88 ΤΥΓ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

88 ΤΥΓ - Λήμνος

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα! Μολις πηρα μεταθεση απο το κευγ στην αρτα για τυγ 88 λημνο... Απο ο, τι καταλαβαινω μαλλον ειναι καλη μεταθεση...

Γνωριζει κανεις τι παιζει με τις αδειες και τις εξοδους;

Ευχαριστω...

anonomus

88 ΤΥΓ - Λήμνος

Δημοσίευση από anonomus »

Γεια σου, κι εγω εκει ειμουν και ηταν παρα πολυ καλα αν εισαι ενταξει κι εσυ θα περασεις πολυ καλα το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι λιγο τον ιωρδανιδη γνοστος και ως τζορνταν ΔΝΕΑΣ ειναι λιγο με τις μερες του
Phoenix91
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

88 ΤΥΓ - Λήμνος

Δημοσίευση από Phoenix91 »

Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος να προσθέσει κάποια γενική πληροφορία ή για τις συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο; Πήρα μετάθεση για εκεί και δεν βρίσκω πουθενά το παραμικρό σχόλιο, θετικό ή αρνητικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εικόνα
χρηστος κ

88 ΤΥΓ - Λήμνος

Δημοσίευση από χρηστος κ »

Καλησπερα και απο εμενα, λοιπον το φυλλο πορειας μου λεει ΔΑΝ ΑΓ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, εγω θα παρουσιαστω στο στρατοπεδο Βερτσωνη και θα παω εκει αφου φτασω στη Μυρινα με το πλοιο; Αν γνωριζει καποιος πληροφοριες ειμαι υποχρεος!
Παύλος

88 ΤΥΓ - Λήμνος

Δημοσίευση από Παύλος »

έγραψε:Καλησπερα! Μολις πηρα μεταθεση απο το 424 Γ. Σ. Ν. Ε. στην Θεσσαλονίκη για τυγ 88 λημνο...

Γνωριζει κανεις τι παιζει με τις αδειες και τις εξοδους;

Ευχαριστω...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες