Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Σε 16 δευτερα για τα οπλα και σε 17 για τα σωματα. Το λεει και πανω
Παιδιά παω 2 Λικείου και από μικρό παιδί ονειρεύιμαι να γίνω Ευέλπις. Έχω αγχος όμως για τα αγωνίσματα! Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες (όχι μόνο για τα αγωνίσματα και τους χρόνους αλλα και ότι άλλο ξέρει σχετικά με αυτά
-
- Ανθυπασπιστής
Για τα αγωνησματα μετραει και σε τι φυσηκη κατασταση βργσκεσε... Γενικα ειναι ευκολα. Το μονο που θα χρειαστει λιγη προπονηση ειναι τα 1000μ που πρεπει να τα κανεις σε 4.20. Θα επρεπε ν ειχες αρχησει προπονηση. Μην το καθηστερεις.
-
- Ανθυπασπιστής
Για τα 1000μ μας βαζουν ολους μαζι και μετρανε στο περιπου ποιος περναει; Πως τους εξεταζουν ολους;
Καλα με το 1000αρη γινεται χαμοσ. Τα 5 πρωτα ατομα μετραγαν μετα στο περιπου. Εδω αλλη δυο βημματα πισω και ειχε ιδιο χρονο με την μπροστινη. Αλλα να πω και το καλο εγω προπερσυ που εδινα εκανα 4.35 περιπου και με περασαν. Και τις υπολοιπες που ητανε λιγο πιο πισω απο μενα
-
- Ανθυπασπιστής
Μ'αρεσε αυτο... Γιατι χθες αρχησα προπονηση και μονο το 1000αρη φοβαμαι
Αμα κανεις 4.30 δεν σε κοβουν. Και περυσι τα ιδια ητανε. Εγω κοπηκα γιατι στη τελευταια προκηρυξη που εδωσα το εκανα 5 λεπτα

-
- Ανθυπασπιστής
Κριμα... Δινεις και φετος;
Αμα βγει θα δωσω. Αλλα εσυ αμα κανεις προπονυση μη φοβασαι. Θα δεις κατι αλλους μεχρι να τερματισης εσυ οι αλλοι θα ειναι 500 πισω (και λιγο λεω)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Αχ κι εγω το 1000αρη φοβαμαι λιγο... Εκει την ωρα που τρεχουμε μας λενε τιποτα; Πχ σε ποσο χρονο εχουμε κανει τον πρωτο γυρο ή ποσος χρονος εχει μεινει;
-
- Ανθυπασπιστής
Πριν 4 μερες εκανα 1μιση γυρο και τα εφτυσα... Προχθες και χθες εκανα αργο τρεξιμο σε μεγαλες αποστασεις με διαλειματα και σημερα ΕΚΑΝΑ ΤΟ 1000 σε 4.03. Ειναι πολυ ευκολο τελικα. Κανε προπονηση και θα εισαι ενταξη
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
19adonis92 έγραψε:Πριν 4 μερες εκανα 1μιση γυρο και τα εφτυσα... Προχθες και χθες εκανα αργο τρεξιμο σε μεγαλες αποστασεις με διαλειματα και σημερα ΕΚΑΝΑ ΤΟ 1000 σε 4.03. Ειναι πολυ ευκολο τελικα. Κανε προπονηση και θα εισαι ενταξη
εχω ξεκινησει προπονησεις εδω και εναμιση μηνα και πιστευω οτι θα τα πιασω τα ορια! Ειδικα μετα τις πανελληνιες θα προπονουμε πιο εντατικα οποτε πιστευω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με τα αθληματα

-
- Ανθυπασπιστής
Ναι ευκολα ειναι... Τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι οι υγειονομικες
Εγώ έκανα τα χαρτιά μου για ΣΤΥΑ. Αν κοπώ στις αθλητικές ή τις άλλες δοκιμασίες περνάω στην επόμενη σχολή που δήλωσα στο μηχανογραφικό έτσι δεν είναι;
k a t e r i n a έγραψε:19adonis92 έγραψε:Πριν 4 μερες εκανα 1μιση γυρο και τα εφτυσα... Προχθες και χθες εκανα αργο τρεξιμο σε μεγαλες αποστασεις με διαλειματα και σημερα ΕΚΑΝΑ ΤΟ 1000 σε 4.03. Ειναι πολυ ευκολο τελικα. Κανε προπονηση και θα εισαι ενταξη
εχω ξεκινησει προπονησεις εδω και εναμιση μηνα και πιστευω οτι θα τα πιασω τα ορια! Ειδικα μετα τις πανελληνιες θα προπονουμε πιο εντατικα οποτε πιστευω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με τα αθληματα
ΑΠΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ;(ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες