυτο θελω... Θα δωσω για σμυ του χρονου αλλα αν δεν περασω θελω να μπω απευθιας στρατο... Θα προτιμουσα αμεσος σαν εποπ... Για να μην εχω μετα το ανχος...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Θελω να μπω ειδικες δυναμεις αμφιβιος...
-
- Στρατηγός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο παρα πολυ μικρος αυτο θελω... Θα δωσω για σμυ του χρονου αλλα αν δεν περασω θελω να μπω απευθιας στρατο... Θα προτιμουσα αμεσος σαν εποπ... Για να μην εχω μετα το ανχος...
εγώ θα σου πρότεινα να κάτσεις να διαβάσεις και αν δεν περάσεις στην σχολή. Να πας να κάνεις την θητεία σου και μετά να πας ΕΠ. ΟΠ. Είναι ρίσκο να πας κάπου χωρίς να έχεις δει τι παίζει. Προσωπική μου άποψη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 76
Δημητρη αν αγαπας τοσο πολυ τον στρατο διαβασε οσο μπορεις για να περασεις απο τις πανελληνιες και οχι να περιμενεις τις προκηρυξεις οπως περιμενουμε εμεις τωρα ποτε και αν θα βγουν... αποψη μου... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες