Να πάρω το PDA στο στρατό;
Καλησπέρα, Παρουσιάζομαι Α ΕΣΣΟ 09 Αυλώνα. Διαθέτω ένα πολύ καλό PDA κινητό με το οποίο συνδέομαι και στο internet όμως φοβάμαι να το πάρω μέσα.
Ερ.1: Έχει κάμερα μόνο για φωτογραφίες. Έχω ακούσει ότι κινητά με κάμερα απαγορεύονται. Μπορεί κανείς να ενημερώσει αν ισχύει.
Ερ.2: Έχω ακούσει ότι πέφτει πολύ κλέψιμο στο στρατό. Ισχύει;
Ερ.3: Σε περίπτωση που απαγορεύεται αν μου το φέρουν οι δικοί μου στο πρώτο επισκεπτήριο θα μπορώ να το περάσω μέσα
αυτα΄
thanks
Ερ.1: Έχει κάμερα μόνο για φωτογραφίες. Έχω ακούσει ότι κινητά με κάμερα απαγορεύονται. Μπορεί κανείς να ενημερώσει αν ισχύει.
Ερ.2: Έχω ακούσει ότι πέφτει πολύ κλέψιμο στο στρατό. Ισχύει;
Ερ.3: Σε περίπτωση που απαγορεύεται αν μου το φέρουν οι δικοί μου στο πρώτο επισκεπτήριο θα μπορώ να το περάσω μέσα
αυτα΄
thanks
Θα σου πρότεινα να μην το πάρεις.
1) Απαγορεύονται τα κινητά με κάμερες
2) Κλοπές είναι πολύ συχνές και όχι μόνο σε κινητά. Κλέβουν και άρβυλα πχ.
3) Καλό θα ήταν να μην στο φέρουν. Μια μπακατέλα αρκεί.
1) Απαγορεύονται τα κινητά με κάμερες
2) Κλοπές είναι πολύ συχνές και όχι μόνο σε κινητά. Κλέβουν και άρβυλα πχ.
3) Καλό θα ήταν να μην στο φέρουν. Μια μπακατέλα αρκεί.
man στην αρχή δεν με πειράζει να μην το έχω αλλά μετά τη κατάταξη για καμιά ταινιούλα στη σκοπια και καμιά εφημερίδα απο το ιντερνετ λέω.
Βασικά έχω βάση για να φορτίζω τη μπαταρία μόνη της.
ευχαριστώ για την απάντηση
Βασικά έχω βάση για να φορτίζω τη μπαταρία μόνη της.
ευχαριστώ για την απάντηση
Ταινιούλα στη σκοπιά ξεχασε το. Και κυρίως Αυλώνα. Εκεί έχει συχνές εφόδους.
Πλέον οι σκοπιές είναι 2 άτομα συνεχές περίπολο (3ωρης διάρκειας). Θα έχεις και παρέα για συζήτηση.
Πλέον οι σκοπιές είναι 2 άτομα συνεχές περίπολο (3ωρης διάρκειας). Θα έχεις και παρέα για συζήτηση.

ωραία, θα κάνουμε και καμια βόλτα να ξεσκάμε λίγο :DNassos έγραψε:Ταινιούλα στη σκοπιά ξεχασε το. Και κυρίως Αυλώνα. Εκεί έχει συχνές εφόδους.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Aν φύγει μετά το παιδί πάντως από Αυλώνα όπου τα πράγματα είναι απ'ότι λες Νάσο κατ'αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε ίσως να το πάρει. Εδώ έχω ακούσει για άτομα που πέρνουνε φορητό υπολογιστή στις σκοπιές για ταινίες και παιχνίδια. Μην πούμε για τα PSP βέβαια που έχουνε γίνει μεγάλο φετίχ στην σκοπιά τον τελευταίο καιρό! :)
MP3 ναί έχω δεί, αλλά λάπτοπ και PSP μόνο μέσα στο θάλαμο. Καμιά φορά οι θαλαμοφύλακες χρησιμοποιούσαν PSP για να περνάει η ώρα. Δεν ξέρω εάν επίναν μπάφους και έπαιζαν Pro. 
Στα φυλάκια της παραμεθορίου είναι λίγο πιο χαλαρά (κάποιοι παίζουν και Sudoku).

Στα φυλάκια της παραμεθορίου είναι λίγο πιο χαλαρά (κάποιοι παίζουν και Sudoku).
-
- Ταξίαρχος
Ε γι'αυτό σου λέω ότι τα έχουνε στις σκοπιές! Μετά το τραγούδι καθιερώθηκε! 

rakomelo έγραψε:Διαθέτω ένα πολύ καλό PDA κινητό με το οποίο συνδέομαι και στο internet όμως φοβάμαι να το πάρω μέσα.
Μην το πάρεις γιατί αν το βρουν θα το κλέψουν.
Πάρε καμία μπακατέλα πρώτα και αν κρίνεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ζήτα να στο φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο.
yandr έγραψε:rakomelo έγραψε:Διαθέτω ένα πολύ καλό PDA κινητό με το οποίο συνδέομαι και στο internet όμως φοβάμαι να το πάρω μέσα.
Μην το πάρεις γιατί αν το βρουν θα το κλέψουν.
Τόσο απόλυτα; Δηλαδή τα λουκέτα κλπ. Δεν κάνουν τίποτα; Οποιαδήποτε γκατζετιά είναι είδος υπο κλοπήν;
-
- Στρατηγός
Τα περισσότερα λουκέτα σπάνε με ξιφολόγχες
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ειναι ομως και που θα εισαι εμενα ενας γνωστος μου ηταν αεροπορια και ηταν οτι να ναι μεσα τι PSP και κντ με ιντερνετ μου λετε... Μαζεψαν ολοι λεφτα και εβαλαν NOVA και ειχαν και X-BOX... Και δεν ειναι ψεματα ειδα φωτογραφιες και βιντεο... Σαν ξενοδοχειο ηταν, ξιλινα κρεβατακια ντουλαπες κομοδινα δυπλα απο τα κρεβατια...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
Ναι οκ αλλά το παιδί μίλησε για αυλώνα
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Μπορει τωρα ομως να θελει να παει αεροπορια! 

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Και με πυροσβεστηραGreek_Army έγραψε:Τα περισσότερα λουκέτα σπάνε με ξιφολόγχες

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης