Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)
Μην ρωτας αυτονοητα
. Η προκυρηξη το λεει καθαρα.^^

Το οριο των αθληματων της Σ. Α. Σ. Σ με τη Σ. Μ. Υ ειναι διαφορετικα; Αν ναι καποιος υποψηφιος που ενδιαφερεται και για τις δυο σχολες θα πρεπει να διαγωνιστει στα αθληματα 2 φορες; Και αν ειναι υποψηφιος και για αστυφηλακων 3 φορες?
Μου φαινεται οι εξετασεις της αστυνομιας ειναι διαφορετικες με του στρατου. Απλα για διαφορετικες σχολες στο στρατο οπως ΣΣΑΣ και ΣΜΥ σου κρατανε τ ιδιο σκορ π κανεις σε αλλο αθλημα απλα οι απαιτησεις για την καθε σχολη αλλαζουν.
Όλες τις εξετάσεις (και για την αστυνομία) τις δίνεις μια φορά στη σχολή πρώτης προτίμησης με τα όρια αυτής της σχολής, εκτός και αν έχει δηλώσει κάποιος ΣΙ και ΣΙΡ που έχει και κάποιες επιπλέον δοκιμασίες.
Καλησπερα. Σε 2 βδομαδες περιπου Δινω τα αγωνισματα στη σσε κ θα ηθελα να ρωτησω κατι. Επειδη εχω ασθμα θα μου επιτρεψουν να κανω εισπνοες πριν το 1000αρι; Κ κατι ακομη... Θα μου πουν τιποτα αν τρεξω με σπαιξ; Ευχαριστω εκ των προτερων... 

Σπαιξ τι ειναι αληθεια; Ε λογικα αφου δεν εχουν προβλημα με το ασθμα σου, ειναι φυσικο επομενο να σε αφησουν να παρεις καμια αναπνοη. Αν επιτρεπεται για σωματα ή οπλα ενδιαφερεσαι.
Σπαιξ ειναι αυτα τα ειδικα παπουτσια που φορανε οι αθλητες του στιβου με τα καρφακια απο κατω. Εχω δηλωσει πρωτα σωματα κ μετα οπλα αλλα καλα θα ηταν να περασω σωματα. Μακαρι να με αφησουν να κανω τις εισπνοες μου γτ εχω θεμα με το 1000αρι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Στο 1000αρι θα τρεξεις με σπαιξ ;

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Απο την στιγμη που δεν αναγραφουν στην λιστα με τις ασθενεις που αν εχεις σε κοβουν το ασθμα μου φαινεται αδιανοητο να μην σε αφησουν να παρεις αναπνοες πριν το 1000ρι... Απλα στα οπλα επειδη ειναι πιο μαχιμο σωμα σε σχεση με τα σωματα ισως να ειναι πιο αυστηροι... Αν π. Χ. Αργησεις λιγο να ολοκληρωσεις το 1000ρι.
Οκ ευχαριστω πολυ.
Η αληθεια ειναι πως τα σπαιξ βοηθανε περισσοτερο στο 100 κ το μηκος αλλα βοηθανε Κ στο 1000.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 37
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
πως μπορει να βοηθησει δλδ ενα παππουτσι στο τρεξιμο;elena92 έγραψε:Η αληθεια ειναι πως τα σπαιξ βοηθανε περισσοτερο στο 100 κ το μηκος αλλα βοηθανε Κ στο 1000.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Νομιζω ειναι ειδικα για στιβο
Ξερω πως ακουγεται λιγο περιεργο αλλα οντως βοηθαει. Ειδικα στο 100 που ειναι ταχυτητα δεν το συζητω ενταξει στο 1000 οχι κ τοσο αλλα παλι βοηθαει. Με τα σπαιξ εχεις πολυ μεγαλη εκρικτηκοτητα γιατι τα καρφακια που εχει απο κατω γαντζονονται στο τερεν σε αντιθεση με τα απλα αθλητικα παπουτσια.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 37
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
δε το ξεραelena92 έγραψε:Ξερω πως ακουγεται λιγο περιεργο αλλα οντως βοηθαει. Ειδικα στο 100 που ειναι ταχυτητα δεν το συζητω ενταξει στο 1000 οχι κ τοσο αλλα παλι βοηθαει. Με τα σπαιξ εχεις πολυ μεγαλη εκρικτηκοτητα γιατι τα καρφακια που εχει απο κατω γαντζονονται στο τερεν σε αντιθεση με τα απλα αθλητικα παπουτσια.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες