Πως είναι η ζωή του στρατιωτικού;
Την χρονιά που έρχεται δίνω πανελλήνιες και έχω εκφράσει την επιθυμία μου να δηλώσω ΣΣΕ. Το λοιπόν, έχω αρχίσει απο τώρα προετοιμασία για τα αγωνίσματα κτλ. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ακούώ συνέχεια απο άλλους πως γενικά ο στρατός ένα τρελάδικο είναι, και πως εγώ δεν θα αντέξω εκεί μέσα, και πως όλο βρώμικα παιχνίδια παίζονται, και και και (ξέρετε τώρα). Κατανοώ το γεγονός Πως δεν θα είναι παιχνίδι εκεί αλλα έχουν βάση αυτά που ακούω; Μήπως θα καταλήξω μ'ένα εππάγγελμα που θα μισήσω;
Ή ακόμα χειρότερα, να τα παρατήσω; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες μεγαλύτερω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kost@s την Κυρ Ιουν 06, 2010 2:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Κοιτα καποιες δυσκολιες θα αντιμετωπισεις στην αρχη μετα θα συνηθεισεις και ακομη αμα Το βλεπεις σαν εργασια καλυτερα ψαξε για κατι αλλο. Ειναι απαραιτητη η αφοσιωση σ'αυτο που κανεις
Στρατιωτικές σχολές θέλω να πάω γιατί θέλω στη ζωή μου η δουλεία μου να με κάνει περήφανο για αυτό που είμαι. Γενικότερα πάντα μ'άρεσε η όλη ιδέα του στρατού και η έννοια του καθήκοντος.
-
Ε τοτε εχε υπομονη και μεσα στη σχολη καποια πραγματα χρειαζονται να μην τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Κωστα μου ο στρατος θελει τεραστια Υπομονη την εχεις; Θα τα καταφερεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Και ειδικα αν σκεφτεσαι για ευελπιδων θελεις γαιδουρινη υπομονη.
-
Γενικα η καθε σχολη θελει την υπομονη της καθως σε καθεμια υπαρχουν διαφορετικες Δυσκολιες ως προς τα αντικειμενα που καλεισαι να ασχοληθεις
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
αυτο γιατι το λες; Ειναι τοσο δυσκολα μεσα στην σσε;ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Και ειδικα αν σκεφτεσαι για ευελπιδων θελεις γαιδουρινη υπομονη.
-
Γιατι η πιεση για να προσαρμοστεις απο την πολιτικη στη στρατιωτικη αλλα και για να γινεις ικανος ηγητορας ειναι μεγαλη χωρια τις θυσιες που πρεπει να κανεις εσυ
-
Και αυτο ισχυει σε οποιαδηποτε στρατιωτικη σχολη
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
το αποτελεσμα ομως μετραειk a t e r i n a έγραψε:αυτο γιατι Το λες; Ειναι τοσο δυσκολα μεσα στην σσε;ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Και ειδικα αν σκεφτεσαι για ευελπιδων θελεις γαιδουρινη υπομονη.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:το αποτελεσμα ομως μετραειk a t e r i n a έγραψε:αυτο γιατι Το λες; Ειναι τοσο δυσκολα μεσα στην σσε;ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Και ειδικα αν σκεφτεσαι για ευελπιδων θελεις γαιδουρινη υπομονη.αξιζουν αυτες οι σχολες...
Σε ολες τις στρατιωτηκες θελεις γαιδουρινη υπομονη
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
αμα ς αρεσει ολα γινονταιΡΩΜΑΝΟΣ έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:το αποτελεσμα ομως μετραειk a t e r i n a έγραψε:αυτο γιατι Το λες; Ειναι τοσο δυσκολα μεσα στην σσε;ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Και ειδικα αν σκεφτεσαι για ευελπιδων θελεις γαιδουρινη υπομονη.αξιζουν αυτες οι σχολες...
Σε ολες τις στρατιωτηκες θελεις γαιδουρινη υπομονη

Ενας φιλος μου, μου ειχε πει οτι οι ΕΠΟΠ ειναι υποχρεομενοι να κοιμουνται ενα βραδυ στο στρατοπεδο, θα ηθελα να ρωτήσω αν υσχίει το ιδιο για τους λοχιες που βγαινουν απο τη ΣΜΥ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης