Ναι... Μεχρι περισυ ηταν 1.65... Φετος το εκαναν 1.60;(δε το σχολιαζω). Αλλα εισαι σιγουρη πως εισαι 1.60; Γιατι εχω ακουσει οτι δε σε βγαζουν παντα οσο εισαι ακριβως. Εγω με 1.79... Υπολογιζω να με βγαλουν 1.76 για να ειμαι συγουρη και για το ΔΜΣ
Οχι αλλο εννοω... Αν παιζει ρολο το υψος ωστε να βγαλεις τα αθληματα... Π. Χ για το 100αρι οσο να 'ναι παιζει ρολο ο διασκελισμος σου... Για το αλμα εις υψος παιζει ρολο το υψος σου;
Εγω παιδια οσο αστειο και αν σας φανει μπορω να περασω ολα τα αγωνισματα και με καλη επιδοση και φοβαμαι το αλμα εις υψοσ. Εκει που προπονουμαι δεν εχει στυλοβατη οπως εκει που θα δωσω και ετσι ο προπονητης μας βαζει ενα σπαγγο στο1.05 μετρα και εμεις πηδαμε απο πανω κανοντας ψαλιδακια χωρις να υπαρχει στρωμα. Με αυτον τον τροπο μπορω να το κανω. Εκει ομως που θα δωσω και θα εχει και μπαρα (αντι για σπαγγο) και στρωμα για να προσγειωθω ενω τωρα προσγειωνομαι κανονικα με τα ποδια. Αυτο με φοβιζει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supermario την Κυρ Ιουν 13, 2010 2:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Κανεις για το πως αυξανεται η αντοχη για τα 1000μετρα ξερει; Εκτος απο το καθημερινο τρεξιμο.
να επιχειρησεις να διανυσεις μια πολυ μεγαλυτερη αποσταση (2 χλμ) εστω και με χαλαρο ρυθμο. Εμας ο προπονητης αυτο εκανε: Μας εβαζε να διανυουμε μεγαλυτερες αποστασεις και ετσι το 1χλμ φαινοταν βατο)
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Κανεις για το πως αυξανεται η αντοχη για τα 1000μετρα ξερει; Εκτος απο το καθημερινο τρεξιμο.
να επιχειρησεις να διανυσεις μια πολυ μεγαλυτερη αποσταση (2 χλμ) εστω και με χαλαρο ρυθμο. Εμας ο προπονητης αυτο εκανε: Μας εβαζε να διανυουμε μεγαλυτερες αποστασεις και ετσι το 1χλμ φαινοταν βατο)
supermario έγραψε:Εγω παιδια οσο αστειο και αν σας φανει μπορω να περασω ολα τα αγωνισματα και με καλη επιδοση και φοβαμαι το αλμα εις υψοσ. Εκει που προπονουμαι δεν εχει στυλοβατη οπως εκει που θα δωσω και ετσι ο προπονητης μας βαζει ενα σπαγγο στο1.05 μετρα και εμεις πηδαμε απο πανω κανοντας ψαλιδακια χωρις να υπαρχει στρωμα. Με αυτον τον τροπο μπορω να το κανω. Εκει ομως που θα δωσω και θα εχει και μπαρα (αντι για σπαγγο) και στρωμα για να προσγειωθω ενω τωρα προσγειωνομαι κανονικα με τα ποδια. Αυτο με φοβιζει...
Πρεπει αναγκαστικα να πηδηξουμε το εμποδιο αναποδα ή μπορουμε να το πηδηξουμε και καθως θα τρεχουμε ευθεια. Δηλαδη οχι οπως τ πηδανε οι κανονικοι αθλητες.