Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Markos_Hdi έγραψε:Καλά κι αυτός καθότανε και κοπανούσε το κεφάλι του επειδή του το έλεγε ο άλλος ο πειραγμένος;

αμα το γουσταρουνε καποιοι καλα να παθουνε
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Golemis έγραψε:Καλα Κριστι μεγαλα πλακα εχεις. Το 93 θα σου πω μερικα καψωνια που ειδα ο ιδιος Πυροφανι με χαρτι υγειας (το κανανε ΕΠΥ) το παιδι επαθε ζημια τον πηγα εγω στο ΣΤΕΠ τοτε

Αλεξιπτωτο διαλυση κρεβατιου σπασμενο χερι και εγω μετρησα το θαλαμο με σπιρτα και τραγουδησα Εθνικο υμνο χιπ χοπ

Εχω και αλλα αμα θελεις

ημουν υπηρεσια και εκανα εφοδο στις σκοπιες θαλαμους κψμ ορχους κλπ Απολυοταν εσσο και ερχοταν αλλη. Οταν Πηγα στους θαλαμους γινοτανε το σωσε Αλλοι πιωμενοι αλλοι δεν επεστρεψαν απο εξοδο ενας πανικος.10 α/α 1.30 το βραδυ τους εκανα ενα μαζωμα στο διαδρομο επι τοπου. Οπως ηταν απο τα κρεβατια. Για κακη μου τυχη επιασε 3 τυφλα η στρατονομια μπηκε δκτης μεσα ενας χαμος. Επρεπε να δωσω αναφορα στο διοικητη μου για το τι εγινε. Ηταν καψωνι;
μητερα ΕΠΟΠ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από μητερα ΕΠΟΠ »

Διάβασα όλα όσα γράφετε, είμαι μητέρα ενός παιδιού 21 χρονών και ίσως να έχει περάσει ΕΠΟΠ και δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδράσω σε τέτοια καψώνια. Κάποτε μου έλεγε ο άνδρας μου οτι κάνανε διάφορα αλλά αν τολμήσει κάποιος και ακουμπήσει τρίχα από το μαλί του γιού μου δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Δεν λέω για αγωνίσματα να κάνει και παραπάνω απο ότι πρέπει αλλά μέχρι εκεί δεν θέλω να παίξει κανείς με τα αισθήματα του παιδιού μου.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από fideas emk »

Αυτα που τα ονομαζετε καψωνι σημερα, πριν 10 ή 20 χρονια θα ηταν περιποιηση επιδερμίδας... Καψωνι υπαρχει ακομα στα ΛΟΚ (και ατομικο... ) απαγορευεται το ατομικο αλλα γινεται... Μονο το ξυλο απαγορευεται. Αλλα και εκει εχω δει μερικες σφαλιαρες να φευγουν για. Πλακα... Αλλωστε ποια η διαφορα να σε καψωναρει προσωπικα ο διοικητης σου απο το να σε καψωναρει μαζι με αλλους τρεις; Ο κανονας ειναι: Οσο πιο φτωχος, τοσο πιο σκληρός. Οσο πιο συγχρονα τα πραματα τόσο πιο μαλθακα... Στα ΛΟΚ καποτε ετρωγαν ξυλο μεχρι να γονατισουν, να φτυσουν αιμα κτλ... Και θεωρουνταν μερος του πακετου... Σημερα μπορει να επεμβει και ο ΟΗΕ αμα το βυσμα εχει πρίζα και μεσα εκει!Εικόνα Το ξυλο ειμαι κι εγω εναντιον, το καψωνι με τη μορφη ΣΩΒΕ δε με βρισκει αντιθετο για ειδικες δυναμεις. Για εθελοντες δηλαδη. Για τους αλλους υπαρχουν τροποι πειθαρχισης... Εικόνα

Και σιγά το βύσμα που το πονεσανε κιολας. Ας τον εστελνε Κω να τον πονεσει αλλιως...9μηνο δεν ειναι; Δε λενε οτι στο 9 μηνο απολυεσε απο το συνορο; Στο Γουδη τι στο διάλο εκανε; Τραβηξανε τη μπομπινα με το βυσμα ομως μεχρι το γραφειο του Μπεγλιτη και καθαρισανε. Ουστ και πάλι!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Καλησπερα κυρια μου. Μην αγχωνεστε καποτε γινοτανε αυτα. Απο το 88 εως και 93-96 τωρα δεν υπαρχουν καψωνια. Καλη θητεια να εχει ο γιος σας παντως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Καποτε... Οχι τωρα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Οκ φιδεα δεν μιλαω για εδ μιλαω για μοναδες
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ποσο δησκολη ειναι για καποιον η πρωτη μερα στις ειδικες δυναμεισ... ;
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από fideas emk »

Οχι πιο δυσκολη απο μια μερα οπουδηποτε στο στρατο. Η 2η μερα ειναι ολα τα λεφταΕικόνα

την πρωτη την περνας σε ιατρικες εξετασεις και ιματισμο...

πολλοι ξενερωνουν λογω του στρατιωτικου περιβαλλοντος...2η μερα σε μας ειχε ξεκινησει με τους εκπαιδευτες Μας (ολοι απο 5η μοιρα) να μπουκαρουνε 6 παρα και κλωτσοντας φοριαμους και τα κρεβατια μας... Αγχος, κομφουζιο, καψωνι (μιας και ειμαστε στο θεμα... ) ξυπνα. Πεσε απο το κρεβατι ψαρι και ερπειν μεχρι τις τουαλετες και εχεις 10 λεπτα για ξυρισμα, πλυσιμο ντυσιμο και εξω για αναφορα...

πρωτες μερες αρκετο καψωνι, φωνες και παρα μα παρα πολυ ορθοστασια. Που σαν πολιτης δεν εχεις λογο να περνας... Τα γονατα και τα ποδια κανουν αρκετες μερες να συνηθίσουν...

δυσκολά; Εξαρταται ποιον ρωτας... Για μενα ψιλο αγχωτικο (ειδικα το ξυρισμα*!) πολυ φασαρια για το τιποτα και πολυ ορθοστασια και καψωνι... Αλλα νταξει...

* αργοτερα εχω κανει προσωπικο ρεκορ ξυρισματος σε αρκετα λιγοτερο απο λεπτο χωρις αφρους και τα σχετικα... Στεγνο... Λογω συνθηκων...

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Δλδ η δευτερη μερα ειναι κατι σαν το καθημερινο μου ξυπνημα... την μανα μου να μου φωναζει ξυπνα σηκω πανω θα αργησεις και κατι τετοια και ετοιαμασια τσαντας, ντυσημο, πλησιμο κλπ σε 5 λεπτα... Εικόνα τελεια καλητερα τον εκπαιδευτη ομως απο την μανα μου... χαχαχα
KostasSSE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από KostasSSE »

Χαχα αληθεια αμα απο την βιασυνη σου κοπεις στην διαρκεια του ξυρισματος θα σε κοροιδευουν?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Δλδ η δευτερη μερα ειναι κατι σαν το καθημερινο μου ξυπνημα... Την μανα μου να μου φωναζει ξυπνα σηκω πανω θα αργησεις και κατι τετοια και ετοιαμασια τσαντας, ντυσημο, πλησιμο κλπ σε 5 λεπτα... Εικόνα τελεια καλητερα τον εκπαιδευτη ομως απο την μανα μου... Χαχαχα
οταν θα πας εκει μαλλον το αντιθετο θα πεις. Καλυτερα τη μανα μου απο εκπαιδευτηΕικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Λετε ε; Αλλα αλλο να να εχεις καποιον ο οποιος ειναι η δουλεια του αυτη και αλλο να εχεις την μανα σου... Που αντι να σου μιλησει καλα σου πριζει τον π...
χαχαχα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Λετε ε; Αλλα αλλο να να εχεις καποιον ο οποιος ειναι η δουλεια του αυτη και αλλο να εχεις την μανα σου... Που αντι να σου μιλησει καλα σου πριζει τον π...
χαχαχα
Τη μαμα σου ομως μπορεις να της μιλησεις οπως θελεις εννοω ανετα η να της απαντησεις. Ενω εκει δεν εχεις αυτη την πολυτελεια

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Ορισμένες φορές, σαν το πρήξιμο στο σπίτι... Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται παιχνίδι.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ααααα τωρα καταλαβα. Γι αυτο ο αδελφος μου λεει τη μαμα μου επιλοχια αχαχχαχ ολα τελικα εχουν την εξηγηση τους
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: joujoux και 4 επισκέπτες