supermario έγραψε:Παιδια επειδη φετος δινω και εγω θελω να ρωτησω κατι: Σε κβουν με το παραμικρο; Π. Χ αν αργησεις 5'' στο 1000μετρο ή αν δεν πατησεις τη γραμμη στο μηκος ή αν κανεις 16.3 δευτερολεπτα στο 100αρι σε κοβουν;
Οχι δεν νομηζω. Αν εισαι πανω απο το οριο για 2-3 sec. Δεν θα σε κοψουν
supermario έγραψε: Παιδια επειδη φετος δινω και εγω θελω να ρωτησω κατι: Σε κβουν με το παραμικρο; Π. Χ αν αργησεις 5'' στο 1000μετρο ή αν δεν πατησεις τη γραμμη στο μηκος ή αν κανεις 16.3 δευτερολεπτα στο 100αρι σε κοβουν;
και εγω ετσι εχω ακουσει. Με τα κοριτσια ειναι αυστηροι.
supermario έγραψε: Παιδια επειδη φετος δινω και εγω θελω να ρωτησω κατι: Σε κβουν με το παραμικρο; Π. Χ αν αργησεις 5'' στο 1000μετρο ή αν δεν πατησεις τη γραμμη στο μηκος ή αν κανεις 16.3 δευτερολεπτα στο 100αρι σε κοβουν;
και εγω ετσι εχω ακουσει. Με τα κοριτσια ειναι αυστηροι.
Παιδια ειμαι και εγω β λυκειου θελω ευελπιδων και εχω ξεκινησει απο τωρα τρεξιμο... Αυτα που λετε περι αυστηροτητας τα εχετε διαπιστωσει προσωπικος ή σας τα εχουν πει;(συγγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)
ΤΑΚΗΣ έγραψε:Παιδια ειμαι και εγω β λυκειου θελω ευελπιδων και εχω ξεκινησει απο τωρα τρεξιμο... Αυτα που λετε περι αυστηροτητας τα εχετε διαπιστωσει προσωπικος ή σας τα εχουν πει;(συγγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)
Εγω εχω ακουσει απο πολους οτι ειναι πολυ αυστιρη στης ιατρηκες εξετασεισ. Τωρα για τα αθληματα ξερω πως αν η επιδοση σου εχει μια μικρη αποκληση απο το οριο του αθληματος δεν θα σε κοψουν
ΤΑΚΗΣ έγραψε:Παιδια ειμαι και εγω β λυκειου θελω ευελπιδων και εχω ξεκινησει απο τωρα τρεξιμο... Αυτα που λετε περι αυστηροτητας τα εχετε διαπιστωσει προσωπικος ή σας τα εχουν πει;(συγγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)
Εγω εχω ακουσει απο πολους οτι ειναι πολυ αυστιρη στης ιατρηκες εξετασεισ. Τωρα για τα αθληματα ξερω πως αν η επιδοση σου εχει μια μικρη αποκληση απο το οριο του αθληματος δεν θα σε κοψουν
βασικα τα αθληματα με ενδιαφερουν πιο πολυ... Ρωταω γιατι απο αλλους εχω ακουσει και 1sec να ειναι εκτος σε κοβουν και απο αλλους οτι ειναι πολυ ελαστικοι... Και εσυ β λυκειου εισαι ε; Που θες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΤΑΚΗΣ την Δευ Ιουν 07, 2010 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βασικα τα αθληματα με ενδιαφερουν πιο πολυ... Ρωταω γιατι απο αλλους εχω ακουσει και 1sec να ειναι εκτος σε κοβουν και απο αλλους οτι ειναι πολυ ελαστικοι... Και εσυ β λυκειου εισαι ε; Που θες;
Δεν νομιζω πως αν εισαι 1 sec θα σε κοψουν αυτο δεν παιζει. Παω και εγω β λυκειου και σκεφτομαι για σ. Μ. Υ (αεροπορια στρατου) ή για σ. Τ. Υ. Α