Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Παιδιά μακάρι να βγεί σύντομα προκύρηξη για τα παιδιά που δεν προλάβανε την προηγούμενη και για τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα χαρτιά τους γενικότερα!
Το ΓΕΣ φρόντιζε πάντοτε να μας αιφνιδιάζει όσον αφορά τις προσλήψεις, άς ελπίσουμε ότι θα σας αιφνιδιάσει και τώρα!
Το ΓΕΣ φρόντιζε πάντοτε να μας αιφνιδιάζει όσον αφορά τις προσλήψεις, άς ελπίσουμε ότι θα σας αιφνιδιάσει και τώρα!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
οταν βγει η επομενη προκηρυξη σου λεει αναλυτικα τι χαρτια πρεπει να συγκεντρωσειςSpectre έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Μιπος ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζωνται για να παρεις μερος στην προκυρηξη; Οταν βγει φυσικα!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
κανεις δεν ξερει τιποτα μην ακους κανενανΜΑΡΙΑ έγραψε:Γιννη να σε ρωτησω κατι; Εσυ απο οτι εχεις ακουσει και εχεις διαβασει ποτε πιστευεις πως θα βγει;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ετσι ακριβωςΝΙΚΗ έγραψε:Λοιπον προκυρηξη θα βγει. Αλλα δεν ξερουμε το ποτε. Να παρει λιγο ανασα ο προκυρηξη που περασε τωρα και βλεπουμε...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
εχεις χαμηλη συνδεσηNIKH έγραψε:Να σου πω περα απο την πλακα θα βγει προκυρηξη συντομα΄; Και γιατι δεν μπορο να συνδεθω
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
βλεπεις γιαννη δεν ηξεραν πως θα βγει προκηρυξη για το ετος 2009 ! Και το εμαθαν τελευταια στιγμη κατι παρομοιο θα γινει και με την φετινη προκηρυξη !illy έγραψε:Μπα Μπαμπη ειλικρινα δεν μπορω να κανω εκτιμηση για το ποτε θα βγει... Κ οταν βγηκε του 2009 μας ειχε πιασει στον υπνο, ημουν ταξιδι κ μου τηλεφωνησε η φιλη μου κ μου ειπε οτι βγηκε προκηρυξη κ της ελεγα οτι με δουλευει κ δεν την πιστευα... Ακομη κ οταν ημουν μπροστα απο τον υπολογιστη μου κ διαβαζα την προκηρυξη δεν το πιστευα οτι ειχε βγει, μου φαινοταν πολυ παραξενο κ περιεργο
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
αυτο θα γινει φιλε μου !D.Y.K έγραψε:Παιδιά μακάρι να βγεί σύντομα προκύρηξη για τα παιδιά που δεν προλάβανε την προηγούμενη και για τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα χαρτιά τους γενικότερα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Πηγαινε πιο πριν να δεις το αρθρο της εφημεριδας που εβαλα... Και δες και τι αλλο ειπα... Ειπαμε κατατεθηκε αιτηση απο το υπουργειο αμυνας στο υπουργει οικονομικων για προσληψη εποπ σε ολα τα σωματα... Και αναμενοντε να εγκριθουν ποσσες θεσεις μπορουν να παρουν βαση της οικονομικης καταστασης της χωρας... Και το ξαναλεω... Για να βγει μια προκυρηξη το κρατος πρεπει να εξασφαλισει μισθους συνταξεις αποζημιωσεις και εφαπαξ απο τον προυπολογισμο του τρεχοντος ετους που βγαινει η προκυρηξη... Και ειπε στην νετ, αυτη που ειναι στην θεση της τσαπανιδου... Οτι αναμενεται να εγκριθουν οι νεες προκυρηξεις και αρχες τους νεου ετους θα εκδοθουν... Και τονισε για φετος μονο λιμενικο αστυνομια πυροσβεστικη... Συνολο 4000 θεσεις... Αυτααααααα...
-
aaa... Τωρα σε θυμηθικα... Εσυ δεν εισαι ο ξεροκεφαλος που σου δειχναμε αρθρα απο τις εφημεριδες για τις προσληψεις φετος κι εσυ επεμενες οτι, ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΟΠ ΦΕΤΟΣ;
Φιλε μου εδω εχεις αδικο... Εγω ηξερα οτι θα βγει η προκυρηξη πριν βγουν τα αποτελεσματα της προηγουμενης. Μας το ειχαν πει στο στρατοπεδο και επισης ειχαν ενημερωσει και οι εφημεριδες. Το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ειχα αγχος τοτε για το αν θα βγει αλλη προκυρηξη για να προλαβω. Και επισης τυχαινει οταν βγηκε η τελευταια προκυρηξη τοτε γινοταν ορκομοσια νεων εποπ στο στρατοπεδο στην κορινθο... Και λοχιες τα παιδια ακομα δεν ειχαν γινει. Τι παιδια δλδ. Οι μαντραχαλοι...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Πηγαινε πιο πριν να δεις το αρθρο της εφημεριδας που εβαλα... Και δες και τι αλλο ειπα... Ειπαμε κατατεθηκε αιτηση απο το υπουργειο αμυνας στο υπουργει οικονομικων για προσληψη εποπ σε ολα τα σωματα... Και αναμενοντε να εγκριθουν ποσσες θεσεις μπορουν να παρουν βαση της οικονομικης καταστασης της χωρας... Και το ξαναλεω... Για να βγει μια προκυρηξη το κρατος πρεπει να εξασφαλισει μισθους συνταξεις αποζημιωσεις και εφαπαξ απο τον προυπολογισμο του τρεχοντος ετους που βγαινει η προκυρηξη... Και ειπε στην νετ, αυτη που ειναι στην θεση της τσαπανιδου... Οτι αναμενεται να εγκριθουν οι νεες προκυρηξεις και αρχες τους νεου ετους θα εκδοθουν... Και τονισε για φετος μονο λιμενικο αστυνομια πυροσβεστικη... Συνολο 4000 θεσεις... Αυτααααααα...
xaxaxa ρε παιδια εχω μια απορεια... Καλα τα αγορια που εχουν παει στρατο και ξερουν διαφορα πραγμτα και εχουν εμπειρια, ειδικα αυτοι που εχουν υπηρετησει δοκιμοι... Τα κοριτσακια που δεν ξερετε πως να φοραται αρβυλα και γενικα δεν εχετε ιδεα απο στρατο τι μιλατε; Αν δεν ζησετε τον στρατο ειναι δυσκολο να εχετε γνωμη για οποιοδηποτε θεμα, ακομα και ειναι στρατο ο αντρας σας... Αν δεν το ζησετε τοτε δεν θα ξερετε... Και καταλαβαινω τα παιδια που μαλωνουν... Γιατι ολα αυτα που ξερουν ισως να ειναι ετσι, γιατι σε καθε στρατοπεδο εχουν και τους δικους τους κανονες... Εσεις οι κοπελες ομως... Μην το χαλατε, τους μονουν κανονες που ξερετε ειναι πλυντηριο φαγητο καφε και αντε και αν εχετε παιδια... Προς το παρον... Ναι ναι ξερω... Βρυστε αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Οταν θα μπειτε οι κοπελιτσες και θ ακλαιτε και θα περνετε την μαμακα και θα λετε απαισιες συνθηκες διαβιωσης, μαμα δεν μπορεις να φανταστεις πως βρωμαει ποδαριλα, μαμα ασε, βρεθηκε τριχα στο κοτοπουλο, μαμακα ασε στα μαγειρια το κρεας ειναι 10ετιας, μαμα ασε, μας εχουν στον ηλιο προσοχη και να κοιταμε στο ενα... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Μαμα ασε, τα αγορια εδω ειναι πολυ λιγουρια...
-
Δεν διαφωνω ρε φιλε... Αλλα μην τα βαζεις μαζι μου... Εγω σου εδειξα κι ολας τι γραφουν οι εφημεριδες... Δεν ειπα κατι απο το μυαλο μου... Το ειδες και μονο σου... Απο εκει και περα τι θα γινει δεν νομιζω κανεις να ξερει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Παιδια στο εθνος ειδε κανενας αυτο για τους ΕΠ. ΟΠ που ελεγε Πριν λιγες μερες;
Ναι δεν θα παρει ΕΠΟΠ φετος... Απο το νεο Ετος απλα θα απευθυνει το Υπουργειο Εθν. Αμυνας στο Οικονομικων και θα περιμενει εγκριση η οποια πιστεψε με θα καθυστερησει... Οσοι προλαβανε τον κυριο ειδανε... Εγω δεν περασα με την προηγουμενη και περιμενω την επομενη αλλα θα περιμενω πολυ μαλλον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες