Markos_Hdi έγραψε:Καλά κι αυτός καθότανε και κοπανούσε το κεφάλι του επειδή του το έλεγε ο άλλος ο πειραγμένος;
αμα το γουσταρουνε καποιοι καλα να παθουνε
Markos_Hdi έγραψε:Καλά κι αυτός καθότανε και κοπανούσε το κεφάλι του επειδή του το έλεγε ο άλλος ο πειραγμένος;
ημουν υπηρεσια και εκανα εφοδο στις σκοπιες θαλαμους κψμ ορχους κλπ Απολυοταν εσσο και ερχοταν αλλη. Οταν Πηγα στους θαλαμους γινοτανε το σωσε Αλλοι πιωμενοι αλλοι δεν επεστρεψαν απο εξοδο ενας πανικος.10 α/α 1.30 το βραδυ τους εκανα ενα μαζωμα στο διαδρομο επι τοπου. Οπως ηταν απο τα κρεβατια. Για κακη μου τυχη επιασε 3 τυφλα η στρατονομια μπηκε δκτης μεσα ενας χαμος. Επρεπε να δωσω αναφορα στο διοικητη μου για το τι εγινε. Ηταν καψωνι;Golemis έγραψε:Καλα Κριστι μεγαλα πλακα εχεις. Το 93 θα σου πω μερικα καψωνια που ειδα ο ιδιος Πυροφανι με χαρτι υγειας (το κανανε ΕΠΥ) το παιδι επαθε ζημια τον πηγα εγω στο ΣΤΕΠ τοτε
Αλεξιπτωτο διαλυση κρεβατιου σπασμενο χερι και εγω μετρησα το θαλαμο με σπιρτα και τραγουδησα Εθνικο υμνο χιπ χοπ
Εχω και αλλα αμα θελεις
οταν θα πας εκει μαλλον το αντιθετο θα πεις. Καλυτερα τη μανα μου απο εκπαιδευτηΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Δλδ η δευτερη μερα ειναι κατι σαν το καθημερινο μου ξυπνημα... Την μανα μου να μου φωναζει ξυπνα σηκω πανω θα αργησεις και κατι τετοια και ετοιαμασια τσαντας, ντυσημο, πλησιμο κλπ σε 5 λεπτα...τελεια καλητερα τον εκπαιδευτη ομως απο την μανα μου... Χαχαχα
Τη μαμα σου ομως μπορεις να της μιλησεις οπως θελεις εννοω ανετα η να της απαντησεις. Ενω εκει δεν εχεις αυτη την πολυτελειαΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Λετε ε; Αλλα αλλο να να εχεις καποιον ο οποιος ειναι η δουλεια του αυτη και αλλο να εχεις την μανα σου... Που αντι να σου μιλησει καλα σου πριζει τον π...
χαχαχα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες