Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Έγινε, σε ευχαριστώ πολύΕικόνα Ελπιζω να μπορέσω να το βγάλω... Σου λέω με προβληματίζει το τί θα βρω για να προπονηθώ... Κοίτα, αν ήταν 10 κιλά θα έκανα εξάσκηση με την εξάδα νερού αλλά τώρα 20 κιλά που να βρεις; Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια!!! Μήπως ξέρεις κ για τις κάμψεις τί παίζει; Μπορώ να τις κάνω με λυγισμένα γόνατα, με άρσεις δηλαδή μόνο κορμού;
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GENERAL »

ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΕΙΧΕ 20ΚΙΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ.
ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

GENERAL έγραψε: ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΕΙΧΕ 20ΚΙΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ.
ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.

Εγινε σ'ευχαριστω παρα πολυ!! Απο την προηγουμενη απαντηση σου ειπες "πανε", αυτο συνηθως το λενε οι βορειοι αρα σιγουρα εισαι Μακεδονας κ σιγουρα πατριωτακι, ΣαλονικιοςΕικόνα Πραγματικα με βοηθησες πολυ... θα τη ψαξω τη δουλεια! Το θεμα ειναι οτι δεν κανουν σαφες αν ειναι με τρεξιμο ή περπατωντας! οχι, εμ δηλωσα. Εσυ εισαι ηδη εο. οπ η΄φετος το παλευεις για να γινεις; Οπως κ να εχει σου ευχομαι καλη επιτυχια, οπωσ κ σε ολους οσους εκαναν αιτηση
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GENERAL »

ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΩ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ Η ΟΧΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ετρεξε κανεις με τα 40κιλα στα χερια να μας πει εντυπωσεις; τελικα ειναι πολυ δυσκολο; εεεε;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

lolita έγραψε:ετρεξε κανεις με τα 40κιλα στα χερια να μας πει εντυπωσεις; τελικα ειναι πολυ δυσκολο; εεεε;
εσύ το δοκίμασες καλή μου; Γενικά με τα αθληματα πως τα πας; Φυσικα τα κανιστρα τα έβαλαν καθαρα για να κοψουν τις γυναικεςΕικόναΕικόνα
Anonymous

οχι ακομα, απο βδομαδα θα το δοκιμασω και ειλικρινα δεν ξερω πως να προπονηθω.. με τα δοχεια νερου θα τρεχω στο σταδιο; (η τρελη με τους κουβαδες!)ολα τ αλλα παλευονται, λιγο στην σφαιρα και στα 100μετρα εχω θεμα ακομα. εσυ πως τα πας;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

lolita έγραψε:οχι ακομα, απο βδομαδα θα το δοκιμασω και ειλικρινα δεν ξερω πως να προπονηθω.. με τα δοχεια νερου θα τρεχω στο σταδιο; (η τρελη με τους κουβαδες!)ολα τ αλλα παλευονται, λιγο στην σφαιρα και στα 100μετρα εχω θεμα ακομα. εσυ πως τα πας;
Όχι, αυτό μην σε προβληματίζει κούκλα μου, εσύ κοίτα να προπονηθείς... Θα κάνω αυτό που μου είπε ο General, βρήκα φιάλες νερού με 18.9 λίτρα, κατά 1 κιλό λιγότερο-δεν πειράζει κ με χειρολαβές- Πίστεψέ με είναι ασήκωτα, πόσο μάλλον να το κάνουμε σε 2.30" τα 150μετραΕικόναΕικόνα Σε ακούω πολύ αισιόδοξη για το 1000αι, όσες φορές το έκανα ζαλίστηκα, σχεδόν λιπόθυμη ήμουν!!! Σήμερα μάλιστα άντεξα περίπου μέχρι 700μετρα κ το έκανα σε 2.20"Εικόνα κ φυσικά σταμάτησα διότι δεν είχα άλλες δυνάμεις κ οξυγόνο, το έκανα πολύ γρήγορα κ με κούρασε. Το θέμα είναι ότι η 6αδα νερού είναι περίπου 10 κιλά, άνετα τα σηκώνω αλλά τα 10 παραπάνω πολύ χλωμό...

Anonymous

στο 1000 μην τρεχεις οπως για τα 100μετρα, βγαινει και με ποιο χαλαρο τρεξιμο στον χρονο που θελουν. εκεινη την ωρα θα πιεστεις και θα βγει, σωστες αναπνοες θελει. τα 100μ θεωρω οτι ειναι προβλημα και το ακουω κ απο αλλους αυτο, δεν εχω καθολου λιπος πανω μου κ παρολαυτα κατω απο 19δευτερολεπτα δεν μου βγαινει
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

lolita έγραψε:στο 1000 μην τρεχεις οπως για τα 100μετρα, βγαινει και με ποιο χαλαρο τρεξιμο στον χρονο που θελουν. εκεινη την ωρα θα πιεστεις και θα βγει, σωστες αναπνοες θελει. τα 100μ θεωρω οτι ειναι προβλημα και το ακουω κ απο αλλους αυτο, δεν εχω καθολου λιπος πανω μου κ παρολαυτα κατω απο 19δευτερολεπτα δεν μου βγαινει
Ακριβώς κορίτσι μου, το ετρεξα σαν 100αρι κ με κουρασε!!! Το 100αρι κ εγώ τόσο το κάνωΕικόνα , ποτέ λιγότερο. Δεν είναι θέμα λίπους, αλλά σωστής τεχνικής κ θέλει ταχύτητα!!! Να υποθέσω ότι δεν καπνίζεις διότι βλέπω ότι τα βγάζεις σχετικά!!! Άντε, γίνε κανονικό μέλος στο forum, πλέον δικό μας άτομο είσαιΕικόνα Είδα ότι μεθαύριο δίνεις, καλή σου επιτυχίαΕικόνα Στείλε μας τί σε ρώτησανΕικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

και στην σφαίρα είναι καθαρά θέμα τεχνικής, το στήσιμο ποδιών κ πόσο δυνατά τα ρίξεις τη σφαίρα... όπως κ το μήκος είναι καθαρά θέμα τεχνικής, καλό πάτημα κ μάζεμα-τέντωμα ποδιών-γρήγορες κινήσεις- κ να θυμάσαι ότι το τελευταίο ίχνος που αφήνεις πάνω στην άμμο είναι ή επίδοση σου οπότε πρόσεξε να μην σου μείνει κάποιο πόδι πίσω ή χέρι διότι θα μετρήσει εκείνο το σημείο άσχετα αν έσκασες πολύ πιο μπροστά... Αυτά τα tips από μέναΕικόνα Πρέπει να βρω τον σωστό ρυθμό στο 1000αρι, το κάνω πολύ γρήγορα... Εν τω μεταξύ πρέπει να προσέξουμε κ να μην τραυματίσουμε κανέναν μυ διότι θα είναι πραγματικά τροχοπέδη για να συνεχίσουμε κ στα υπόλοιπα αθλήματα. Υπομονή, κουράγιο, αισιοδοξία κ προπόνηση κ ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλάΕικόνα
Anonymous

thanks και επισης! βασικα ειναι η 2η φορα που δινω. περισυ μ εκοψαν στα"100"μ. φετος δινω για πεζικο. περισυ δηλωσα ειδικες δυναμεις(δεν ειχα προπονηθει καθολου) κ τα αθληματα ητανε μεσα ιουλιου, και τοτε εδινα για μιλι(4,5 γυρους δλδ) 12 το μεσημερι με απιστευτο καυσωνα και εκεινη την στιγμη τα δινεις ολα και βγαινει. τοτε ητανε δυσκολα λογο αφορητης ζεστης, φετος καλυτερα που το κανανε νοεμβριο πιστευω. ομως βαλανε τα κανιστρα φετος και τι ειναι αυτα. οτι να ναι! του χρονου τι θα σκεφτουνε να βαλουνε δλδ; οι επομενοι θα πρεπει να ειναι ολυμπιονηκες για να παρουν μερος! τεσπα,1,5μηνας εμεινε περιπου, προλαβαινουμε.. νομιζω!(για τα κανιστρα το λεω, παντα αισιοδοξη, χεχε)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειδικές δυνάμεις; Μπράβο!!! Λίγες έχουν το σθένος να το δηλώσουν... Καλά, και πέρυσι δεν ήταν τα κάνιστρα για τις ε. δ.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Όχι, έκανα λάθος... Φέτος έβαλα... Καλά έβγαλες τις έλξεις πέρυσι; Μπράβο σου!!!ΕικόναΕικόνα, θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο. Αν δεν κάνω λάθος τα κάνιστρα ήταν στην προκήρυξη της πυροσβεστικής φέτος κ είπαν ας τα βάλουν και στον Ε. Σ.ΕικόναΕικόνα Καθαρά για να κόψουν τις γυναίκες... ΕικόναΕικόνα

Anonymous

ναι τα περασα αυτα αλλα μην νομιζεις για γελια ημασταν, μας βοηθησαν πολυ. και στο τρεξιμο συνηθως σε χρονομετρουν φανταροι και χαριζουν δευτερολεπτα.(1000 η μιλι αυτο, στα 100 μπαα).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες