Στρατιωτική Ταυτότητα
Στρατιωτική Ταυτότητα
Πρόσφατα μου έσπασαν το αμάξι και μου πήραν την στρατιωτική ταυτότητα. Πηγαινοντάς στο τμήμα και λέγοντας ότι μου την έκλεψαν μου είπαν καλήτερα θα είναι να δηλώσεις απώλια για να μην μπείς σε μπελάδες ένορκης δοιηκιτηκής εξέτασης κτλπ. Το θέμα είναι οτι δν ξέρω τι θα ήταν καλητερο να κάνω... Τι πάιζει με την ΕΔΕ; Με συμφέρει να δηλώσω κλοπη ωστε να είμαι καλημένος η απώλια; Υπάρχει περιπτωση να μου ρίξουν φυλακή;
Στρατιωτική Ταυτότητα
Να δηλώσεις την αλήθεια και δεν έχει να φοβηθείς τίποτα.
Μην ψαρώνεις με τέτοια μικροπράγματα.
Οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει θύμα κλοπής και οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει την ταυτότητά του.
Μην ψαρώνεις με τέτοια μικροπράγματα.
Οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει θύμα κλοπής και οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει την ταυτότητά του.
Στρατιωτική Ταυτότητα
Περι καμπάνας;
Στρατιωτική Ταυτότητα
Με την στρατιωτικη ταυτοτητα μπρω να παω στο εξωτερικο ή χρειαζομαι διαβατηριο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Στρατιωτική Ταυτότητα
εντός ευρωπαϊκής ένωσις ναι μπορείς με την στρατιωτική ταυτότητα αρκεί να ενημερώσεις την μονάδα και αυτή με την σειρά τις τους αρμοδιους, μπορείς όμως και τουρκια με άδεια εννοείτε. Τώρα με χώρες εκτος ευρωπαϊκής ένωσις φυσικά διαβατήριοRYAN έγραψε:Με την στρατιωτικη ταυτοτητα μπρω να παω στο εξωτερικο ή χρειαζομαι διαβατηριο;

Στρατιωτική Ταυτότητα
RYAN έγραψε:Με την στρατιωτικη ταυτοτητα μπρω να παω στο εξωτερικο ή χρειαζομαι διαβατηριο;
Ταξίδι στο εξωτερικό είναι όλόκληρη γραφειοκρατική ιστορία.

-
- Επιλοχίας
Στρατιωτική Ταυτότητα
Ενας γνωστος μου πηγε γερμανια και ηθελε διαβατηριο
-
- Ταξίαρχος
Στρατιωτική Ταυτότητα
Ταξιδι στο εξωτερικο μονο με διαβατηριο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Στρατιωτική Ταυτότητα
Εντός Σεγκεν ταξιδεύεις μόνο με την στρατιωτική σου ταυτότητα
Στρατιωτική Ταυτότητα
Περίπου 20 μέρες πριν την απόλυση, έχασα την στρατιωτική μου ταυτότητα σήμερα!
α) Τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό όσον αφορά τιμωρίες; Έχω ήδη 5 μέρες φυλακή. Υπάρχει περίπτωση να
Φάω άλλες 20 μέρες φυλακή;
β) Τι διαδικασίες χρειάζονται; Την έχασα σήμερα και αύριο μπαίνω στο στρατόπεδο μετά από άδεια...
α) Τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό όσον αφορά τιμωρίες; Έχω ήδη 5 μέρες φυλακή. Υπάρχει περίπτωση να
Φάω άλλες 20 μέρες φυλακή;
β) Τι διαδικασίες χρειάζονται; Την έχασα σήμερα και αύριο μπαίνω στο στρατόπεδο μετά από άδεια...
Στρατιωτική Ταυτότητα
Σε περίπτωση απώλειας της ταυτότητας τρως απλά 5 φ. Και σου βγάζουν καινούργια. Δεν τρέχει τίποτα. Ενδεχομένως αν δεν ειναι ***** ο δκτης σου να μην φας ουτε τις φ.
Στρατιωτική Ταυτότητα
Βρισκομαι σε αδεια απολυσεως και εχασα τη στρατιωτικη ταυτοτητα μου.
Επειδη μπαινω μονο για να απολυθω κανονικα,
πρεπει να παω νωριτερα να δηλωσω την απωλεια και αν το κανω αυτο θα μου κοψουν μερες απο την αδεια μου για τιμωρια;
Επειδη μπαινω μονο για να απολυθω κανονικα,
πρεπει να παω νωριτερα να δηλωσω την απωλεια και αν το κανω αυτο θα μου κοψουν μερες απο την αδεια μου για τιμωρια;
Στρατιωτική Ταυτότητα
Θα πρέπει να δηλώσεις άμεσα την απώλεια. Δεν θα σου κόψουν μέρες άδειας όχι απλά θα πρέπει να ενεργήσεις άμεσα για να μην τρέχεις στο τέλος.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Στρατιωτική Ταυτότητα
Θελω να κανω μια ερωτηση πριν παω ο ιδιος στην στρατολογια,
στην στρατιωτικη μου ταυτοτητα το ονομα πατρος μου ειναι λαθος... Δεν του εδωσα σημασια. Αλλα οταν πηρα το πτυχιο της ειδικοτητας μου,
εγραφε το λαθος ονομα... Επισης οτι εγγραφο υπαρχει π εχει τα στοιχεια μου. Το ονομα πατρος ειναι λαθος. Ενω στην αστυνομικη ταυτοτητα ειναι
μια χαρα... Ξερετε αν μπορω να κανω κατι;
στην στρατιωτικη μου ταυτοτητα το ονομα πατρος μου ειναι λαθος... Δεν του εδωσα σημασια. Αλλα οταν πηρα το πτυχιο της ειδικοτητας μου,
εγραφε το λαθος ονομα... Επισης οτι εγγραφο υπαρχει π εχει τα στοιχεια μου. Το ονομα πατρος ειναι λαθος. Ενω στην αστυνομικη ταυτοτητα ειναι
μια χαρα... Ξερετε αν μπορω να κανω κατι;
-
- Υπολοχαγός
Στρατιωτική Ταυτότητα
Πήγαινε στον στρατολόγο της μονάδας σου και δήλωσε το, γιατί καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης