Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Έγινε, σε ευχαριστώ πολύ
Ελπιζω να μπορέσω να το βγάλω... Σου λέω με προβληματίζει το τί θα βρω για να προπονηθώ... Κοίτα, αν ήταν 10 κιλά θα έκανα εξάσκηση με την εξάδα νερού αλλά τώρα 20 κιλά που να βρεις; Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια!!! Μήπως ξέρεις κ για τις κάμψεις τί παίζει; Μπορώ να τις κάνω με λυγισμένα γόνατα, με άρσεις δηλαδή μόνο κορμού;

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΕΙΧΕ 20ΚΙΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ.
ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.
ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.
-
- Στρατηγός
Εγινε σ'ευχαριστω παρα πολυ!! Απο την προηγουμενη απαντηση σου ειπες "πανε", αυτο συνηθως το λενε οι βορειοι αρα σιγουρα εισαι Μακεδονας κ σιγουρα πατριωτακι, ΣαλονικιοςGENERAL έγραψε: ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΕΙΧΕ 20ΚΙΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ.

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΩ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ Η ΟΧΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ Η ΟΧΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ετρεξε κανεις με τα 40κιλα στα χερια να μας πει εντυπωσεις; τελικα ειναι πολυ δυσκολο; εεεε;
-
- Στρατηγός
εσύ το δοκίμασες καλή μου; Γενικά με τα αθληματα πως τα πας; Φυσικα τα κανιστρα τα έβαλαν καθαρα για να κοψουν τις γυναικεςlolita έγραψε:ετρεξε κανεις με τα 40κιλα στα χερια να μας πει εντυπωσεις; τελικα ειναι πολυ δυσκολο; εεεε;

οχι ακομα, απο βδομαδα θα το δοκιμασω και ειλικρινα δεν ξερω πως να προπονηθω.. με τα δοχεια νερου θα τρεχω στο σταδιο; (η τρελη με τους κουβαδες!)ολα τ αλλα παλευονται, λιγο στην σφαιρα και στα 100μετρα εχω θεμα ακομα. εσυ πως τα πας;
-
- Στρατηγός
Όχι, αυτό μην σε προβληματίζει κούκλα μου, εσύ κοίτα να προπονηθείς... Θα κάνω αυτό που μου είπε ο General, βρήκα φιάλες νερού με 18.9 λίτρα, κατά 1 κιλό λιγότερο-δεν πειράζει κ με χειρολαβές- Πίστεψέ με είναι ασήκωτα, πόσο μάλλον να το κάνουμε σε 2.30" τα 150μετραlolita έγραψε:οχι ακομα, απο βδομαδα θα το δοκιμασω και ειλικρινα δεν ξερω πως να προπονηθω.. με τα δοχεια νερου θα τρεχω στο σταδιο; (η τρελη με τους κουβαδες!)ολα τ αλλα παλευονται, λιγο στην σφαιρα και στα 100μετρα εχω θεμα ακομα. εσυ πως τα πας;

στο 1000 μην τρεχεις οπως για τα 100μετρα, βγαινει και με ποιο χαλαρο τρεξιμο στον χρονο που θελουν. εκεινη την ωρα θα πιεστεις και θα βγει, σωστες αναπνοες θελει. τα 100μ θεωρω οτι ειναι προβλημα και το ακουω κ απο αλλους αυτο, δεν εχω καθολου λιπος πανω μου κ παρολαυτα κατω απο 19δευτερολεπτα δεν μου βγαινει
-
- Στρατηγός
Ακριβώς κορίτσι μου, το ετρεξα σαν 100αρι κ με κουρασε!!! Το 100αρι κ εγώ τόσο το κάνωlolita έγραψε:στο 1000 μην τρεχεις οπως για τα 100μετρα, βγαινει και με ποιο χαλαρο τρεξιμο στον χρονο που θελουν. εκεινη την ωρα θα πιεστεις και θα βγει, σωστες αναπνοες θελει. τα 100μ θεωρω οτι ειναι προβλημα και το ακουω κ απο αλλους αυτο, δεν εχω καθολου λιπος πανω μου κ παρολαυτα κατω απο 19δευτερολεπτα δεν μου βγαινει

-
- Στρατηγός
και στην σφαίρα είναι καθαρά θέμα τεχνικής, το στήσιμο ποδιών κ πόσο δυνατά τα ρίξεις τη σφαίρα... όπως κ το μήκος είναι καθαρά θέμα τεχνικής, καλό πάτημα κ μάζεμα-τέντωμα ποδιών-γρήγορες κινήσεις- κ να θυμάσαι ότι το τελευταίο ίχνος που αφήνεις πάνω στην άμμο είναι ή επίδοση σου οπότε πρόσεξε να μην σου μείνει κάποιο πόδι πίσω ή χέρι διότι θα μετρήσει εκείνο το σημείο άσχετα αν έσκασες πολύ πιο μπροστά... Αυτά τα tips από μένα
Πρέπει να βρω τον σωστό ρυθμό στο 1000αρι, το κάνω πολύ γρήγορα... Εν τω μεταξύ πρέπει να προσέξουμε κ να μην τραυματίσουμε κανέναν μυ διότι θα είναι πραγματικά τροχοπέδη για να συνεχίσουμε κ στα υπόλοιπα αθλήματα. Υπομονή, κουράγιο, αισιοδοξία κ προπόνηση κ ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά

thanks και επισης! βασικα ειναι η 2η φορα που δινω. περισυ μ εκοψαν στα"100"μ. φετος δινω για πεζικο. περισυ δηλωσα ειδικες δυναμεις(δεν ειχα προπονηθει καθολου) κ τα αθληματα ητανε μεσα ιουλιου, και τοτε εδινα για μιλι(4,5 γυρους δλδ) 12 το μεσημερι με απιστευτο καυσωνα και εκεινη την στιγμη τα δινεις ολα και βγαινει. τοτε ητανε δυσκολα λογο αφορητης ζεστης, φετος καλυτερα που το κανανε νοεμβριο πιστευω. ομως βαλανε τα κανιστρα φετος και τι ειναι αυτα. οτι να ναι! του χρονου τι θα σκεφτουνε να βαλουνε δλδ; οι επομενοι θα πρεπει να ειναι ολυμπιονηκες για να παρουν μερος! τεσπα,1,5μηνας εμεινε περιπου, προλαβαινουμε.. νομιζω!(για τα κανιστρα το λεω, παντα αισιοδοξη, χεχε)
-
- Στρατηγός
Ειδικές δυνάμεις; Μπράβο!!! Λίγες έχουν το σθένος να το δηλώσουν... Καλά, και πέρυσι δεν ήταν τα κάνιστρα για τις ε. δ.
-
- Στρατηγός
Όχι, έκανα λάθος... Φέτος έβαλα... Καλά έβγαλες τις έλξεις πέρυσι; Μπράβο σου!!!
, θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο. Αν δεν κάνω λάθος τα κάνιστρα ήταν στην προκήρυξη της πυροσβεστικής φέτος κ είπαν ας τα βάλουν και στον Ε. Σ.
Καθαρά για να κόψουν τις γυναίκες... 

ναι τα περασα αυτα αλλα μην νομιζεις για γελια ημασταν, μας βοηθησαν πολυ. και στο τρεξιμο συνηθως σε χρονομετρουν φανταροι και χαριζουν δευτερολεπτα.(1000 η μιλι αυτο, στα 100 μπαα).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες