Γαζωτής Στρατιωτικού Εργοστασίου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Γνωριζει κανεις τι ειναι η ειδικοτητα Γαζωτής ενδυμάτων-υποδημάτων Στρατιωτικού εργοστασίου ΥΠ ; Τι ακριβως ειναι τα εργοστασια αυτα;
Ξέρει κανείς τι παίζει; Ειναι 'οντος αμεταθετο στο 700 ΣΕ και πόσες υπηρεσίες προβλέπονται; Οσοι ξερουν Ας απαντήσουν... Ευχαρηστώ
-
- Επιλοχίας
Κατα 90% ειναι αμεταθετο στο 700ΣΕ εκτος και αν πας σε καποιο ταγμα υποστηριξης πεζικου. Το εχω ξαναγραψει καπου συζητιεται να καταργησουν το αμεταθετο και να πηγαινεις την 7ετια κανονικα μεταθεσεις, συζυτιεται ομως ακομα. Απότι ξερω δεν εχει και 24ωρες υπηρεσιες.
Ευχαρηστώ... Πάντος δεν ξέρω καπου αλλού να σε παιρνουν για Τετοια ειδικοτητα...
lakis21 έγραψε: Ξέρει κανείς τι παίζει; Ειναι 'οντος αμεταθετο στο 700 ΣΕ και πόσες υπηρεσίες προβλέπονται; Οσοι ξερουν Ας απαντήσουν... Ευχαρηστώ
Ναι είναι αμετάθετο.
Lxias έγραψε:lakis21 έγραψε: Ξέρει κανείς τι παίζει; Ειναι 'οντος αμεταθετο στο 700 ΣΕ και πόσες υπηρεσίες προβλέπονται; Οσοι ξερουν Ας απαντήσουν... Ευχαρηστώ
Ναι είναι αμετάθετο.
Το θέμα με τις υπηρεσίες το αναλύω στο αρμοδιότητες και υπηρεσίες περί ΕΠΟΠ, που έχει ήδη ανοιχτεί μην μεταφέρουμε θέματα.
-
- Επιλοχίας
Δεν ειναι 100% αμεταθετο. Απο τα 26 ατομα που ηταν στο κεντρο στο Τον χειμωνα, τα 24 πηγαν στο 700ΣΕ,1 πηγε σε νησι και 1 στον Εβρο σε ταγμα υποστηριξης πεζικου
Καλημερα. εγω εβαλα αυτη την ειδικοτητα τωρα που εκανα τα χαρτια μου. αν περασω τι γινεται; Που εχει κεντρο εκαπιδευσης και μετα τι γινεται που σε στελνουν; Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. ευχαριστω πολυ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ειδικοτητα παιρνεις στην αθηνα, στον πειραια. Μετα η μενεις εκει η παιρνεις μεταθεση αν εχεις βυσμα.
Μένεις εκεί, μιλάμε για λαχείο καμμία σχέση με στρατό.
Μπορει καποιος να μου πει μερικα για αυτη την ειδικοτητα;
Ξεκίνα απο τώρα τις δημόσιες σχέσεις με υπουργούς, πιστεύω ότι σου είπα αρκετά!
Γιατι να κανω δημοσιες σχεσεις με υπουργους; Δ καταλαβα.
Σημερα εμαθα οτι περασα σε αυτην την ειδικοτητα, μηπως ξερει κανεις που εχει στρατιωτικα εργοστασια για να μαθουμε που θα παμε μετα την εκπαιδευση; Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες