Σιδεράκια στο στρατό
Σιδεράκια στο στρατό
Κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σιδεράκια στο στρατό
Nassos έγραψε:Κανένα απολύτως πρόβλημα.
ωραια Επειδη Κατεβενω Κατω ελλαδα Τον Ιουλιο Και θα δυλωσω για Εθελοντης Στης Ειδικες Δυναμεις Και ακομα Θα χριαστει να εχω σιδερακια
απο Ορθοδοντικο Πως Γινεται Στο στρατο Εχει Εναν η Θα πρεπει να πηγενω Αλλου
Σιδεράκια στο στρατό
Στα Κέντρα Εκπαίδευσης υπάρχουν Οδοντίατροι, αλλά για πιο εξειδικευμένα (πχ Γναθοχειρούργοι) μόνο σε Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Όταν μετατεθείς στη Μονάδα σου, θα σε στέλνουν είτε σε Στρατιωτικό, εάν υπάρχει, είτε στο Δημόσιο Νοσοκομείο για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Όταν μετατεθείς στη Μονάδα σου, θα σε στέλνουν είτε σε Στρατιωτικό, εάν υπάρχει, είτε στο Δημόσιο Νοσοκομείο για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Σιδεράκια στο στρατό
Έχετε υπ'όψιν ότιείναι δεδομένο πως η μονάδα δίνει φύλλο πορείας αν στείλει φαξ ο γιατρός που σας κουράρει, απο προσωπική πείρα και μάλιστα στη ΣΕΑΠ
Σιδεράκια στο στρατό
Καλησπερα, εχω την εξης ερωτηση: Οσου εχουν σιδερακια στα δοντια υπαρχει προβλημα καταξης στους καταδρομεις-αλεξιπτωτιστες;
- pantelis23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Σιδεράκια στο στρατό
Εγώ που έχω τελειώσει με τα σιδεράκια αλλά 3-4 φορές την βδομάδα το βράδυ πρέπει να φοράω μασελάκια ελπίζω να μην έχω θέμα στον έλεγχο είτε μετά.
Η χειρότερη μου θα είναι να χαθούν/σπάσουν...
Η χειρότερη μου θα είναι να χαθούν/σπάσουν...
Σιδεράκια στο στρατό
Κανένα πρόβλημα, απλώς λίγη προσοχή μη γίνει καμιά στραβή Όπως αναφέρεις.
Σιδεράκια στο στρατό
Γεια σας ειμαι 18 και θα περασω τωρα περιοδευον και θελω να σηλωσω πεζοναυτες. Εχω ομως ενα θεμα μα τα δοντια μ και φοραω σιδερακια και θα φοραω μεχρι τα 20 μου. Το ξερω οτι ειναι καπως η ερωτηση απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να κοπω. Για θεματα λεβασμου των αλλων δεν εχω θεμα ειμαι δυνατος χαρακτηρας. Ρωταω μονο αν θα υπαρχει θεμα για το Ι1;
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Σιδεράκια στο στρατό
Geo markoy έγραψε:Γεια σας ειμαι 18 και θα περασω τωρα περιοδευον και θελω να σηλωσω πεζοναυτες. Εχω ομως ενα θεμα μα τα δοντια μ και φοραω σιδερακια και θα φοραω μεχρι τα 20 μου. Το ξερω οτι ειναι καπως η ερωτηση απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να κοπω. Για θεματα λεβασμου των αλλων δεν εχω θεμα ειμαι δυνατος χαρακτηρας. Ρωταω μονο αν θα υπαρχει θεμα για το Ι1;
φιλε δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Πολλους στο στρατο ειχα δει με σιδερακια και ηταν Ι1. Μπορεις ομως να παρεις τηλεφωνο στη στρατολογια και Αν δεν γνωριζουν αυτοι, ζητα να σε παραπεμψουν σε καποιον αρμοδιο για να σου λυθει η απορια.
The supreme ART OF WAR is to subdue the enemy without fighting.
Σιδεράκια στο στρατό
Geo markoy έγραψε:Γεια σας ειμαι 18 και θα περασω τωρα περιοδευον και θελω να σηλωσω πεζοναυτες. Εχω ομως ενα θεμα μα τα δοντια μ και φοραω σιδερακια και θα φοραω μεχρι τα 20 μου. Το ξερω οτι ειναι καπως η ερωτηση απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να κοπω. Για θεματα λεβασμου των αλλων δεν εχω θεμα ειμαι δυνατος χαρακτηρας. Ρωταω μονο αν θα υπαρχει θεμα για το Ι1;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αν δεν συντρέχει άλλος λόγος που να παραπέμπει σε αλλαγή σωματικής ικανότητας θα υπηρετήσεις κανονικά ως Ι1.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες