Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Εικόνα
jo

Δημοσίευση από jo »

Ναι ναι. Οσοι μπηκαν μπηκαν, οι αλλοι... Αστα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

jo έγραψε:Ναι ναι. Οσοι μπηκαν μπηκαν, οι αλλοι... Αστα
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΕ

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από capo »

Λοιπον οσοι περιμενετε φετος προξυρηξη ξεχαστε το απο τι ακουγεται μετα απο 3 χρονια... Για αυτο θα ανεβασει και την θυτεια στους 16 μηνες... Και ειναι λογικο αφου υπαρχει κριση... Αλλα ενταξει ελλαδα εισαι αλλα λεμε και αλλα κανουμε εμεις εδω... Εικόνα... Μην βιαζεστε απο τωρα... Περιμενετε να βγει η προκυρηξη και πραξτε αναλογα μετα... ΥΠΟΜΟΝΗ και οποιος δεν εχει να αποκτησειΕικόναΕικόνα. Γιατι ο στρατος πανω απο ολα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ.(τονιζω την λεξη γιατι θα την ακουσετε πολλες φορες. Χαχα) ...

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από capo »

ιωαννα μην απελπιζεις τα παιδια... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

αν μπήκες σου εύχομαι να τα παρατήσεις γρήγορα και να μην έχεις την ευκαρία να ξαναδώσεις. Γιατί θα ξαναβγούνε πολλές προκηρύξεις κοριτσάκι και εσύ θα σκάσεις από το κακό σου. Φίδι ε φίδι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

capo έγραψε:Λοιπον οσοι περιμενετε φετος προξυρηξη ξεχαστε το απο τι ακουγεται μετα απο 3 χρονια... Για αυτο θα ανεβασει και την θυτεια στους 16 μηνες... Και ειναι λογικο αφου υπαρχει κριση... Αλλα ενταξει ελλαδα εισαι αλλα λεμε και αλλα κανουμε εμεις εδω... Εικόνα... Μην βιαζεστε απο τωρα... Περιμενετε να βγει η προκυρηξη και πραξτε αναλογα μετα... ΥΠΟΜΟΝΗ και οποιος δεν εχει να αποκτησειΕικόναΕικόνα. Γιατι ο στρατος πανω απο ολα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ.(τονιζω την λεξη γιατι θα την ακουσετε πολλες φορες. Χαχα) ...

μέχρι το σεπτέμβριο θα βγούνε προκηρύξεις και για τα 3 σώματα. Και αν δεν επαληθευτώ θα είμαι ο πρώτος που θα με χαρακτηρίσω "παπάτζα"
ANNA3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ANNA3 »

ΓΜΑΚ έγραψε:
capo έγραψε: Λοιπον οσοι περιμενετε φετος προξυρηξη ξεχαστε το απο τι ακουγεται μετα απο 3 χρονια... Για αυτο θα ανεβασει και την θυτεια στους 16 μηνες... Και ειναι λογικο αφου υπαρχει κριση... Αλλα ενταξει ελλαδα εισαι αλλα λεμε και αλλα κανουμε εμεις εδω... Εικόνα... Μην βιαζεστε απο τωρα... Περιμενετε να βγει η προκυρηξη και πραξτε αναλογα μετα... ΥΠΟΜΟΝΗ και οποιος δεν εχει να αποκτησειΕικόναΕικόνα. Γιατι ο στρατος πανω απο ολα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ.(τονιζω την λεξη γιατι θα την ακουσετε πολλες φορες. Χαχα) ...

μέχρι το σεπτέμβριο θα βγούνε προκηρύξεις και για τα 3 σώματα. Και αν δεν επαληθευτώ θα είμαι ο πρώτος που θα με χαρακτηρίσω "παπάτζα"
Πως το ξερεις μεχρι το σεπτεμβριο; Στο εχει πει κανενας βουλευτης κανενας απο το στρατο; Πες μας να ξερουμε!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Καλημέρα!
ΓΜΑΚ σε ευχαριστούμε για την εμψύχωση (όλοι την έχουμε ανάγκη... ) Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες! Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.
Να'σαι καλά!
mpampinos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από mpampinos »

Και κατι αλλο εδω ς αυτο το θεμα εχουμε αγωνια εμεις οχι εσεις μερικοι που βολευτηκατε (και καλα κανατε). Αρα αφηστε να μιλανε αυτοι που πραγματικα ξερουν οχι εσεις οι ασχετοι!(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!)
ιμ

Δημοσίευση από ιμ »

Ξερουμε αν παρουν εποπ τ 2010 ενοω αν βγει καινουργια προκηριξη; Και ποιο συγκεκριμενα ειδικες δυναμεις?
mimis

Δημοσίευση από mimis »

Εμαθα οτι βγικε μια προκιρειξει... Ειναι αλι8εια;

Αννουλα

Δημοσίευση από Αννουλα »

Παιδια εσεις τι πιστευετε θα βγει νεα προκυρηξη; Ενδιαφερομαι για Στρατο Ξηρας και σκεφτομαι σοβαρα τις Ειδικες Δυναμεις. Ειμαι πρωταθλητρια στο kick boxing σε βαλκανικο επιπεδο, εσεις τι λετε; Διαβασα και τις προηγουμενες σελιδες και θελω να μου απαντησουν παρακαλω πολυ σοβαρα ατομα οπως ο D.Y.K κλπ.
Ευχαριστω
Ηλιας

Δημοσίευση από Ηλιας »

Παιδεια εγω τιν προιγουμενη εβδομαδα εκανα τα χαρτια μου στην στρατολογια για ΟΒΑ και αφου ειμουν εκει ρωτησα τον δοιηκητη αν φετος θα βγει προκηρηξη για ΕΠΟΠ και μου ειπαι (λογικα ναι) ...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Αννουλα έγραψε:Παιδια εσεις τι πιστευετε θα βγει νεα προκυρηξη; Ενδιαφερομαι για Στρατο Ξηρας και σκεφτομαι σοβαρα τις Ειδικες Δυναμεις. Ειμαι πρωταθλητρια στο kick boxing σε βαλκανικο επιπεδο, εσεις τι λετε; Διαβασα και τις προηγουμενες σελιδες και θελω να μου απαντησουν παρακαλω πολυ σοβαρα ατομα οπως ο D.Y.K κλπ.
Ευχαριστω
κανεις δεν γνωριζει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες