Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Evi... »

Εγω ειδα οτι εχουν λεει στειλει ηδη αιτημα για την προσλυψη ΕΠ. ΟΠ και οτι θα βγει μεσα σε αυτους τους μηνες Να δες και εσυ.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11432&subid=2&pubid=10779090# Δεν ξερω κατα ποσο ισχιει αλλα θεωρησα σωστο να ενημερωσω!
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Μια απο τα ιδια και εγω... Με εκοψαν αλλα δεν το βαζω κατω Εικόνα
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Οχι ακομα δεν εχουν στειλει αιτημα στο Υπουργειο Οικονομικων δυστυχως... Μαλλον θα συμπεριληφθει στον επομενο προυπολογισμο του κρατους...4η φορα; Εγω μια εχω δωσει και θα το παρω σερι μεχρι να περασω
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Ναι 3 στο στρατο ξηρας και 1 αεροπορια... Αστα εχω πεισμοσει για τα καλα. Αν δεν μπω δεν θα ηρεμισω... ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ... !Billy Και αν δεν το εστειλαν τοτε γιατι ανακεινωνουν οτι να ναι; Για να μας σκασουν; ΕΛΕΟΣ!
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Φυσικα και θελουν να μας σκασουν... Αλλωστε μην ξεχνας οτι το Εθνος ειναι φιλικο προς αυτη την κυβερνηση οποτε για διαφορους λογους μπορει να γραφει αρλουμπες...
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Α τοσο καλα; ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ. Τι να πω... ! Κανονικα με τοσα που εχω ακουσει ανοσια επρεπε να παθω αλλα μπαααα. Ακομα σινεχιζω να εκπλησομαι!2 χρονια προσπαθω...
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Προσωπικα δεν εμπιστευομαι την συγκεκριμενη φυλλαδα... Μια ζωη μλκιες γραφει και αν εχεις προσεξει σε γενικοτερους διαγωνισμους γραφει ανακριβειες οποτε μην εμπιστευεσαι και πολυ... Τι ειδικοτητες ειχες δηλωσει τις προηγουμενες φορες στον Στρατο Ξηρας; Εγω στην προηγουμενη ειχα επιλεξει την Υπηρετης Α-Τ Οπλων και δεν περασα
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Ειχα δηλωσει εφοδιασμου μεταφορων και Α-Τ οπλων αλλα οτι ειδες ειδα... Αυτο που εχω καταλαβει εγω παντως ειναι οτι ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΡΕΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Γερα νευρα και να μην σε περνει απο κατω γιατι αμα σε παρει αστα να πανε μετα... ! Η αληθεια ειναι οτι πολλα ακουγονται πολλες φορες αλλα τπτ δεν Ισχιει... Και αυτο ειναι που με εκνευριζει αφανταστα... !
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Καθε χρονο δινω για εποπ, εγω πιστευω οτι το καλοκαιρι με φθινωπορο θα βγει αλλα δεν ξερω που θα παρουν τα πιο πολλα ατομα. αλλα εγω δινω για να βολευτω οχι γιατι αγαπαω την πατριδα
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Ναι τα ξερω Evi... Αστα... Τεσπα καλη υπομονη και καλη επιτυχια να εχουμε την επομενη φορα!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Απο υπομονη αστα...
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Αυτα ειναι οταν ελεγε η μανα μου να διαβασω εγω την εκανα λουις, αμα ειχα μυαλο θα εδινα πανεληνιες καιθα περναγα ευελπιδων και θα ημουνα αρχοντας τωρα... αγχος αν θα βγει προκυρηξη... και αμα βγει τι να δηλωσω; ... και αυτο που θα δηλωσω τι πιθανοτητες εχω για να περασω; ... το βυσμα θα βοηθηση; ... αμ τα αθληματα... θα τα περασω΄; και το αποτελεσμα ΄; αντε και τα περναω στο τελος παλι επιλαχων
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Billy ενα δικιο το εχεις. Αμα ειχαμε μπει απο σχολη αρχοντες θα ειμασταν ποτε δεν ειναι αργα. Αλλα ειπαμε ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ δεν το βαζουμε κατω. Ο επιμενων νικα!Εικόνα
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Και φυσικα καλη επιτυχια σε ολους μας για τιν επομενη φορα!
Μιχαλης απο Πατρα

Δημοσίευση από Μιχαλης απο Πατρα »

Παρακολουθησα τη συζητηση σας, το εθνος αναφερει οτι βρίσκεται ήδη αίτημα για την πρόσληψη νέων ΕΠ. ΟΠ. Στα τρία Σώματα, δίχως όμως να είναι ξεκάθαρος ο αριθμός των Οπλιτών ή ο χρόνος προκήρυξης του διαγωνισμού. Μήπως εχετε κάποια παραπανω πληροφορία; Δυστυχώς δεν καταφερα να κανω τα χαρτια μου για αεροπορία Λογω θητείας...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες