547 ΤΠ - Ρέθυμνο
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Ξέρεις κανείς τιποτα...
Για βοηθήστε λίγο παρακαλώ...
Γιώργος
Για βοηθήστε λίγο παρακαλώ...
Γιώργος
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Φιλε μου γεια σου... Λοιπον ειμαι απο κρητη... Δεν εχω μπει σε αυτο το στρατοπεδο αλλα εχω ακουσει πολλα... Ειναι καλα απο οσο ξερω αλλα μην ξεχνας οτι εισαι πεζικο και θα κανεια και αγκαριες και τα παντα... Ειναι κοντα στην πολη του ρεθυμνου...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Skaros κατι ασχετο... Γραφεις στο greekdivers και στο spearfishing;
Και κατι σχετικο, ρε παιδια απο στρατο ξηρας μετα την ορκομοσια και την βασικη εκπαιδευση Μπορεις να πας κρητη; (εστω και Με βισμα)
Εχει εκει στρατοπεδο για πεζικο ή μονο Ε. Δ. ;
Και κατι σχετικο, ρε παιδια απο στρατο ξηρας μετα την ορκομοσια και την βασικη εκπαιδευση Μπορεις να πας κρητη; (εστω και Με βισμα)
Εχει εκει στρατοπεδο για πεζικο ή μονο Ε. Δ. ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Παιδες το 547 πιστευω οτι ειναι το καλυτερο ταγμα σε ολη την ελλαδαεχει την καλητερη θεα! Εχει κ μια χαρουπια (σκοπια) τελεια... !
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Γεια σας παιδια ειμαι ο βασιλης απο κρητη και παρουσιαζομαι το νοεμβριο στο ρεθυμνο το οποιο ειναι πλεον αερομεταφερωμενο ταγμα. Θα ηθελα ν αρωτησω για να παρω το κοκκινο μπερε θα πρεπει να μεινω αμεταθετος στο ρεθυμνο η οπου και να παω θα τον παρω τον μπερε; Επισης αν θα γινει εκπαιδευση αερομεταφερομενου στην βασικη εκπαιδευση μετα την ορκομωσια ή θα μεινουμε στην κλασικη εκπαιδευση του πεζικου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
billysst έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι ο βασιλης απο κρητη και παρουσιαζομαι το νοεμβριο στο ρεθυμνο το οποιο ειναι πλεον αερομεταφερωμενο ταγμα. Θα ηθελα ν αρωτησω για να παρω το κοκκινο μπερε θα πρεπει να μεινω αμεταθετος στο ρεθυμνο η οπου και να παω θα τον παρω τον μπερε; Επισης αν θα γινει εκπαιδευση αερομεταφερομενου στην βασικη εκπαιδευση μετα την ορκομωσια ή θα μεινουμε στην κλασικη εκπαιδευση του πεζικου;
για τους αερομεταφερόμενους υπάρχει θέμα εδώ
71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
thanks ρε φιλε απλα εγω ρωταω επειδη στο ρεθυμνο εγινε τωρα απτην προηγουμενη εσσο Α/Μ και παραλληλα λειτουργει και ως ΚΕΝ και εχω μπερδευτει ! Δεν ξερω ακριβως τι παιζει με αυτο και ζηταω τα φωτα σας !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
billysst έγραψε:thanks ρε φιλε απλα εγω ρωταω επειδη στο ρεθυμνο εγινε τωρα απτην προηγουμενη εσσο Α/Μ και παραλληλα λειτουργει και ως ΚΕΝ και εχω μπερδευτει ! Δεν ξερω ακριβως τι παιζει με αυτο και ζηταω τα φωτα σας !
ότι απορία έχεις για τους αερομεταφερόμενους και δεν έχει ειπωθεί στο θέμα που σου έδωσα τότε γράψε εκεί
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
ok !
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Παιδιά παρουσιάζομαι με Β ΕΣΣΟ στο Ρέθυμνο. Ομως διαβάζω τα χειρότερα με τελευταία νέα τον Ιανουάριο 2011. Κάποιος που ξέρει τι γίνεται τώρα για να προετοιμαστώ;
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Λοιπον φιλε μου Γιαννη! Μπαινω και εγω με τη β εσσο στο ρεθυμνο!Εχω ακουσει και καλα και κακα πραγματα!
Τα καλα: Καλο φαι, καλη οργανωση, καλες εγκαταστασεις
Τα κακα: Λιγο ψιλοτσιτα, εχει λιγο υπνο (για τους παλιους), οι υπηρεσιες πανε καλα
Γενικα εχω ακουσει υπερβολλες, αλλα ρωτησα παιδι που ειναι μεσα και ειπε οτι δεν ειναι τοσο πολυ, οποτε ειναι πως το βλεπει ο καθενας!
Οποτε ας το δουμε χαλαρα, σαν μια υποχρεωση που πρεπει να γινει, ουτε χαβαλε ουτε αγγαρεια!
Ποτε μπαινεις εσυ; Εγω 5/3, απο που εισαι; Εγω χωριο ηρακλειου. Γιαννης εδω!
Υ. Γ. Υπνοσακος απαγορευεται στο συγκεκριμενο, και κινητο χωρις καμερα!
Τα καλα: Καλο φαι, καλη οργανωση, καλες εγκαταστασεις
Τα κακα: Λιγο ψιλοτσιτα, εχει λιγο υπνο (για τους παλιους), οι υπηρεσιες πανε καλα
Γενικα εχω ακουσει υπερβολλες, αλλα ρωτησα παιδι που ειναι μεσα και ειπε οτι δεν ειναι τοσο πολυ, οποτε ειναι πως το βλεπει ο καθενας!
Οποτε ας το δουμε χαλαρα, σαν μια υποχρεωση που πρεπει να γινει, ουτε χαβαλε ουτε αγγαρεια!
Ποτε μπαινεις εσυ; Εγω 5/3, απο που εισαι; Εγω χωριο ηρακλειου. Γιαννης εδω!
Υ. Γ. Υπνοσακος απαγορευεται στο συγκεκριμενο, και κινητο χωρις καμερα!
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Ρε μάγκες για τους Οδοντιάτρους Πως είναι το 547; Ζωάρα ή τον ήπιαμε?
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Ρε παιδιά να ρωτήσω, το Ρέθυμνο σταμάτησε να παίρνει νεοσύλλεκτους; Έκλεισε σαν ΚΕΝ;
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Ονομάζομαι Δημήτρης και κατατάσσομαι στις 21 Μαιου στο Ρέθυμνο στο 547 με την Γ Εσσο... Είμαι από Χανιά.Τι κατάσταση επικρατεί στο στρατόπεδο; Ποια τα θετικά και τα αρνητικά ;
Τι πρέπει να προσέχει κάποιος;
Κάποιος άλλου που θα μπεί με την ίδια Εσσό;
Τι πρέπει να προσέχει κάποιος;
Κάποιος άλλου που θα μπεί με την ίδια Εσσό;
547 ΤΠ - Ρέθυμνο
Τελικά έχει κλείσει σαν Κ. Ε. Ν.afragorn έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω, το Ρέθυμνο σταμάτησε να παίρνει νεοσύλλεκτους; Έκλεισε σαν ΚΕΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης