Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Παιδια να κανω μια ερωτηση; Μιπος ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζωνται για να παρεις μερος στην προκυρηξη; Οταν βγει φυσικα!
SPECTRE εδώ ειναι η προηγούμενη προκύρηξη! Διαβαστην!
http://www.army.gr/files/File/PROSLHPSEIS/epop_2009.pdf
http://www.army.gr/files/File/PROSLHPSEIS/epop_2009.pdf
Γιννη να σε ρωτησω κατι; εσυ απο οτι εχεις ακουσει και εχεις διαβασει ποτε πιστευεις πως θα βγει;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Δεν πιστευω κατι εγω. Οτι ακουσα ειπα παιδια... Ειπαν οτι εστειλαν το υπ εθνικης αμυνας αιτηση στο υπ οικονομικων για να προσληψη εποπ ολων των σωματων... Και αν το αντεχει η οικονομικη κατασταση της χωρας θα βγουν αρχες του 2011... Ειπε οτι θα βγουν σιγουρα αλλα δεν ξερουν ποσσες θεσεις θα εγκρινει το υπ οικονομικων.
Ρε τι ρουφιανακια λες ρε. δεν μπορο να μπω στο φορουμ, μου εχει σπασει τα νευρα. τι νομιζες οτι θελω να κανω παραπονα για τα μελη; αμα ητανε θα τα ελεγα χωρις στρατοπεδαρχεσ
-
Αααααααααααααααααα Χιλια συγνωμη
Λοιπον προκυρηξη θα βγει. αλλα δεν ξερουμε το ποτε. να παρει λιγο ανασα ο προκυρηξη που περασε τωρα και βλεπουμε...
Ξερουμε αν παρουν εποπ τ 2010 ενοω αν βγει καινουργια προκηριξη; Και ποιο συγκεκριμενα ειδικες δυναμεις; Οπος επισης ειμαι του 84 θα μπορω να τα κανω?
Εγω νομιζα εθ. οπ οτι παιρνεις στα 7 χρονια βαθμο αντι στα 5 κατι τετοιο περιπου. και αυτα τα λενε οι ιδιοι εποπ. και βαθμοφοροι
Να σου πω περα απο την πλακα θα βγει προκυρηξη συντομα΄; και γιατι δεν μπορο να συνδεθω
-
Γιατι δεν κανεις καινουργια εγγραφη; Η πατα οτι ξεχασες τον κωδικο σου για να στον ξαναστειλει στο mail σου και να προσπαθησεις μετα να ξαναμπεις.
Ιλλυ προκυρηξη;
Σωστα illy... Παντως προκυρηξη δεν κοβω στο αμεσο μελλον, μακαρι να βγω ψευτρα... Οταν και αν βγει παντως θα δηλωσω Ειδικες Δυναμεις... Ειμαι πρωταθλητρια στο kick boxing, μελος της Ελληνικης Αεροπορικης Ακαδημιας με πανω απο 20 αλματα και ευελπιστω να μπω στα αλεξιπτωτα... Αυτα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες